• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ani Bir Kararla Yapılan Nişanımızdan...

:nazar:gelin güzel ,mekan güzel,fotolar güzel,
bayıldım hakkaten sanki stüdyo resmi gibi olmuş her bi foto,kaydirigubbakcemile5
birbirinize çok yakışmışsınız,:nazar:
allah daim etsin:Saruboceq:

fotoğrafları kız kardeşim çekti pozlar tamamen doğaçlama oldu :) stüdyo fotolarından çok daha doğal oldukları kesin...stüdyoda elimizi kolumuzu fotoğrafçıya göre ayarlamaya çalışalım derken gerildik iyice,ben beğenmedim hiç onları bide saçma sapan arka fonlar koymuş hiç hoşumuza gitmedi...makinamız profosyonel değildi çok ama yine de doğada çekilen resimler stüdyodakilerden çok çok daha güzel oluyo bence :)

minish ben de tam fotoları soracaktım, çünkü profesyonel olmadıkları belli.Ben de eskiden gazeteler için fotoğrafçılık yapıyordum.Bazı kadrajlarda sorun var ama stüdyo fotoğrafından doğal olduğu kesin.Ben düğünümde stüdyoya girmemiştim, nişan fotolarından sonra :) Allah tamamına erdirsin.Çok hoş bir çiftsiniz.

masallah. Allah tamamına erdirsin :)

bu bölümdeki en güzel gelin sen olmuşsun canım bence çok güzelsin angelina jolie ye benziyosun nişanlında yakışıklı çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin herşeyin güzel olmuş

aa niye öle aniden olduki merak ettim gerçi sonu hayırlı olsunda isterse aniden olsun cnm allah tamamına erdirsin

Back
X