Anestezi alanlar bi bakın lütfen !!

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar benim iki başarısız aşılamam oldu.şimdi tüp bebeğe transfer olduk.zeynep kamil de devam ediyorum.kasım aralık ayı gibi yaptırıcaz fakat şu yumurta toplanırken anestezi olayından çok korkuyorum.hiç bişey hissetmeden mi uyuyorsunuz yoksa bi sıcaklık hissi gelip eliniz yüzünüz uyuşuyor sonra bayılıyormusunuz??iğne mi yapıyorlar nasıl oluyor acayip korkuyorum.ya uyanamazsam diye...bide transfer işlemi nasıl oluyor?yardım edin lütfen.

Arkadaşlar benim iki başarısız aşılamam oldu.şimdi tüp bebeğe transfer olduk.zeynep kamil de devam ediverildiğim aralık ayı gibi yaptırıcaz fakat şu yumurta toplanırken anestezi olayından çok korkuyorum.hiç bişey hissetmeden mi uyuyorsunuz yoksa bi sıcaklık hissi gelip eliniz yüzünüz uyuşuyor sonra bayılıyormusunuz??iğne mi yapıyorlar nasıl oluyor acayip korkuyorum.ya uyanamazsam diye...bide transfer işlemi nasıl oluyor?yardım edin lütfen.
Tüp bebeğin en hoş kısmı anestezi. Ne zaman uyuduğunu anlamıyorsun bile. Bir uyanıyorsun şirin rüyadaymış gibi. Damar yolu açılıyor ve ilacın ne zaman verildiğini anlamıyorsun bile.

Transfer çok kolay ve ağrısız bir işlem. 3-5 dakika sürüyir

Tüp bebeğin en hoş kısmı anestezi. Ne zaman uyuduğunu anlamıyorsun bile. Bir uyanıyorsun şirin rüyadaymış gibi. Damar yolu açılıyor ve ilacın ne zaman verildiğini anlamıyorsun bile.

Transfer çok kolay ve ağrısız bir işlem. 3-5 dakika sürüyir
yaa öyle mi içimi rahatlattın biliyomusun gece rüyalarıma bile giriyor.bana bi arkadaşım doğum sırasında anestezi alırken ağzım yüzüm uyuştu korktum nasıl yattıysam öyle uyandım dedi.çok korkmuştum ama senin anlattığın gibiyse gerçekten mükemmel

Arkadaşlar benim iki başarısız aşılamam oldu.şimdi tüp bebeğe transfer olduk.zeynep kamil de devam ediyorum.kasım aralık ayı gibi yaptırıcaz fakat şu yumurta toplanırken anestezi olayından çok korkuyorum.hiç bişey hissetmeden mi uyuyorsunuz yoksa bi sıcaklık hissi gelip eliniz yüzünüz uyuşuyor sonra bayılıyormusunuz??iğne mi yapıyorlar nasıl oluyor acayip korkuyorum.ya uyanamazsam diye...bide transfer işlemi nasıl oluyor?yardım edin lütfen.
Cok kolay uyuyup uyandigini bile anlamiyon korkma canim

En çok sevdiğim kısım bu hatta benim transferlerim de anestezili oluyor bayılıyorum yani bayılmaya bayılıyorum damar yolu açılıyor ve ilacı veriyorlar hoooooop uyuyorsun çok zevkli vallahi ben bağımlısı oldum diyebilirim zaten verdikleri ameliyat anestezisi değil canım sedasyon diyorlar hafif bir uyutma bildiğin narkozu dayamıyorlar yani şöyle bir uyutup uyandırıyorlar hepsi bu

En çok sevdiğim kısım bu hatta benim transferlerim de anestezili oluyor bayılıyorum yani bayılmaya bayılıyorum damar yolu açılıyor ve ilacı veriyorlar hoooooop uyuyorsun çok zevkli vallahi ben bağımlısı oldum diyebilirim zaten verdikleri ameliyat anestezisi değil canım sedasyon diyorlar hafif bir uyutma bildiğin narkozu dayamıyorlar yani şöyle bir uyutup uyandırıyorlar hepsi bu
güldürdün beni canım :D bayılmaya bayılmak güel bir deyim.bakalım ben ne yapacağım.hayatımda hiç bayıltılmadım da :D:D

ben toplamda 7 kez yaşadım canım 3 kez yumurta toplama 4 kez de transfer çok şükür çok kolay geçiyor rahat ol bir bakmışsın uyanmışsın:KK48:

Bende uyanildiginda bas donmesi ve tansiyon dusmesinden coj korkuyorum.Oluyormu oyle bi his kizlar.cok korkuyorum

Bir kere normal anestezi almıştım (başka sebeple) çok berbad bir şeydi. Uyanıyorsun, ama uyanamıyorsun. Kendini kontrol edemiyorsun. Çok berbad bir durumdu. Anestezi verilirken de çok değil, ama hiss ediyorsun. Ancak bu farklı bir şey, uyandığında kafan güzel oluyor, bazıları saçmalıyor bile. Ben aynı şeyi eşime defalarca anlatmıştım, ilk defa anlatır gibi. Çok güzel bir uyku çekiyorsun.

ben bu gun yumurta toplama islemini yaptirdim
en son hatirladigim doktorun uyuyacaksin demesi
gozumu bir actim bekleme odasindaydim
bu ikinci anestezi alisimdi
ilkinde ben uyumam ki diye dusunuyordum
gozlerimi kac defa kirparim uyuyana kadar diye hesapliyordum
birinci kirpisi hatirliyorum dahasi yok film kopmus bende :)
sanki aninda uyuyup uyaniyorsun gibi hic korkulacak bir sey degil

bende farklı bir operasyon için anestezi aldım ben panik atağım çok korkuyorum deyip ağlamaya başladım ilacı verecek olan hemşire sakın ağlama hiçbirşey olmıycak ağlarsan ağlayarak uyanırsın kötü hissedersin dedi sonra bana başka sorular sorarken ilacı vermiş anlamadım bile konuşuyordum uyku hali gibi de hissetmiyorsunuz uyanırken garip oluyor bir iki sahne hatırlıyorum birde kustugumu ama inanılmaz sevmiştim ben ne kadar uyur halde kalıyorsanız hayatınızdan o kısmı croplamışlar kesmişler hiç yaşamamışsında sanki bir saat birden ileri alınmış korkulacak birşey ben uyandıkdan sonra nolur biraz daha uzun sürseydi uyusaydım dedim derin bir uykuya hemen dalmak gibi

Bir kere normal anestezi almıştım (başka sebeple) çok berbad bir şeydi. Uyanıyorsun, ama uyanamıyorsun. Kendini kontrol edemiyorsun. Çok berbad bir durumdu. Anestezi verilirken de çok değil, ama hiss ediyorsun. Ancak bu farklı bir şey, uyandığında kafan güzel oluyor, bazıları saçmalıyor bile. Ben aynı şeyi eşime defalarca anlatmıştım, ilk defa anlatır gibi. Çok güzel bir uyku çekiyorsun.

Çok rahatlattın beni sağol.Çok taktım kafaya herşeyi ,günlerdir ağlıyorum.Sağol :)

Back
X