Angaralılar burda mı?

Merhabalarrr bende ankaralıyımm keçiörende yasıyorumm

Mamağı soran arkadasım benım anne tarafımın nerdeyse tamamı mamakta yasıyor dayılarım, teyzelerim, kuzenlerim...

Onlardan herhangi kotu bir sey duymadım ama ben misafirliğe giden biri olarak yorumumu yapayım.

İlk basta merkeze cok uzak ulustan mesela otobuse biniyorsun 1 saat git git bitmiyor, keza arabayla da oyle.
İkinci olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama suyunun tadı cok fena. Çayı bile midemi şişirip ağrıtıyor hazır su içmek gerek.
Bir de eğer ki rahat bir cevrede buyumusseniz mesela rahat giyinen bir insansanız biraz bakıslardan rahatsız olabilirsiniz. Daha cok muhafazakar kesim yasıyor.
Ama oyle apaçiler, serseriler varmı okadarını bilmiyorum dediğim gibi akrabalardan basına kotu bir sey gelen olmadı.
Olumlu olarakta mavi gol ve natavega cok guzel. Ankaranın tek ikea'sı mamakta bu bile yeter

Mamakta yasayan arkadaslarım kızmaz umarım. Ben keçiörende yasıyorum ama burayada olumsuz bır suru sey sayabilirim. Ankarada sevdiğim yer cok az

uzaklık sorun degil eşim olamadan bi yere gidemem zaten
gidemeyecegimden degil bu kızımla zor olacagından ve araba oldugundan eşimi beklerim o sorun degil
suda sorun degil zaten ben çeşme suyu içemiyorum midemi bozuyor
kapalıyım sorun olmaz sanırım
geçenlerde mamaktaydım birden korna sesleri ve tencere tıngırtıları gelmeye başladı aynı anda bi kaç binada ışıklar yandı söndü o anda tırstımnoluyor diye şaşırdım daha önce hiç yaşamadım ve görmedim böyle bişey garip geldi
arkadaşlar banada kızmasın ama ben eşimin ailesinden uzak olmak için istiyorum yoksa oturdugum yerden çok memnunum
kapımın önünde dolmuş otobüs okullar forum burnumun dibinde
araştırma yapıyım dedim pek artısı yok gibi mamagın

O korna sesleri tencere tava fln gezi direnişiyle alakalıdır belki:)

Bir de suan nerede yasıyorsunuz?

Merhaba canlarr..

Bende eşimden dolayı ankaralıyım :)
aslen konyalıyım..

Ankara - beypazarı........

Hepiniz hosgeldiniz kizlar hem ankaraya hem topige

genç degil ama bir çocugum var hatta bebegim
onun için eşim istemiyor
yakında hastane yok gezecek yer yok diye

iyi düşünmüş ama eşin da ıyı arastırın orayı bılmem ama bılen arkdaslar yardımcı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…