Ani kararla hayatı komple değiştirme

Kendi duygu durumuna göre hareket et, mutlu oluyorsan devam olmuyorsan zorlama

Lütfen dini yorumlar yazmayınız.
Konu içeriği ard arda yapılan değişikliklerin ağır gelip yıpratıp yıpratmayacağına dair, rica ediyorum buna göre yorum yazınız.

Bence ıkıncı bebek ıcın erken hamilelik hormonları hastalugınızı alevlendırwbılır hem size hem de oglunuza eziyet olur

Namaz ve kapanma için hayırlı olsun, iyi düşünmüşsünüz derim. İşi bırakma konusunda kararsızım. Virüs olmasa bırakmayın işte kafanız dağılır derdim ama virüsten dolayı bir şey önermiyorum. Bebek için bekleyin derim, salgın geçsin, sağlığınız kontrole girsin, bir iki sene beklemekte fayda var gibi

Size psikiyatristiniz de söylemiştir, tedavi aşamasında sürekli dini düşünceler, günah vs olaylarına, geçmişten af dilemeye vs gitmeniz sizin dengenizi bozabilir. Bunlardan kendinizi koruyabilirseniz, olumlu tarafından bakarsanız toparlayabilirsiniz. Zaten mod değişikliklerini uçlarda yaşayan biri olarak kendinizi bir süre çocuk vs gibi sizden başka tüm dinamiklerin etkileneceği bir duruma sokmak, siz toparlamadan ikinci çocuk kararı çok mantıklı değil. Kararı yine siz vereceksiniz ama şunu unutmayın eşiniz, çocuklarınız sizin stabil olmayan her halinizden etkilenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…