Ani gelen misafir için pratik ikramlar

eysha

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
244
139
333
mrb hanımlar
tam sınav zamanı...
üstüne birde çarşamba günü ağır protokol ağırlamam gerekiyor
öyle hemen yapabileceğim beni uğraştırmayacak amaaa çok lezzetli ve şık görünen ikram çeşitlerini yazabilirmisiniz mümkünse devemlı yaptığınız şeyler olsunki işimi fazla şansa bırakmıyayım
4 kişilik ve 3 /4 çeşit bişeyler yapmayı düşünüyorum ama fazla zamanımda yok napıcam bakalım

Tahinli Yufka

1 kilo yufka
1 bardak tahin
Yarım çay bardağı sıvıyağ,
1 bardak şeker
Fındık

Bir adet yufkayı ser.Tahin,şeker ve sıvıyağı karıştırıp yufkanın üzerine yay.Bir yufka daha ser üstüne.Karışımı tekrar yay yufkanın üstüne.Fındık serp ve rulo yap.Yufkaları verey kes.Üzerine yumurta sarısı sürüp pişir.

Erişte Salatası

Erişteleri haşla.Sarımsaklı yoğurt yap.Biraz da mayonez ve tuz ekle.Salatalıkları kabuklarıyla rendele içine.Mısır ve nane ekle.Bu kadar.

Erişte Salatası

Erişteleri haşla.Sarımsaklı yoğurt yap.Biraz da mayonez ve tuz ekle.Salatalıkları kabuklarıyla rendele içine.Mısır ve nane ekle.Bu kadar.

Tarifler için çok teşekkür ederim erişteyi hiç böyle yememiştim salatalık yapmasamda olurmuki ?
kışın eve salatalık sokmuyoruzda.
eşimin serası olan bir arkadaşı söylemiş çok zararlıymış.
bide naneyi tazemi kullanıyosun kurumu

Makarna erişteler var ya ondan bu erişte.Salatalık tadını veriyor ama istemezseniz koymazsınız.Kornişon da olur bence.Kuru nane olacak.

Erişteli salatayı bende yeşil mercimekle yapıyorum canım oda çok beğeniliyor... Patatesli yogurtlu salata pratik canım...

Tatlı olarak da halleyli pasta çok pratik ve lezzetli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…