Anestezi korkum ne olur biraz cesaret verin kizlar

Hic korkma bende ilk rahim filmi çekilirken aldım ve çok sakin ol bişey olmuyor.korkulacak bişey yok druna guven.anestezi okadar çok oldumki sonra tedaviler falan buseycik olmaz. Allahin izniyle tahlillerde normalmis korkma çok hiç kendini kasma.anestezi öncesi ac ol yeterli.
Ben de laproskopu oldum ameliyathane deyim drum bana bişey dedi okadar rahatladım ki: burası dünyanın en güvenilir yeri ameliyathane hiç korkma korkulcak en son yer deyince gerçekten doğru dedim allah sifa versin duani et korkacak bişey yok.zaten anestezi az veriliyor rahat ol ...

Ben anestezi oldum mis gibi uyudum..Bi uyandım bitmiş nasıl tatlı bi uykulu haldeyim.Üstümü örttüler uyudum.Kız cok tatlı uykusu vallaha inan seni kandırmak için falan söylemiyorum.
Yatcaz kalkcaz hooop burdasın .Merak etme.
Birde şimdi hatırladım.cok sevdiğim bir arkadaşım da korkuyordu hastane odasında hazırladılar o önlüğü giydi cok acayipti duygulandım.İçeriye ameliyathaneye tam girerken masada elini sıkıca tuttum bak x sen çıkana kadar ben burdayım hiçbiryere gitmicem seni beklicem.tamam sen uyandığında başında bekliyor görüceksin korkma ben burdayım dedim gitti.Yavrum cıkınca uyuyordu uyandı başındaydım.Elimi tuttu iyki varsın melisa dedi.Pat uyudu hemen yine:)

Benim mesleğim anestezi :) Hiç korkmayın. İşinin ehli kişiler sizi en rahat şekilde uyutup uyandırabilirler.

Aha ben gibi aynı :)
Geçen sene ciddi bir ameliyat geçirdim boyun bölgemden hem de. İki buçuk saatlik bir ameliyattı. Bir ay önceden alındı ameliyat kararı dokora mı ağlamadım anesteziste mi
Hatta anestezi doktoruna ecel teri döktürdüm. Ben üç ay önce sigara içiyordum bir şey olur mu dalan diye.
Doktorum da kafa bir adamdı, hiç korkulacak bir şey yok. Yaşın geç üç ayda da ciğer kendini yeniler zaten, yaşın da genç. Emin ol hayatının en risksiz ameliyatı bu olacak dedi. Hatta ameliyattan sonra gelip bir kere daha ver diyeceksin,anestezi kafası çok keyiflidir ama ben vermicem tabii falan dedi.
Ben yine de o gece ağladım ettim sabahı sabah ettim.
Cidden boşa korkmuşum yaaa.
Ki ben geç bayıldım yani. Normalde asansörü hatırlamıcaksın demişlerdi. Ben ameliyathaneyi de hatırlıyorum Doktor Elvan dedi kalktım küt gitmişim Sanırım ani hareketi de bilerek ettirdi bana orada. Ki asansör kısmında sarhoş gibiydim o kısım keyifliydi yani. Baş hafif dönüyor fln böyle bir keyif hali. Ayıldım aynı salak saçma konuştum, bir baş dönmesi falan. Kısacası hiiç korkulacak bir şey yokmuş. Yeter ki anestezi doktorun iyi olsun. Doktorun iyiyse hiç korkma.
Kilonu boyunu doğru söyledikten sonra, ciğer filmini, ekgni, ciğer filmini çektirdikte sonra sakın korkma. Ameliyattan sonra benim gibi bu muymuş boşa bir ay ağlamışım diyeceksin.
Şimdiden geçmiş olsun

ben iki genel bir de spinal anesteziyle ameliyat oldum. ben de anestezi verilirken nefes alamamaktan çok korkardım çünkü ilk ameliyatımda öyle olmuştu. son ameliyatta doktorum artık yöntem çok değişti sorun olmayacak dedi ve dediği gibi sorunsuz oldu. uyanma anında sanki uykudan uyanıyormuş gibi oluyorsun. başta sadece çevrendeki duyuyorsun ama pek anlamıyorsun görüntü pek net olmuyor. iki genel anestezi aldığımda da odaya geldiğimde kendimdeydim hatta çok rahat telefonla konuşup, sms bile attım, çevremdekilerle şakalaştım. ben de anesteziden çok korkarım. çocuklarım da ameliyat oldu. hepsinde de ameliyattan çok, anestezi almalarından korkardım. onlar bebek oldukları halde hep rahat uyandılar
şimdiden çok geçmiş olsun; korkmayın, rahat olun.

Acil sezeryana girmistim. Spinal hemde. Etrafi inceliyodum doktorlar konusuyudu onlari dinliyodum. Aa bi baktim bitmis :)

Canım...
Ben de senin gibi aşırı panik biriydim...
Ama hayat şartlar insanı öyle pişiriyor ki...
Hayatımda yaşamadığım olumsuzlukları 2 sene içinde yaşadım...
İlk bebeğim gelişmedi kürtajım genel anestezi oldu..
Girmeden tabi ki korkudan kendimi kasmışım ki kilitlenmişti tüm kaslarım acil almışlardı...
İlk olduğu için aşırı korkmuştum..
Ama o kadar panik olmasaymışım keşke...
Sonrasında sezaryen olmak zorunda kaldım belden altı uyuştu..
Onda da sancı çek çek çek doğum olmayınca yine acil alındım anlamadım bile..
Tabi en güzel anesteziydi bebeğim vardı sonunda...
Son olarak kırkım çıkmadan saframdan ameliyat oldum...
Muhakkak ki korkuyorsun ama o anın akışıyla şekilleniyor kendini doldurma...
Masaya yattım sorular sorup durdular bi ara sadece beynim kafam çok fena karıncalanıyor Allah'ım dedim..
Orda biri tamam böyle olacak zaten dedi son duyduğum oydu : )

Düşün ki daha 45 günlükken benim bebeğim ameliyat oldu 1 saat kaldı öyle anestezi aldı...

Lütfen germe kendini..
Allah kolaylık versin..

Ayıldığımda hemşireye sorduğum ilk şey sayıkladım mı
Bende çok korkuyordum saçma salak sırlarımı falan dökerim ortaya diye:)
Haahahahah Eşim aklıma geldi ayılırken çok tatlıydı,
"Yahu bi rahat bırak be mübarek kadın... "
Ne temiz yürekli bir adam, ben olsa ana avrat söverim herhalde, çok tırsıyorum öyle bir durum olurda bütün gelmişi geçmişi ortalara dökerim diye.

Merak etme anestezi uzmanları uyutacak seni. Ne yapacaklarını çok iyi bilirler. Onların işleri bu. Ameliyatın zor olmaz eminim. İnşallah ameliyat sonrasını kolay atlatırsın Allah yardımcın olsun canım

sana hak veriyorum ben de anesteziden korkuyorum kendine ait bütün kontrolü başka birinin eline bırakmak çok korkutucu

sen en iyisi amaan herkes ameliyat oluyo moduna girip kendini rahatlat

Ekg istemediler benden

Kalp ritmime bakılmadi. Ciğer filmi istenmedi kan testi sonuçlarıma bakıldı. Aileyle ilgili sorular soruldu. İki kat merdiveni rahat çıkabiliyor musunuz diye sordu o kadar.

İnşallah canim çok teşekkür ederim.

Ya neden korkuyorsun =)
3 -2-1 uyu 1-2-3 uyaaannn
Bitecek gidecek ne zaman kavramı olacak ne başka bir şey
Çok güzel değil mi
Eminim dertlerin vardır böyle bi sürü hiçbir şey dusunmeyeceksin
Hiç korkma her gün binlerce kişi bunu atlatiyor

çok teşekkür ederim benim sadece kilo mu sordu boyumu olcmedi

Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Ameliyata girmeden önce tekrar okuyucam yorumlarinizi. İçimi rahatlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…