a.s.a.s.a.s.
yatak oda perdeni sormak istiyorum beyaz ipin üzerinemi siyah ip perde yaptılar yoksa ikisi yanyanamı?
evin çok güzel siyah beyaz konsept benimde favorim..
araya kırmızı objeler ekleyerek biraz renklendiredebilirsin odanı..
bide bende bir dantel ve örtü sevmeyeni olarak , modern çizgideki evini şu dantellerden arındırmanı tavsiye edicem canım kaydirigubbakcemile2
tabıkı cekerım cnm yanlız pazartesı gunu ekleyebılırım.çünkü evdeki internetimizde problem var iş yerinden nete giriyorum.malum haftasonuda yokum ama pazartesi muhakkak eklerim tatlım a.s.çok güzel canım .keşke salon tülünün altına beyaz stor olsaydı.boş odadaki mavi perdeyi detaylı çekermisin.nasıl perde o canım çok şıkmış.
çok güzelmiş evin ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin yatak odana bayıldımm. birşey öğrenmek istiyorum tüylü halı alıcm bende kararsız kaldım. kullanışı nasıl temizliği zor oluyormu cnm .
oturdugunuz odada falan kullanmıcaksanız olabılır.ama normalde zor bıraz.yere dokulenler aralarına gırıyor.sırkelemek gerekıyor sureklı.bundan dolayıda yolluk yada 3-4 m2 halılar kullanıslı olabılır.
oturma odasında kullanmayı düşünüyordum ama kullanışlı olmayacak heralde çok teşekkür ederim cnm
cnm perdem siyah ve gri renkten olusuyor ıkısıde sımlı modelınden.pencerem 3 m'ydı.ılk 75 cm'lık ve son 75 cm'lık yerını sıyah yaptırdım ortasıda grı cnm.tek sırada yanı...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?