- Konu Sahibi sevdalinka87
-
işallah senin içinde benim içinde hayırlısı olur bende 1 şubat ameliyat günüm veli beye ameliyat olacam diye gittim ercan beye oluyorum off çok tırsıyorum düşünmemeye çalışıyorum
gsd silver5 herseyyolunda çok tesekkur edrım kızlaar guzel temenılerınız için..
silver5 sana da çok gecmıs olsun umarım tam ıstedıgın gıbı bır burnun olur buarda sen kıme oldun?
sağol canım.ben de kayseri de ayhan gültekin e oldum.çok başarılı olduğu söyleniyor kayseride.görücez bakalım
Ercan bey de boğaziçinde mi ilk defa duyuyorum?inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende çok streslıyım hatta psıkolojım bozulmaya basladı desem abartı olmaz ..ya benım korktugum amelıyat degıl bırkaç gun zorluk cekcez sorun degıl ben goze aldım da benım aklım fıkrım sonucta ya istedıgım gıbı olmazsa dıe dusundukçe kafayı yıyesım gelıo çok pımpırıklı çok zor begenen bı ınsanım ben napcam bılmıorum, mutlu olayım derken hayatımın kararmasından korkuyorum ya çünku kendımı bılıorum ıstedıgım gıbı olmazsa hayatı zehır ederım kendıme, çok endıselıyım:18:
buarada neden veli bey dıe gıttın sonradan fıkır degstrdın merak ettım?
ilk veli beyle görüştüm burnumun çok problemli oldunu tabiri caizse boksör burnu gibi burnun dedi yani geniş bi burun aynayı elime alarak yapa bileceklerini söyledi ama fazla bir deşiklik bekleme dedi ben burun kanatlarımı küçültmek istedimi söyledim pek deşikli olmaz ikinci bir operasyonda geregebilir dedi.hııı bide kapalı ameliyat yapıyorum demişti açıkcası oraya gidene kadar kapalı nasıl olur açık nasıl olur bilmiyordum ameliyat günü için sonra ercan beyle görüştük odadan sarışın bi bayan çıktı burnu o kadar güzeldiki eşimin bile dikkatini çekti ercan beylede göriştükten sonra onun konuşması beni ve eşimi ikna etti artı açık ameliyatı açık yapıyormuş daha sonra başka hastanede iki dr daha görüştüm kesinlikle açık ameliyat olmalısın dediler internetten araştırmama göre geniş burunların kanatlarının daraltılaması açık ameliyala yapıla bilecek bi durummuş off çok uzun oldu neyse umarım herşey gönlümüzce olsunErcan bey de boğaziçinde mi ilk defa duyuyorum?inşallah hakkımızda hayırlısı olur bende çok streslıyım hatta psıkolojım bozulmaya basladı desem abartı olmaz ..ya benım korktugum amelıyat degıl bırkaç gun zorluk cekcez sorun degıl ben goze aldım da benım aklım fıkrım sonucta ya istedıgım gıbı olmazsa dıe dusundukçe kafayı yıyesım gelıo çok pımpırıklı çok zor begenen bı ınsanım ben napcam bılmıorum, mutlu olayım derken hayatımın kararmasından korkuyorum ya çünku kendımı bılıorum ıstedıgım gıbı olmazsa hayatı zehır ederım kendıme, çok endıselıyım:18:
buarada neden veli bey dıe gıttın sonradan fıkır degstrdın merak ettım?
ilk veli beyle görüştüm burnumun çok problemli oldunu tabiri caizse boksör burnu gibi burnun dedi yani geniş bi burun aynayı elime alarak yapa bileceklerini söyledi ama fazla bir deşiklik bekleme dedi ben burun kanatlarımı küçültmek istedimi söyledim pek deşikli olmaz ikinci bir operasyonda geregebilir dedi.hııı bide kapalı ameliyat yapıyorum demişti açıkcası oraya gidene kadar kapalı nasıl olur açık nasıl olur bilmiyordum ameliyat günü için sonra ercan beyle görüştük odadan sarışın bi bayan çıktı burnu o kadar güzeldiki eşimin bile dikkatini çekti ercan beylede göriştükten sonra onun konuşması beni ve eşimi ikna etti artı açık ameliyatı açık yapıyormuş daha sonra başka hastanede iki dr daha görüştüm kesinlikle açık ameliyat olmalısın dediler internetten araştırmama göre geniş burunların kanatlarının daraltılaması açık ameliyala yapıla bilecek bi durummuş off çok uzun oldu neyse umarım herşey gönlümüzce olsun
off offf keşke bende ercan beye olsaymışım burnumdan memnunum ama benimde geniş kaldı gibi burun kanatlarım belki daha güzel bir sonuç olabilirdi..şanslısın gene cnm ameliyatını ol resimlerini görelim cnm bende merak ediyorum ercan beyin yaptığı burunları hiç görmedim formda
gecen de kontrole gttgmde bı kız vardı ercan beyın hastası alcısı alınmıstı o ercan beyın yaptıgı burunlar daha farklı anlasılıor velı beyın yapmadıgı daha farklı yanı kız yanıma gelıp burnunu velı bey mı yaptı dedı evet dedım cok hos ve dogal gorunuyor anlasılıyor velı beyın yaptıgı dedı mutlu oldm :) bıde dıkkatımı ceken şey bende koskocaman bı alcı vardı suratımı kaplayan orda ercan beyın hastalarının alcıları mınnacık sasrdm dogrusu:))
canım ya hiç sorma nasıl oluda karar verebıldım aslında bende bılmıorum hatta karar verdım mı onu bıle bılmıorum desem yalan olmaz... velı bey dusundugum bı doktor degıldı amelıyatı da hazıranda olcaktım ama ahayatımda cok anı gelısmeler oldu işimden ayrılmak zorunda kaldım bır ay sonra nişanım olcak falan acıl bu operasyonu olmam gerektı işimden ayrılınca tabı ekonomık sorunlar ortaya cıktı bole olunca daha hızlı ve daha ekonomık davranmak zorunda kaldım yanı sonuc bu.. içim hıc rahat degıl bakalım hayırlısı...Hadi hayirlisi olsun canim, seni Emre beyin topiginden hatirliyorum:) Veli beye karar vermissin hayirlisi olsun,dilerim istedigin gibi bir buruna kavusursun.
Nasil olduda sonunda karar verebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?