- 11 Nisan 2020
- 24
- 34
- 3
- 29
- Konu Sahibi Seronimo78
-
Su dönem geçsin çocuğu o zaman düşünüyorum doktoruma soramıyorum görevdeler hastanede o yüzden ulaşamıyorum gebeliğim ve doğumum pek iyi geçmedi ilk tecrübe yaşımda küçüktüGeçmş olsun gebeligniz nasıl geçti?ilaç tedavisi ömürlük diye biliyorm..gebeyken ilaç kullanabiliomusunuz?su dönemde cocuk planı pek makul gelmedi bana acıkcası.hem rahatszlıgnz var hemde salgın var en azından su salgın dönemi bitsin ondan sonra planlarınızı tek tek yaparsınız.zaman herseyin ilacı
Doktoruma ulaşamıyorum şu dönemde ama iyi olmak için elimden geleni yapıyorum oğlum için eşim içinDoktorunuz ne diyor durumunuz hakkında? Olası bir lohusa depresyonunda ne olur? Gebelik ve emzirme psikolojik olarak etkiliyor çünkü
Oğluma 8. Ayına kadar kız denildi herşeyini ona göre yaptık içimde kaldı :) rAbbim ne nasip ederse artıkNe kadar güzel hayattan ne istediğinizi ve neyin size huzur vereceğini bulup yönlenmişsiniz. Ani bir karar alma cesaretinde bulunmuşsunuz. Ama benim gözlemlediğim kapanan arkadaşlarım bir süre o tarza kıyafetlere örtünmeye birden alışamıyor. Simdi buna tam alışamamışken bir de bebiş yaparsanız hem kiyafetleriniz tekrar degisecek hem duyvularınız hem bedeniniz. Bence kendinize zaman tanıyın huzurlu olduğunuzdan psikolojinizin iyi olduğundan emin olunca 2.cocugu da yaparsiniz. Bir de yanlış anlamayın ama bu da kız olsun diye cocuk yapılmaz :)
Kızım olsun istiyorum demişsiniz bebek erkekte olabilir ben her duruma kendimi hazırladım derseniz virüs falan bitince doktorunuza danışarak ilaçlar vs bence kardeş olabilirDoktoruma ulaşamıyorum şu dönemde ama iyi olmak için elimden geleni yapıyorum oğlum için eşim için
kapanmayı ve namazları niye araya soktunuz anlamadım intihar ediyorum ama iyi bi imaj da çiziyim diye mi?burdan kimse bu kadar ciddi bi hastalık için şunu yap bunu yap demez.çocuk yap desek yapıcak mısın? sonra o çocuğun vebali nolucak?daha kendinizi yeni toparlamışsınız , ataklarınız var, iç sıkılmaları deyip geçmeyin hep öyle kalacağı malum değil, ortalık oldukça depresif bir halde.durumunuz stabil değil zaten.ben tek çocuğa bile cesaret etmezdim.cinsiyet de siparişle verilmiyo.Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 3bucuk yaşında bir oğlum var. 3 gün önce içimden geldiği için kapanma kararı aldım aşçıyım ve işimden ayrılıp evde çocuğum ve eşimle ilgilenmek istedim maddi sıkıntımız yok bir kaç yerden kira gelirimizde var çok şükür. Sormak istediğim bir kaç soru var izninizle
Ben sınırda kişilik bozukluğu (borderline) tanısı konmuş yaklasik 2 yıldır tedavisi süren bir anneyim çok hatam oldu Allah affetsin hastalık çok zor bir kaç kez intihar ettim 2 yıldır böyle düşüncelerim Yok oğlumu ve eşimi seviyorum kendimi Yeni toparladım arada hastalığım atak şeklinde nüksediyor iç sıkılmaları ile atlatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum oğluma iyi bir anne olmak istiyorum çünkü ben çok kötü şartlarda ve eziyetle büyüdüm şimdi içimden geldi kapandım eşimde çok sevindi namazlarımusa kılacağım inşalkah öğrenmeye çalışıyorum bu hastalıktan Berat gecesi çok dua ettim ve ertesi gün kapanma Kararı aldım bir kız çocuğu istiyorum oğlumda 4 yaşına girecek sizce bu kadar değişiklik bir anda beni yıpratırmı erken bir karar mı ?
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 3bucuk yaşında bir oğlum var. 3 gün önce içimden geldiği için kapanma kararı aldım aşçıyım ve işimden ayrılıp evde çocuğum ve eşimle ilgilenmek istedim maddi sıkıntımız yok bir kaç yerden kira gelirimizde var çok şükür. Sormak istediğim bir kaç soru var izninizle
Ben sınırda kişilik bozukluğu (borderline) tanısı konmuş yaklasik 2 yıldır tedavisi süren bir anneyim çok hatam oldu Allah affetsin hastalık çok zor bir kaç kez intihar ettim 2 yıldır böyle düşüncelerim Yok oğlumu ve eşimi seviyorum kendimi Yeni toparladım arada hastalığım atak şeklinde nüksediyor iç sıkılmaları ile atlatıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum oğluma iyi bir anne olmak istiyorum çünkü ben çok kötü şartlarda ve eziyetle büyüdüm şimdi içimden geldi kapandım eşimde çok sevindi namazlarımusa kılacağım inşalkah öğrenmeye çalışıyorum bu hastalıktan Berat gecesi çok dua ettim ve ertesi gün kapanma Kararı aldım bir kız çocuğu istiyorum oğlumda 4 yaşına girecek sizce bu kadar değişiklik bir anda beni yıpratırmı erken bir karar mı ?
Her kelimesine katılıyorum ve ekliyorum.kapanmayı ve namazları niye araya soktunuz anlamadım intihar ediyorum ama iyi bi imaj da çiziyim diye mi?burdan kimse bu kadar ciddi bi hastalık için şunu yap bunu yap demez.çocuk yap desek yapıcak mısın? sonra o çocuğun vebali nolucak?daha kendinizi yeni toparlamışsınız , ataklarınız var, iç sıkılmaları deyip geçmeyin hep öyle kalacağı malum değil, ortalık oldukça depresif bir halde.durumunuz stabil değil zaten.ben tek çocuğa bile cesaret etmezdim.cinsiyet de siparişle verilmiyo.
buraya değil doktorlara danışın.
Kendinizi hazır hissediyorsanız kapanmak,namaz kılmak bunlar huzur vericidir...gerisini hak teâlâya bilir ..şimdi istediğiniz bişiy olmadı diyelim ,şuan ortam malum ,atlatırım diyorsanız bilemem ..Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 3bucuk yaşında bir oğlum var. 3 gün önce içimden geldiği için kapanma kararı aldım aşçıyım ve işimden ayrılıp evde çocuğum ve eşimle ilgilenmek istedim maddi sıkıntımız yok bir kaç yerden kira gelirimizde var çok şükür. Sormak istediğim bir kaç soru var izninizle
karariniz hakkinizda hayirli olsun.. size tavsiyem bunu sadece sekil olarak birakmamaniz icini doldurmaniz.. oncesinde bana sorsaydiniz derdim ki önce namazlarini oturt.. bes vakit muhakkak kil.. o oturduktan sonraki adim.. cunku namaz farz ama basortusu ondan sonra geliyor once degil..Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 3bucuk yaşında bir oğlum var. 3 gün önce içimden geldiği için kapanma kararı aldım aşçıyım ve işimden ayrılıp evde çocuğum ve eşimle ilgilenmek istedim maddi sıkıntımız yok bir kaç yerden kira gelirimizde var çok şükür. Sormak istediğim bir kaç soru var izninizle
bir insan bir bunalim halindeyse, kapanmak ve namaza baslamak iyi gelecekse yapabilir.. meditasyon, plates yapabilir, hobi bulabilir, feng shui felsefesine sarabilir hatta atese bile tapabilir.. bir cikis kapisi ya da tutunacak bir daldir..kapanmayı ve namazları niye araya soktunuz anlamadım intihar ediyorum ama iyi bi imaj da çiziyim diye mi?burdan kimse bu kadar ciddi bi hastalık için şunu yap bunu yap demez.çocuk yap desek yapıcak mısın? sonra o çocuğun vebali nolucak?daha kendinizi yeni toparlamışsınız , ataklarınız var, iç sıkılmaları deyip geçmeyin hep öyle kalacağı malum değil, ortalık oldukça depresif bir halde.durumunuz stabil değil zaten.ben tek çocuğa bile cesaret etmezdim.cinsiyet de siparişle verilmiyo.
buraya değil doktorlara danışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?