Gebeliğe Hazırlık Anestezili hsg cektirenler yardim lütfen?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok sevinirim
Merhaba sabah islemim yapıldı size anlatayım. Gece 12 den sonra bir şey yemedim sabah hastane yatisim yapıldı röntgen odasına indirildim aynı hastalar gibi sedye ile anestezi doktoru serum bağladı doktorum gelince başlayalım mı dedi iyi uykular dedi bana ve sonra uyudum sanki 20-25 dk sonra uyandım gibi geldi bana çok az lekelenme şeklinde kanamam olmuştu uyandığımda sonra yatağımda dinlenirken biraz belim ağrıdı (regli olurken belim ağrır hep ) sonradan o da geçti hiç kanamam olmadı diyebilirim. Tüplerin açık çıkmış. en iyisi anestezili ama benim de canim tatlıdır endişelenmenize gerek yok

Yaa nasıl teşekkür etsem az , cok geçmiş olsun size de içim rahatladi

Bende anestezili yaptıracam Aralık'ta bu videolarda görüyoruz anestezili olunca sacmaliyiorlar yaa hanii öyle olmaz dimi mervos
Ayy benn bennn Anestezi verildim mi bana miktarı önemli olmuyor hsg den sonra uyandırıldığımda odaya gelene kadar hiç susmamışım bana ne yaptınız kör etmişsiniz beni niye çift görüyorum ben ne yaptıysanız sürekli yapın bunu şuan çok hafifim ben anksiyete hastasıyım arada gelsem bana verseniz bundan olmazmı demişim
Daha yeni bi ameliyat daha geçirdim ondada yarım saat uyandıramamışlar uyandırdıklarında funda canım uyan felan diyorlarmış bende öff bi git ya demişim hemşireye eşim başıma elini koyuyormuş dokunma bana diye terslemişim uyandırıldığımda ilk yarım saat çok kötü oluyorum ben

Ya ben de saçma bir şey dedim mi bilmiyorum utaniyorum çünkü hayal gördüm mü ne uyandığımda doktor sağ tupunuz kapalı dedi diye hatırladım üzüldüm o kadar meğer anestezi etkisiymis açıkmış ikisi de

Hic korkma ben anestezilide cektirdim anestisizde. Uyuyunca hicbisey anlamazsin. Ama bi tavsiye sonrasinda bacaklarini karnina dayayarak oturma, ben oyle otururum hep cok agriyodu o zaman karnim. Bide 4gun sivi geldi

Bu anestezi olayinida banada aciklayinya nolur. Hsg cekilirken almistim uyaninca konusamadim 3 5dakka insallaha her zaman konusamam cunki bebek olursa sezeryan olurum

Ben anestesiz yaptirdim anestezi gerektirmeyecek kadar basit bisi bence ama tabi aci esigi dusuk olanlar yaptirabilir yani aslnda demem oki anestesiz bile cok basit gecti anestezili hic biseyin farknda bile olmazsiniz bence sonrasinda tampon flan takmadilar agris sizi ozellikle bisi olmadi normal kasikta sizi oluyor biraz oda her adet oncesi yasadgmzdan daha fazla degil

İşlem şu şekilde;
Düz sedye gibi bir röntgen masasi var oraya düz bi sekilde uzaniyorsunuz bacaklarnizi karniniza dogru cekiyosunuz sefaf rahime sokuldugunda rahimi acan mandal gibi bir alet var belki bilirsiniz kadinsal muayenelerde de kullanilir sonra incecik bisi sokup ilaci fıslatiyorlar ki bu islemi hissetmiyorsunuz bile sonra vajinadaki o seyi cikarip rwhim filmini cekiyorlar ben normalde mandal gbi olan o aletten cok korkuyorum acitiyor basta cnku halada korkarm hatta ama bu islemin tek zorlu kismi o yani arkadslar bence kadinsal muayenede o aletten korkunuz yoksa bu islemi uyutulmadan kolaylikla yaptirabilirsinz :)

Bu anestezi olayinida banada aciklayinya nolur. Hsg cekilirken almistim uyaninca konusamadim 3 5dakka insallaha her zaman konusamam cunki bebek olursa sezeryan olurum
Canım galiba kişiden kişiye değişiyor bu olay benimde dilim felan dönmüyor zor konuşuyorum ama yinede susmuyormuşum eşim baya dalga geçiyor benle bakalım regl olunca yine hsg çekilecem bunda nolacak

tek bildiğim uyudum ve uyandım sonrasında hafif bir kanamam oldu ama hiçbir şey hissetmedim
normalde uyku problemim olduğu için o uyutulma kafasını çok seviyorum gel yapalım deseler bi daha yaptırırım hahahh

Merhaba geçen sene dış gebelik sonrası çekilmiştiö ben de anestezi alarak. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece uyandıktan sonra 1 2 gün hafif kanama olabilir. Endişelenmeyin
Dış gebelikten sonra tüplerde herhangi bir sorun oluştu mu peki sizde beni bilgilendirir misiniz hemen hamile kaldınız mı filmden sonra benimde mayıstan bir dış gebeligim var hala hamile kalmadım bu ayda olmazsa rahim filmi dedi doktorum hem korkuyorum hem bu durumu merak ediyorum tesadüf ki sizi okudum beni bilgilendirir misiniz lütfen

Peki üstünüze birşey örtüyorlar mı? Bende çok korkuyorum, doktorum da erkek. Çekiniyorum biraz

Devlet hastanesinde hsg için şartlar var mı canım?
Evet cnm infertilite bölümüne randevu aliyorsun yani 2017 de yasadgm bi surec ama suan degismis olablr sonra dr sirasiyla cocuk olamamasi icin bi sebep varmi diye hormon testleri vs yapiyo hsg icinde bir numara veriyorlar aryp srandevu dusurmeye clsyosun ama ta bir ay snraya flan anca randevu veriyorlar yogun oluyor devlet hastaneleri

Tüplerde bir sorun yok şükür ki iğne ile giderildi dış gebelik. Sonrasında düzenli bir ilişki olmadı eşimle uzak kaldık tayin işlerinden dolayı bu sebeple gebelik oluşmadı. Ama hiç endişelenmeyin strese girmeyin. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Sonrasında az kanama olabilir 1 2 gün. Anestezi ile çektirmiştim ben ilaçsız nasıl olur bilemiyorum sancılı diyenleri okumuştum ama herkeste aynı etki olmuyor tabi. Size acil şifalar diliyorum. Umarım dilediğiniz sonucu alırsınız

Güzel duanız için çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyiki varlar Rabbim gönlünüzce versin herşeyi inşallah

Peki üstünüze birşey örtüyorlar mı? Bende çok korkuyorum, doktorum da erkek. Çekiniyorum biraz
Ameliyat önlüğü giyiyyorsun ama altıni açıyorlar mecburen içerde hemşire anestezi doktoru kendi doktorun radyoloji uzmanı hepsi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…