Angel_86 'nın evi

a.s.a.s.a.s.

yatak oda perdeni sormak istiyorum beyaz ipin üzerinemi siyah ip perde yaptılar yoksa ikisi yanyanamı?

cnm perdem siyah ve gri renkten olusuyor ıkısıde sımlı modelınden.pencerem 3 m'ydı.ılk 75 cm'lık ve son 75 cm'lık yerını sıyah yaptırdım ortasıda grı cnm.tek sırada yanı...opuyorumnanaktan

arındırdım zaten cnm hepsını kaldırdım.salonumdakıler boncukluydu şıkır şıkırlar diye tutuyorum onları.salon ve oturma odasındakı örtüler artık yok :lepi:

çok güzel canım .keşke salon tülünün altına beyaz stor olsaydı.boş odadaki mavi perdeyi detaylı çekermisin.nasıl perde o canım çok şıkmış.
tabıkı cekerım cnm yanlız pazartesı gunu ekleyebılırım.çünkü evdeki internetimizde problem var iş yerinden nete giriyorum.malum haftasonuda yokum ama pazartesi muhakkak eklerim tatlım a.s.

eviniz gerçekten çok şık döşenmiş.....güzel günlerde sağlıkla ve huzurla yaşayın.....mutluluğunuz doyumluk değil, ömürlük olsun.......

yatak odanız da ayrıca herşeyiyle uyum içersinde ve zevkli.....güzellik ayrıntıda gizli derler yaa tam öylesinden olmuş.....bu arada başucu lambalarını çok beğendim nereden aldığınızı sorsam......

herşey çok güzel...
yanlız şu tüylü hayvancıklar salona pek olmamış, onları boş odaya alsan daha iyi olmaz mı.
salonun güzelliğini bozmuş bence...

canım evin gerçekten çok hoş. Allah güle güle oturmayı nasip etsin....
Ama arkadaşlara pelüş oyuncaklar konusunda katılıyorum gerçekten salonunun güzelliğini bozmuşlar.bir de mutfak masası oraya pek uymamış bunlar dışında her şey dört dörtlük gerçekten.
bu arada yatak odana bayıldım özellikle de şifoniyer üzerindeki lambalara... evde küçük çocuk olmadığı o kadar belli ki :)) benim cadı 5 dakikada onların icabına bakardı :))

hepinize tsk ederım arkadaslar...ayıcıkları salondan kaldırdım anneme verdım kaydirigubbakcemile2.abajurlarımı ıse bı avızecıden aldım bellı bı markası yok canlarımm..mutfak masamı ıse mecbur oraya koymak zorundaydım onu koyabılecek bı yerım yok malesef mutfagım dar ve uzun.masayı koysam ben gıremem sırnaşık şey .hepinizi öpüyorum şekerler.yorumlarınız için tekrar tşkler....a.s.

herşey çok güzel ağız tadıla otur inşallah
mutfak halının markasını yazarmısn tam istediğim renklerde birde kullanışlımı

Güle güle oturun eviniz çok güzel.
Mutfağınız küçük ama çok şirin. Mutfak dolapları çok güzel.
Salondaki orta sehpanın üzerinde örtü olmasa daha hoş olur gibi.
Ayıcıkları kaldırman da çok güzel olmuş. Eminim salonun daha da güzel görünüyordur şimdi.
Perde seçimlerin gerçekten harika. Hepsi de çok güzel.
Siyah-beyaz renkler bir eve çok yakışıyor. Bayılıyorum ama ben neden gidip kahve tonlarında aldım bilmiyorum tabi :mymeka:
Koridordaki daire desenli halılarımız aynı. Ben de kullanıyorum ve çok seviyorum.
Mutlulukla aşkla oturun

eşyalar sanki benim zevkime göre alınmış yatak odana bayıldım ama o aslan resmi çok vahşi durmuş orda ya sanki

çok hoş ve şık,göz yormayıcı,çok beğendim,güle güle otur tatlım,

yatak odan hoş canım güle güle otur bütün evi siyah beyaz yapmışsın çok hoş duruyor bende siyah beyaz uyumuna bayılırım ama her odamı farklı yapmak isterim sen her odada aynı tonları görünce sıkılmıonmu ?

cnm perdem siyah ve gri renkten olusuyor ıkısıde sımlı modelınden.pencerem 3 m'ydı.ılk 75 cm'lık ve son 75 cm'lık yerını sıyah yaptırdım ortasıda grı cnm.tek sırada yanı...opuyorumnanaktan

sağol canım bende tüllerimi değiştirmek istiyorum da bi türlü karar veremiyorum uzun tülleri seviyorum ama kışın zor oluyo petek önünde yatak odama karar verdim sayende şık duruyo bende krem kahve yaparım diyorum

bakalım artık Allah ne zaman nasip etcek :Saruboceq:

Son düzenleme:
çoook beğendim evini özellikle yatak odan ve misafir odanı. Rabbim bizede nasip etsin böyle mutlu yıuvalar. güle güle oturun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…