- 4 Ekim 2021
- 32
- 18
- 8
- 29
- Konu Sahibi Maviiim123
-
Cevap için teşekkürler aklıma takılan Masaya derken çatala mi normal ameliyat masasında gibi mi pekiMasaya yatıyorsunuz uyutuluyorsunuz. Islem bitince uyandırılıyorsunuz. Giyinip çıkıyorsunuz. Tam anestezi değil. Sedasyon deniyor zaten. Uyutulma.
Röntgen çekilen bi masa var ona.Cevap için teşekkürler aklıma takılan Masaya derken çatala mi normal ameliyat masasında gibi mi peki
Çok tesekkurler canimRöntgen çekilen bi masa var ona.
Rica ederim. Hayırlı sonuçlar olsun.Çok tesekkurler canim
Uyuyorsun rahmine sıvı enjekte edip film çekiyorlar zaten 5 dksürüyor sonra tekrar kalkıyorsun ağrı sızı olmuyor. Sadece benim tuhaf hemşireler beni uyandırmak için sağolsunlar yanağımı sıkmışlar morartmışlardı tek olumsuz yanı o olduHerkese merhaba. Pazartesi günü anestezi ile hsg cektirecegim. Bu konuda bilgili olanlar bana yazabilir mi? Özel görüntüleme merkezinde uyutularak yaptırmak istedim. Süreç nasıl ilerliyor nerede yapıyorlar bu işlemi? Teşekkürler
Bir yazıda vajinaya tampon felan takıldığını okudum bu sayfada, sizede yaptılar mı? Yoksa normal okuduğumuz hsg öyküsünün anestezili halini mi yapacaklar. Çok korkuyorumUyuyorsun rahmine sıvı enjekte edip film çekiyorlar zaten 5 dksürüyor sonra tekrar kalkıyorsun ağrı sızı olmuyor. Sadece benim tuhaf hemşireler beni uyandırmak için sağolsunlar yanağımı sıkmışlar morartmışlardı tek olumsuz yanı o oldu
Yok tampon felan takılmadı sadece ped tak bi miktar sıvı gelebilir dendi normal bi şekilde ağrı sızı olmadan gerçekleşti korkmayın kesinlikleBir yazıda vajinaya tampon felan takıldığını okudum bu sayfada, sizede yaptılar mı? Yoksa normal okuduğumuz hsg öyküsünün anestezili halini mi yapacaklar. Çok korkuyorum
Ay iyiki açmışım bu konuyu ilk defa üye oldum ve konu açtım çok teşekkür ederimYok tampon felan takılmadı sadece ped tak bi miktar sıvı gelebilir dendi normal bi sekizde ağrı sızı olmadan gerçekleşti korkmayın kedinlikle
Bende anestezili yaptıracam Aralık'ta bu videolarda görüyoruz anestezili olunca sacmaliyiorlar yaa hanii öyle olmaz dimi mervosMasaya yatıyorsunuz uyutuluyorsunuz. Islem bitince uyandırılıyorsunuz. Giyinip çıkıyorsunuz. Tam anestezi değil. Sedasyon deniyor zaten. Uyutulma.
Yok kız anestezi değil işte uyutma denen hafif bi şey olcak.Bende anestezili yaptıracam Aralık'ta bu videolarda görüyoruz anestezili olunca sacmaliyiorlar yaa hanii öyle olmaz dimi mervos
İyi bari kocama rezil olmamYok kız anestezi değil işte uyutma denen hafif bi şey olcak.
Ben de anestezili rahim filmi çektirdim sonrasında odaya alındığımda tampon var alınacak denildi çok korktum meğer küçücük bir bezmiş hiç de acımadı çekerken korkmayın.Bir yazıda vajinaya tampon felan takıldığını okudum bu sayfada, sizede yaptılar mı? Yoksa normal okuduğumuz hsg öyküsünün anestezili halini mi yapacaklar. Çok korkuyorum
EdeBen cektirdim uyudum uyandım olmuş bitmiş yani uyamma süremle birliktr on dakika kaldım içerde. Hemende hamile kaldım
Merhaba geçen sene dış gebelik sonrası çekilmiştiö ben de anestezi alarak. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece uyandıktan sonra 1 2 gün hafif kanama olabilir. EndişelenmeyinHerkese merhaba. Pazartesi günü anestezi ile hsg cektirecegim. Bu konuda bilgili olanlar bana yazabilir mi? Özel görüntüleme merkezinde uyutularak yaptırmak istedim. Süreç nasıl ilerliyor nerede yapıyorlar bu işlemi? Teşekkürler
Çok çok sevinirimBen de yarın anestezili cekilecegim deneyimlerimi yazarim
Teşekkürler inşallah benimkide kolay olacak da psikolojik çok etkiliyor beniMerhaba geçen sene dış gebelik sonrası çekilmiştiö ben de anestezi alarak. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece uyandıktan sonra 1 2 gün hafif kanama olabilir. Endişelenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?