- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 333
- Konu Sahibi melikelike
-
Hic korkma bende ilk rahim filmi çekilirken aldım ve çok sakin ol bişey olmuyor.korkulacak bişey yok druna guven.anestezi okadar çok oldumki sonra tedaviler falan buseycik olmaz. Allahin izniyle tahlillerde normalmis korkma çok hiç kendini kasma.anestezi öncesi ac ol yeterli.Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Haahahahah Eşim aklıma geldi ayılırken çok tatlıydı,Ayıldığımda hemşireye sorduğum ilk şey sayıkladım mı
Bende çok korkuyordum saçma salak sırlarımı falan dökerim ortaya diye:)
Ekg istemediler bendenNasıl yani ben küçük bir Polip için uyutuldum onun için bile akciğer filmi kan testi EKG yapıldı.
Bu arada bende korkardim hatta bir operasyon u lokal istedim buyüzden istemez olaydım. Daha ürkütücü. Sezeryan olacağımı öğrendim beni uyuyacak lar diye böğüre böğüre ağladım. Polip için yine uyutuldum. Uyaninca sarhoş gibi sacmalıyorum rezil oluyorum ben. Bu arada rahim uyumadan çok ağrı veriyor kürtaj ve Polip için bu yüzden uyutuyorlar artık. Ama Polip için çok küçük bir doz verdiler bana. 5 dk da halledip uyandirdilar 10 dk dinledim yuruye yuruye çıktım bide üstüne yemeğe çıktım eşimle.
Evet canim rahim filmini anestesiz çektirdim gerçi yorumlardan çok tirsmistim ama ağrısız çekim yapan yere gittim.Rahim filmini anestezisiz mi çektrdiniz? eğer öyleyse bu zaten anestezili hiç merak etmeyin uyu uyan bu kadar
İnşallah bende uykudan uyanır gibi uyanirimuyandığımda ameliyat oldu mu ki demiştim. uykudan uyanır gibi uyandım. hiç bir şey yok. bende lokal olamam mesela bayıltın gitsin :)
Kalp ritmime bakılmadi. Ciğer filmi istenmedi kan testi sonuçlarıma bakıldı. Aileyle ilgili sorular soruldu. İki kat merdiveni rahat çıkabiliyor musunuz diye sordu o kadar.Kalp ritminize falan bakilmadi mi..ciger filmi falan...ve kullandiginiz bir ilac var mi aileden gelen bir rahatsizliginiz falan var mi bunlari soylemenizi istemediler mi..ben 2 kez ameliyat oldum..biri dis gebelikten ic kanama gecirdim acilen oldum anlamadim pek..2 sinde bende gun almaya galan gittigimde tarih belli olunca korkuyordum rahim ameliyati oldum yapisiklik icin..ben doktordan cesaret iğnesi istedim ameliyat oncesi yaptilar..yatistim korkmadim..sigara kullanmiyorum bende daha asansorde odama gecmeden ayilmistim..
İnşallah canim çok teşekkür ederim.Korkma korkmamaya çalış. Ne kadar rahat girersen o kadar rahat geçirirsin. Hiçbirşey hissetmiceksin. Ameliyatta geçirdiğin bor saat sana 1 dakikaymış gibi gelecek. Bi kadar rahat olmak istiyorsan rahat gireceksin. Anestezinin stresle alakası var çünkü. Ne kadar sakin olursan o kadar sakin uyanırsın. Geçmiş olsun. Bu işlerin en içinde biriyim. Hatta anesteziyi veren kişi:))))) inş. Hemencecik biter
Aha ben gibi aynı :)
Geçen sene ciddi bir ameliyat geçirdim boyun bölgemden hem de. İki buçuk saatlik bir ameliyattı. Bir ay önceden alındı ameliyat kararı dokora mı ağlamadım anesteziste mi
Hatta anestezi doktoruna ecel teri döktürdüm. Ben üç ay önce sigara içiyordum bir şey olur mu dalan diye.
Doktorum da kafa bir adamdı, hiç korkulacak bir şey yok. Yaşın geç üç ayda da ciğer kendini yeniler zaten, yaşın da genç. Emin ol hayatının en risksiz ameliyatı bu olacak dedi. Hatta ameliyattan sonra gelip bir kere daha ver diyeceksin,anestezi kafası çok keyiflidir ama ben vermicem tabii falan dedi.
Ben yine de o gece ağladım ettim sabahı sabah ettim.
Cidden boşa korkmuşum yaaa.
Ki ben geç bayıldım yani. Normalde asansörü hatırlamıcaksın demişlerdi. Ben ameliyathaneyi de hatırlıyorumDoktor Elvan dedi kalktım küt gitmişim Sanırım ani hareketi de bilerek ettirdi bana orada. Ki asansör kısmında sarhoş gibiydim o kısım keyifliydi yani. Baş hafif dönüyor fln böyle bir keyif hali. Ayıldım aynı salak saçma konuştum, bir baş dönmesi falan. Kısacası hiiç korkulacak bir şey yokmuş. Yeter ki anestezi doktorun iyi olsun. Doktorun iyiyse hiç korkma.
Kilonu boyunu doğru söyledikten sonra, ciğer filmini, ekgni, ciğer filmini çektirdikte sonra sakın korkma. Ameliyattan sonra benim gibi bu muymuş boşa bir ay ağlamışım diyeceksin.
Şimdiden geçmiş olsun
çok teşekkür ederim benim sadece kilo mu sordu boyumu olcmediAha ben gibi aynı :)
Geçen sene ciddi bir ameliyat geçirdim boyun bölgemden hem de. İki buçuk saatlik bir ameliyattı. Bir ay önceden alındı ameliyat kararı dokora mı ağlamadım anesteziste mi
Hatta anestezi doktoruna ecel teri döktürdüm. Ben üç ay önce sigara içiyordum bir şey olur mu dalan diye.
Doktorum da kafa bir adamdı, hiç korkulacak bir şey yok. Yaşın geç üç ayda da ciğer kendini yeniler zaten, yaşın da genç. Emin ol hayatının en risksiz ameliyatı bu olacak dedi. Hatta ameliyattan sonra gelip bir kere daha ver diyeceksin,anestezi kafası çok keyiflidir ama ben vermicem tabii falan dedi.
Ben yine de o gece ağladım ettim sabahı sabah ettim.
Cidden boşa korkmuşum yaaa.
Ki ben geç bayıldım yani. Normalde asansörü hatırlamıcaksın demişlerdi. Ben ameliyathaneyi de hatırlıyorumDoktor Elvan dedi kalktım küt gitmişim Sanırım ani hareketi de bilerek ettirdi bana orada. Ki asansör kısmında sarhoş gibiydim o kısım keyifliydi yani. Baş hafif dönüyor fln böyle bir keyif hali. Ayıldım aynı salak saçma konuştum, bir baş dönmesi falan. Kısacası hiiç korkulacak bir şey yokmuş. Yeter ki anestezi doktorun iyi olsun. Doktorun iyiyse hiç korkma.
Kilonu boyunu doğru söyledikten sonra, ciğer filmini, ekgni, ciğer filmini çektirdikte sonra sakın korkma. Ameliyattan sonra benim gibi bu muymuş boşa bir ay ağlamışım diyeceksin.
Şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?