Merhaba ben yarı Angarılıyım eşimden dolayıEryamanda oturuyoduk ama askerlikten dolayı evimizi boşalttık bakalım bu ay belli olacak nerede oturacağımız
Gönlüm ister ki başka şehre ama yine Ankara da olucazÜmitköye yakın bir yere taşınmayı düşünüyoruz
ankarayı sevdim mi alıştım mı bidaha gitmek istemezsin canım gez gör burda kalıcaksan sevmeye çalış ki içindeyim dşye demiyorum Ankara çok güzel
Canım ben İstanbuldan gelin geldim çok zor oldu benim için. İşime devam ettim orda evliliğimin üçüncü günü işe gittim gezip görmeye pek fırsatım olmadı açıkcası. İşte anıtkabir hamamönü gençlik parkı gölbaşı buralara gittim. Bunlar dışında neresi var gidebileceğimiz
canım eryamanda öncelikle göksuya git akşam ama al eşini git gez kordon boyu
sincanda harikalar
kızılay alışveriş için mükemmel biyer
gece hayatı seversen bahçeli
beypazarı gezio görülcek güzellikler
avm sorarsan a city istanbul yolu,optimum eryaman, ankamall,kızlıyay avm,armada,gordion ...
hacıbayramı gidip görmelisin
ankara kalesine çık ankarayı birde tepeden izle
atatürk orman çiftliğinde kokoreç ye
Ee bak cogu yeri gezmissin bile alisirsin bosver canimbeypazarı ankara kalesi Atatürk orman çiftliği dışındakilere gitmişliğim var güzelim. Baya gezmişim yine dimi sen yazınca farkettim
Ya soyle soyleyim 10 15yil oncesine kadar gercekten pislik biyermis insanlari olsun yerledim sekilleri olsun ama suan oyle bir gelidmis durumdaki hersene daha fazla sasiriyorum kocaman marketler magzalar hizli tren apartmanlar dykkanlar kent olma yolunda ilerliyor sincan cok buyudu buyumeye devam da ediyor.Sincanda ev kiraları çok uygun ama adı çıkmış bir yer sen orda yaşıyorsun gerçekten kötümü?
Hosgeldincanim valla ben sincanda oturuyorum haklisin burasi biraz boyledir ama gelisti artik daha ileri goruslu bir toplum yetisiyorbende sincanda bulundum bi süre aman uzak durun derim etek giydim diye simitçi elinde sopa ile üstüme yürüdü sonra babamda ona tabisincan demeyin bana
bende keçiörendeyim hatunlar
ben bunu nasıl kacıemısım yahuuuuuu bende angaradayımmmmmangaranın baglarıııı büklüm büklüm yollarrııı
bende angaralıyım hemide hassss : )
Mamak / Fahrikorutürk tam olarak..
Bende angaralıyım :) Mamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?