Angora halı kullanan varmı

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
29
Merhaba hanımlar çok beyenerk aldığım angora halımdan çay lekesını nasıl çıkarabılırım ne damlasa leketı sılsemde kuruduktan sonra leke aynı çikmamış oluyo angora dan memnun olan varmı ben hiç memnun kalmadım güya leke tutmayan halı olarak garantili ama maalesef hiçde öyle deyılmış ne yapmalıyım fikir verırmisiniz

Yeni mi döküldü?Yeniyse kağıt havluyla veya normal emici bir bezle bastırarak çayı emdir.Daha sonra bulaşık parlatıcısıyla sil.Bimin bulaşık parlatıcısı halıdaki çay lekesini çok güzel çıkarıyor.

Kabartmali olanlardan benimkiler antrede olduklarindan leke problemi yasamadim onun disinda memnunum.

Ben angora halı kullanıyorum ve aynen dediğin gibi, çay lekesi falan kolay çıkmıyor..
Ben bu söyleyeceğim karışımı daha önce nar tanesine basıp halıyı batırdığımda yapmıştım, işe yarıyor :)
750 ml sirkeye, 40 gr karbonat karıştır, yarım limon sık, bu karışımı derin bir leğen yada kovada yap, huni ile püskürtme kabına dök (sirke tercihen elma sirkesi olsun)
Lekenin büyüklüğüne göre birkaç fıs fıs sık, 5-10 dk sonra leke azalır yada tamamen yok olur, eğer tamamen çıkmamışsa ki çıkar genelde tekrarla ve duru su ile ıslanmış bezle sil lekeli bölümü..

Aldıgım mağazAya iade etmeyi bile düşündüm neden zor çıkıyokı halı değil sanki bela almışım inanın sitrese giriyorum

Back
X