- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Bilmiyorum ki canım genel Anestezi altında yapılıyormuş. Herkesin bünyesi farklı inşallah öncesinde cesaret iğnesi falan yaparlar. Çabuk ayilicam ameliyattan güzel sonuçlar alicam ve sağlıklı bir bebege kavusucam diye dua edicem.Korkulacak birşey yok canım benim. bel altı uyuşturamazlarmıymış bir sorsaydın keşke? tam uyumuş olmazdın hem?
ayrıca doğacak bebeğini düşün... Eminim katlanabilirsin.
İzlemedim canim çok haklısın. Evet nasıl bayilirsan öyle ayiliyormussun. Zaten korkum o hiç bayilmadimki nasıl ayilicam acabaBenimde var bu korkum,ama kafani lutfen olumlu telkinlerle doldur bu etapta..
O mesur videoyu izledin mi bilmem,cocuk ameliyat olacak dr birax rahatlasin diye tavuklu civcivli biseyler anlatiyor cocuga, narkozdan ayilirken gidaklayarak ayiliyordu cocuk :))
Yani ameliyat oncesi dusuncelerine ince ayar cek bence :))olumsuz fikirlerle yatma o masaya
Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Çok teşekkür ederim. Evet ben kan tahlillerini kadın dogumcu istedi anesteziciye gösterdim ben orda muayene ediliyor sanıyordum. Kağıtlara bakıp başından savar gibi gelince tereddüt oldum. Ameliyattan önce kalbim kaç atar kimbilirAmeliyattannsonra lokal olmadigina dua edebilirsin. Bademcik ameliyatından cikinca o kadar agriya ragmen ilk gunu genellikle uyuyarak gecirdim. Kan tahlilini anestezi bolumu degil ameliyati yapmaya karar verdigin bölüm ister. Tansiyonuna, kalp atislarinada ameliyata girmeden 5dk once bakarlar. Cok gecmis olsun
C
Çok teşekkür ederim. Evet ben kan tahlillerini kadın dogumcu istedi anesteziciye gösterdim ben orda muayene ediliyor sanıyordum. Kağıtlara bakıp başından savar gibi gelince tereddüt oldum. Ameliyattan önce kalbim kaç atar kimbilir
Nasıl yani ben küçük bir Polip için uyutuldum onun için bile akciğer filmi kan testi EKG yapıldı.Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Evet onuda düşünüyorum. Uykum çok hafiftir. Ama o anestezi nasıl bişey bilmiyorum ki aklima gelmeyen kalmiyor.Bence anestezi yetmez de ameliyat sırasında kalkarsam diye düşünün bu daha kötü :)
Birde şunu söyleyim bana muayene de rahim içine küçücük bir dokunuldu. Yani şu gonkkk sesi varya o ağrı zangır zangir tırnak ucumdan beynime kadar ulaştı. O yüzden operasyon sa uyutucaz diyince doktorun elini opesim geldi.Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?