- Konu Sahibi melikelike
-
okurken öyle gerildim öyle kasıldım ki kollarıma ağrılar girdi o acıyı hissetmek ayyy rabbim bir daha göstermesin yaa çok tuhaf oldum.
Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah.
Benimde ameliyata dair en büyük korkum narkozdan ayılırken saçmalamak.
Allah'ım beni o duruma düşürmesin, yüksek ihtimalle gelmiş geçmiş her şeyi sayar dökerim.
bende aynı senin gibiydim yumurtam toplanırken anestezi verildi ama mis gibi hiç bişey hissetmedim korkma gerçekten çok rahat hissetmıyorsun bişey uyuyup uyanıyorsun bukadarMerhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
valla önce başıma geleni yazdım sonra konu sahibini daha fazla panikletmemek adına değiştirdim ama siz nasıl yakaladınız değiştirmeden önce yazdıklarımı şaşaırdım
Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Kalp ritminize falan bakilmadi mi..ciger filmi falan...ve kullandiginiz bir ilac var mi aileden gelen bir rahatsizliginiz falan var mi bunlari soylemenizi istemediler mi..ben 2 kez ameliyat oldum..biri dis gebelikten ic kanama gecirdim acilen oldum anlamadim pek..2 sinde bende gun almaya galan gittigimde tarih belli olunca korkuyordum rahim ameliyati oldum yapisiklik icin..ben doktordan cesaret iğnesi istedim ameliyat oncesi yaptilar..yatistim korkmadim..sigara kullanmiyorum bende daha asansorde odama gecmeden ayilmistim..Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Ameliyattan çıkınca ne kadar abartıp kendimi gelmişim diye güleceksin kendine.ruhun bile duymmuycak.bende senin gibi Aklım çıkmıştı.kaçıvercektim korkudan.ama sonra çok güldüm kendime 1 2 3 4 Kürt ben gittim baktım ki herşey bitmiş sadece ameliyat ağrılarım var. Bende ameliyattan değil sonrasından Endişe duy canım.. Haydi hayırlısıyla gir çık inşallahMerhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?