Merhaba. Geçmiş zamanda aşılama ve geçen hafta da hem transfer hem de makrofaj aşısı olan biri olarak bence bu kadar kısa süren bir işlem için lokal anestezi gerek yok. Alacağınız anestizi sadece işlemin süresini uzatacaktır. Koltuğa oturduğunuzda derin nefes alıp verip ve kendinizi sıkmayın. Evet spekulum yerleştirmek biraz acı verici olabilir ama inanın kendinizi serbest bıraktığınızda acınız min a inecektir. Zaten sonrasında bir şey hissetmiyorsunuzMerhaba arkadaşlar yakında aşılama olacağım..muayne olurken kasiliyorum vs.bi şekilde bakiliuor ama ...aşılama aneztsi ile olan varmı .genel değilde lokal tarzında olacakmis
Çok teşekkür ederim ...evet bir bucuk yıl önce aşılama oldum..işte o esanada kasildim vs.. muayene de zar zor oluyor ...yarn tekrar muayene olacağım...az da kaldı...evet kısa işlem ..inşallah dediginiz gibi yaparak atlatirim ...amin canımMerhaba. Geçmiş zamanda aşılama ve geçen hafta da hem transfer hem de makrofaj aşısı olan biri olarak bence bu kadar kısa süren bir işlem için lokal anestezi gerek yok. Alacağınız anestizi sadece işlemin süresini uzatacaktır. Koltuğa oturduğunuzda derin nefes alıp verip ve kendinizi sıkmayın. Evet spekulum yerleştirmek biraz acı verici olabilir ama inanın kendinizi serbest bıraktığınızda acınız min a inecektir. Zaten sonrasında bir şey hissetmiyorsunuzhayırlı olmasını dilerim sizin için
Merhaba arkadaşlar yakında aşılama olacağım..muayne olurken kasiliyorum vs.bi şekilde bakiliuor ama ...aşılama aneztsi ile olan varmı .genel değilde lokal tarzında olacakmis
Merhaba canım çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıcakla nasip etsin.Merhaba ben anestezi ile oluyorum 2 kez oldum 2.tuttu ama kalbi durdu bebeğimin 10 dk içinde uyuyp uyanıyosun zaten gayet rahat ben tamamen baylıyorum sedasyon veriliyor kendimede hemen geliyorum
Peki sorun teşkil etmiyor dimi anestezi almak ...sizde de mi kasilma oluyordu ..inşallah saglicakla bebiş dünyaya gelirAşılama değil ama transferimi anestezi ile oldum. Çok rahat geçti.
Peki sorun teşkil etmiyor dimi anestezi almak ...sizde de mi kasilma oluyordu ..inşallah saglicakla bebiş dünyaya gelir
canım 3 ay korunma süres, vermişti g,tmedim daha kürtajdan sonra beni çatala yatırıyor doğumhanede damar yolu açıyorlar anestezi veriyor 10-15 dk içinde uyuyp uyanıyorum aşılama zaten 2 dk felan aşılamayı etkilemiyor anestezi bizim sperimimiz bile çok azdı yıkama sonrası tuttu yinede meselaMerhaba canım çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıcakla nasip etsin...peki siz genel anestezi ile mi olmustunuz...aşılama tutup tutmamasinda sorun teşkil etmiyor dimi anestezi almak..ne bilim muayene bile zor bakiliuor doktorda dedi aşılamada nasıl olacak.bidaha anestezi tarzı konuştuk...yarın gine muayene olacağım sonra aşılama ins tutar ..siz tedavi surecindemisiniz peki
Hiç korkmayın ve kendinizi kasmayın,merak etmeyin en kolay ve rahat şekilde atlatacaksınızÇok teşekkür ederim ...evet bir bucuk yıl önce aşılama oldum..işte o esanada kasildim vs.. muayene de zar zor oluyor ...yarn tekrar muayene olacağım...az da kaldı...evet kısa işlem ..inşallah dediginiz gibi yaparak atlatirim ...amin canım..siz peki tedavi surecindemisiniz
Rabbim inşallah tekrar nasip eder sağlıcakla canim uzukmeyin vardır bı hayir...sizde genel anestezi olmuş...yıkama işlemi artırıyor besliyor evet ...yarına bakalım belli olacak günü ..ins hayirlsicanım 3 ay korunma süres, vermişti g,tmedim daha kürtajdan sonra beni çatala yatırıyor doğumhanede damar yolu açıyorlar anestezi veriyor 10-15 dk içinde uyuyp uyanıyorum aşılama zaten 2 dk felan aşılamayı etkilemiyor anestezi bizim sperimimiz bile çok azdı yıkama sonrası tuttu yinede mesela
Vallai kaç kere muayene oldum git gel bı nevi alışma süreci oldu ama .işte aşılama esnasında kasilirsam zor ..inşallah canım rahat stresiz şekilde...hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıcaklaHiç korkmayın ve kendinizi kasmayın,merak etmeyin en kolay ve rahat şekilde atlatacaksınızzaten zamanla alışıyorsunuz ben tüp bebek sürecindeyim,transfer oldum 19 Nisan'da. Artık test günümü bekliyorum
Aminn,hepimiz güzel haberler alalım inşallahVallai kaç kere muayene oldum git gel bı nevi alışma süreci oldu ama .işte aşılama esnasında kasilirsam zor ..inşallah canım rahat stresiz şekilde...hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıcakla
Ben oldum beni tamamen uyuttular iki kere aşılama oldum tutmadı bir kere çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı o kadar para harcayıp kendimi strese sokacağımı keşke tüp bebek yapsamışım o kadar psikolojik olarak kendimi üzeceğime maddi olarak üstemişim belki bir sonuç alırmışım diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar yakında aşılama olacağım..muayne olurken kasiliyorum vs.bi şekilde bakiliuor ama ...aşılama aneztsi ile olan varmı .genel değilde lokal tarzında olacakmis
canım 3 ay korunma süres, vermişti g,tmedim daha kürtajdan sonra beni çatala yatırıyor doğumhanede damar yolu açıyorlar anestezi veriyor 10-15 dk içinde uyuyp uyanıyorum aşılama zaten 2 dk felan aşılamayı etkilemiyor anestezi bizim sperimimiz bile çok azdı yıkama sonrası tuttu yinede mesela
Merhaba bende kontrole geldim hoca yumurtan çatlama durumunda aşılama yapıcaz dedi..kasildigim için anestezi dedim genel olmayan...şuan aç susuzum...ama geçen aşılama olduğumda su icirmislerdi..sizde anestezi aldınız .su vs icirmediler dimicanım 3 ay korunma süres, vermişti g,tmedim daha kürtajdan sonra beni çatala yatırıyor doğumhanede damar yolu açıyorlar anestezi veriyor 10-15 dk içinde uyuyp uyanıyorum aşılama zaten 2 dk felan aşılamayı etkilemiyor anestezi bizim sperimimiz bile çok azdı yıkama sonrası tuttu yinede mesela
Yok canım su yemek olmuyor aç olmamız lazım anestezi verildiği içinMerhaba bende kontrole geldim hoca yumurtan çatlama durumunda aşılama yapıcaz dedi..kasildigim için anestezi dedim genel olmayan...şuan aç susuzum...ama geçen aşılama olduğumda su icirmislerdi..sizde anestezi aldınız .su vs icirmediler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?