Anestezi korkum ne olur biraz cesaret verin kizlar

Bende ilk defa kürtaj olurken yaşadım bunu O şok ve üzüntüyle pek korku hissetmedim.
Sadece anestezi uzmanına "inanılmaz dincim nasıl bayılacam hayret bir şey" demiştim. O da "inan bana herkes bayılır" demişti ve gülmüştü :) gerçekten bir iğne yaptı damar yolundan şırınganın sonunu gördüğümü hatırlamıyorum :)
Bence zevkli bir şeydi :) Keşke normalde de alabilsekte uyuyamadığım zamanlarda biraz kendimizi uyutabilsek :))
Bol bol oku üfle, duanı et. Allahın izniyle bir şey olmaz. Artık bu tarz ameliyatlar çok basit. Kendini sıkmanın üzmenin alemi yok .
Geçmiş olsun <3

Evet onuda düşünüyorum. Uykum çok hafiftir. Ama o anestezi nasıl bişey bilmiyorum ki aklima gelmeyen kalmiyor.
düşünmeyin hiç öyle şeyleri.uykuyla ilgisi yok..anestezi çk kuvvetli birşey.verdikleri anda ,size saymanızı istiyorlar,3 ten sonrası yok zaten..anında bir ağırlık çöküyor insana,kayıp gidiyorsunuz,güzel bir duygu bence o..

Merhaba, doğumsal kalp hastalığım var. Toplam 5 kez anjiyo, 4 kez ağır kalp ameliyatı oldum. Anestezi bölümü zaten kan değerlerinize Vs bakarak ayarlama yapıyor. İlk ameliyatımı 1.5 yaşında olmuşum. En son iki yıl önce oldum. Ağır anestezi alıyorum, ben her defasında atlattım sen de yapabilirsin. Ameliyat sırasında hissetmediğin, direk sonuca uyandığın bir gün oluyor. Oraya gülerek git, gülerek çık. Hem hemşireler ve doktorlar daha iyi davranıyor. Gudubet olma...

Defalarca kez anestezi almış biri olarak söyleyebilirim ki bir kez o uykunun tadını alınca tekrar tekrar isteyeceksin. Doktorun muayenesi o kadar oluyor genelde zaten yani herşey kontrol altında merak etme.

Hiç korkma önlüğü giymek falan geriyor ama yatınca sana damardan aynı kan alır gibi bir anestezik madde verecekler nasıl uyuduğunu anlamayacaksın bile ayılmanda kolay olur çok uzun bir şey değildir. Sadece mide bulantısı olabilir anesteziden dolayı eve gider yatarsın bende ilk rahim filminde aldım anestezi sonra tüp bebeğe başlayınca iki kere yumurta toplatma esnasında aldım alıştım artık umarım iyi geçer sorun çözülür rahat ol.

hiç korkma canım.anestezi aldıktan sonra uyandığında sanki gözünü kapatıp açmışsın saniyelik bir olay gibi. bunlar artık basit operasyonlar. korktuğuna değmez.

Rahim filmini anestezisiz mi çektrdiniz? eğer öyleyse bu zaten anestezili hiç merak etmeyin uyu uyan bu kadar

Bence çok zevkli birsey o uykunun tadı hiç birseyde deyok beni uyandirdiklari zaman uyumak istiyorum diye kızmıştım rahatla anesteziden sonra keşke tekrar alabilsem bile diyebilirsin tabi inşallah gerek kalmaz tekrarına.

uyandığımda ameliyat oldu mu ki demiştim. uykudan uyanır gibi uyandım. hiç bir şey yok. bende lokal olamam mesela bayıltın gitsin :)

Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.
Benimde ameliyata dair en büyük korkum narkozdan ayılırken saçmalamak.
Allah'ım beni o duruma düşürmesin, yüksek ihtimalle gelmiş geçmiş her şeyi sayar dökerim.

Benim annem de geçen hafta rahim ameliyatı oldu. 1 gün içinde kendine geldi çok şükür, zaten merak etme narkozdan önce de sakinleştirici iğne vuruyorlar.

bende ameliyat dedin mi ödü kopanlardanım uyutulmak en acısız olanı sanırım uyandıktan sonra ki acı vs durumlarından daha çok korkarım
inş hiç bir şey olmadan atlatırsın ve sonucunda meleğine kavusursun

Korkulacak birşey yok canım benim. bel altı uyuşturamazlarmıymış bir sorsaydın keşke? tam uyumuş olmazdın hem?

ayrıca doğacak bebeğini düşün... Eminim katlanabilirsin.
Ay o daha korkutucu bence uykuya yatar gibi uyuyosun sonra uyanıyosun bendeki de manyaklık narkozla bayılmayı seviyorum

Bende histeroskopi oldum Öncesinde bayıltma haricinde iğne yapmışlardı bana.Acayip bir rahatlama uyku gelmişti bana.

genel anesteziden bende korkuyorum ya uyanamazsam diye. lokalle oluyo tüm operasyonlarım lokalede direncim var uyuşmuyorum. sen düşün çığlıkları.

sigara içmiyosan korkma

çok gecmıs olsun.ben ilk amelıyatımı gözümden oldum 10 yasındaydım.diger 2 amelıyatımda burundandı.korkulacak bırsey yok zaten sanıyeler ıcınde uyuyacaksınız uyandıgınızda ben nerdeyım noldu bana dıye sorular sorark uyancaksınız.burun amelıyatımda gözlerıme buz torbası koymuslardı bende kör oldum sanmıstım dk da 10 kere gözlerıme noldu neden göremıyorm dıye sormusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…