Ani bir kararla 2 şubat'ta Veli ASLAN' a burun ameliyatı oluyorum..

sevdalinka87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
805
5
46
İstanbul
Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere sonunda bende ameliyat tarihimi aldım, çok ani bi şekilde hemde benim için çok sürpriz bir isme Boğaziçi tıp merkezinde Veli ASLAN a ameliyat oluyorum..burdaki arkadaşlar bilirler ben çok uzun zaman arastrdım ve çok pimpiriklendım kararsız kaldım çok farklı ıkı doktor arasında gittim geldim ve yaza ameliyat olacaktım ama hayatımda çok aniden inanılmaz sürpriz gelişmeler oldu..iş hayatımda özel hayatımda anıden ortaya çıkan olaylar bole anı bır karar vermek zorunda bıraktı beni planladığımdan çok farklı bir sürece girdim, hayat bazen gercekten sürprizlerle dolu olabilio ve anladım ki bişeyleri çok fazla düşünmek çok planlamak çok fazla ince eleyip sık dokumak çok büyük konuşmak ve olayı paranoyaklık boyutlarına taşımak çok dogru olmuyormuş..bıraz da hayatı akışına bırakmak gerekıomus sanırım bazen bızım dısımızda gelısen olaylar tüm planlarımızı bambaşka bir şekle sokabılıo..

ameliyat için çok heyecanlıyım ve bır o kadar da endıseliyim diyebılırım:26: umarım hersey yolunda gıder ve burdaki mutlu olmuş onca arkadas gıbı bende yenı burnumla mutlu ve saglıklı olurum..dualarınızı beklıorım kızlar ...

Hayırlı olsun en güzel sonuçla dönmen dileğiyle

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun...bol şans...ben de dün oldum...hiç korkma...herşey iyi gider inşallah

gsd silver5 herseyyolunda çok tesekkur edrım kızlaar guzel temenılerınız için..

silver5 sana da çok gecmıs olsun umarım tam ıstedıgın gıbı bır burnun olur buarda sen kıme oldun?

hersey yolunda fotograflarına baktım çok guzel gorunuo ya ben çok begendım kalkıklıgı falan gayet guzel sen kıme oldun amelıyatı?

işallah senin içinde benim içinde hayırlısı olur bende 1 şubat ameliyat günüm veli beye ameliyat olacam diye gittim ercan beye oluyorum off çok tırsıyorum düşünmemeye çalışıyorum

işallah senin içinde benim içinde hayırlısı olur bende 1 şubat ameliyat günüm veli beye ameliyat olacam diye gittim ercan beye oluyorum off çok tırsıyorum düşünmemeye çalışıyorum

Ercan bey de boğaziçinde mi ilk defa duyuyorum?inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende çok streslıyım hatta psıkolojım bozulmaya basladı desem abartı olmaz ..ya benım korktugum amelıyat degıl bırkaç gun zorluk cekcez sorun degıl ben goze aldım da benım aklım fıkrım sonucta ya istedıgım gıbı olmazsa dıe dusundukçe kafayı yıyesım gelıo çok pımpırıklı çok zor begenen bı ınsanım ben napcam bılmıorum, mutlu olayım derken hayatımın kararmasından korkuyorum ya çünku kendımı bılıorum ıstedıgım gıbı olmazsa hayatı zehır ederım kendıme, çok endıselıyım:18:

buarada neden veli bey dıe gıttın sonradan fıkır degstrdın merak ettım?

gsd silver5 herseyyolunda çok tesekkur edrım kızlaar guzel temenılerınız için..

silver5 sana da çok gecmıs olsun umarım tam ıstedıgın gıbı bır burnun olur buarda sen kıme oldun?

sağol canım.ben de kayseri de ayhan gültekin e oldum.çok başarılı olduğu söyleniyor kayseride.görücez bakalım

cnm aslında sonuç kötü olmaz yani en azından eskisinden daha iyi olur diye düşün ben öyle yaptım sonuç beğendim de korkum yanlız ilerde sorun çıkarması revizyon olmayı göze alamam heralde çok korkuyorum bu yüzden zaten ameliyat korkumu zor yenmiştim ikinciye yok gibi geliyor..

şimdiden geçmiş olsun :) allah sabır versin ve sabırlı ol derim hemen iyileşmeyi bekleme zamanla herşey dahada harika olacak unutma eskisinden daha kötü olamaz :))) hehe bende bu düşünceyle gitmiştim valla ama şimdi yok şu şöyle böyle diye naz yapıyorum bakalım 6 ayı doldurayım sonuç ne olacaak

ilk veli beyle görüştüm burnumun çok problemli oldunu tabiri caizse boksör burnu gibi burnun dedi yani geniş bi burun aynayı elime alarak yapa bileceklerini söyledi ama fazla bir deşiklik bekleme dedi ben burun kanatlarımı küçültmek istedimi söyledim pek deşikli olmaz ikinci bir operasyonda geregebilir dedi.hııı bide kapalı ameliyat yapıyorum demişti açıkcası oraya gidene kadar kapalı nasıl olur açık nasıl olur bilmiyordum ameliyat günü için sonra ercan beyle görüştük odadan sarışın bi bayan çıktı burnu o kadar güzeldiki eşimin bile dikkatini çekti ercan beylede göriştükten sonra onun konuşması beni ve eşimi ikna etti artı açık ameliyatı açık yapıyormuş daha sonra başka hastanede iki dr daha görüştüm kesinlikle açık ameliyat olmalısın dediler internetten araştırmama göre geniş burunların kanatlarının daraltılaması açık ameliyala yapıla bilecek bi durummuş off çok uzun oldu neyse umarım herşey gönlümüzce olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE=sttk;17379463ilk veli beyle görüştüm burnumun çok problemli oldunu tabiri caizse boksör burnu gibi burnun dedi yani geniş bi burun aynayı elime alarak yapa bileceklerini söyledi ama fazla bir deşiklik bekleme dedi ben burun kanatlarımı küçültmek istedimi söyledim pek deşikli olmaz ikinci bir operasyonda geregebilir dedi.hııı bide kapalı ameliyat yapıyorum demişti açıkcası oraya gidene kadar kapalı nasıl olur açık nasıl olur bilmiyordum ameliyat günü için sonra ercan beyle görüştük odadan sarışın bi bayan çıktı burnu o kadar güzeldiki eşimin bile dikkatini çekti ercan beylede göriştükten sonra onun konuşması beni ve eşimi ikna etti artı açık ameliyatı açık yapıyormuş daha sonra başka hastanede iki dr daha görüştüm kesinlikle açık ameliyat olmalısın dediler internetten araştırmama göre geniş burunların kanatlarının daraltılaması açık ameliyala yapıla bilecek bi durummuş off çok uzun oldu neyse umarım herşey gönlümüzce olsunn[/QUO

off offf keşke bende ercan beye olsaymışım burnumdan memnunum ama benimde geniş kaldı gibi burun kanatlarım belki daha güzel bir sonuç olabilirdi..şanslısın gene cnm ameliyatını ol resimlerini görelim cnm bende merak ediyorum ercan beyin yaptığı burunları hiç görmedim formda

Hadi hayirlisi olsun canim, seni Emre beyin topiginden hatirliyorum:) Veli beye karar vermissin hayirlisi olsun,dilerim istedigin gibi bir buruna kavusursun.

Nasil olduda sonunda karar verebildin

Hadi hayirlisi olsun canim, seni Emre beyin topiginden hatirliyorum:) Veli beye karar vermissin hayirlisi olsun,dilerim istedigin gibi bir buruna kavusursun.

Nasil olduda sonunda karar verebildin
canım ya hiç sorma nasıl oluda karar verebıldım aslında bende bılmıorum hatta karar verdım mı onu bıle bılmıorum desem yalan olmaz... velı bey dusundugum bı doktor degıldı amelıyatı da hazıranda olcaktım ama ahayatımda cok anı gelısmeler oldu işimden ayrılmak zorunda kaldım bır ay sonra nişanım olcak falan acıl bu operasyonu olmam gerektı işimden ayrılınca tabı ekonomık sorunlar ortaya cıktı bole olunca daha hızlı ve daha ekonomık davranmak zorunda kaldım yanı sonuc bu.. içim hıc rahat degıl bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…