Canım farmasinin bir kremi var çok cüzi bir rakam kullananlar çok memnun bende alacağım hatta kil maskesini sipariş verdim bile diğer ay hemen yağını be kremini almayı düşünüyorumYaklaşık 3 aydır yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı hiç dokunmadığım halde kahve lekeler olarak kaldı sıksam bu kadar iz kalmazdı heralde. Bu kahve lekeler cilt bakımıyla geçer mi?
ama hic ellemedim nasıl iz kaldıSivilce izleri geçmiyor kardeşim ya bende aynı durumu yaşıyorum doktora gidersin sana surekli leke ilaci verir tabi hic bir ise yaramaz olan parana olur bende leke icin lazer falan düşünüyorum
Kim diyor ya gitmiyor diye :) Benim yanaklarımda sivilce izleri vardı kimi mor kimi kahve. Eczaneden Madecassol ve Bepanthol aldım bir arkadaş vesilesiyle. Madecassol cilt / hücre yenileyici bir merhem. Bu yüzden bırnumun üstünde ufak ufak soyulmalar olmuştu. Bepantholda nem veriyordu yani madecassolun yarattığı kuruluğu götürüyordu. Bahsettiğim krem çatlak izleri tedavisinde kullanılır. Ben 1 aya kalmadı tertemiz bir cilde kavuştum. Püf nokta madecassolu yatmadan önce sürüp öyle yatman gerekiyor. Sabahta yüzünü yıkadıktan sonra bepanthol. Eczanelerde ikisini de bulabilirsin.Yaklaşık 3 aydır yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı hiç dokunmadığım halde kahve lekeler olarak kaldı sıksam bu kadar iz kalmazdı heralde. Bu kahve lekeler cilt bakımıyla geçer mi?
ama hic ellemedim nasıl iz kaldıbende hydrafacial düşünüyorım yüzeysel lekeler acılır belki
ama hic ellemedim nasıl iz kaldıbende hydrafacial düşünüyorım yüzeysel lekeler acılır belki
[/QUOTE
Kim önce yaptırırsa haber versin o zaman
bende tam tersi oldu daha fazla izim oldu madecassol her cilde uygun degilKim diyor ya gitmiyor diye :) Benim yanaklarımda sivilce izleri vardı kimi mor kimi kahve. Eczaneden Madecassol ve Bepanthol aldım bir arkadaş vesilesiyle. Madecassol cilt / hücre yenileyici bir merhem. Bu yüzden bırnumun üstünde ufak ufak soyulmalar olmuştu. Bepantholda nem veriyordu yani madecassolun yarattığı kuruluğu götürüyordu. Bahsettiğim krem çatlak izleri tedavisinde kullanılır. Ben 1 aya kalmadı tertemiz bir cilde kavuştum. Püf nokta madecassolu yatmadan önce sürüp öyle yatman gerekiyor. Sabahta yüzünü yıkadıktan sonra bepanthol. Eczanelerde ikisini de bulabilirsin.
yüzümde çok az sivilce sivilce lekeleri vardı ve sürekli arada patlayan sivilceler bi cahillik yapıp dermoroller kullandım ve sivilceleri tüm yüzüme yaydım bi sabah kalktım ki yüzüm sivilceden görünmüyor treatin krem duymuştum doktorada sorup hemen aldım ve mucize ilk gün sorun 2 gün yok 3 gün yüzüm kıpkırmızı oldu devam et demişti cildiyecim ettim bu sürede tabiki yanma gerginlik oluyor inatla kesmedim 4 5 gün soyunalar başladı kremin amacı üstteki deriyi atıp alttan yenisini çıkartmak o sürede hametanveya bepantenile nemlendirdim ve en önemlisi 50 faktör güneş kremsizcikmadim şuan 7 inci gündeyim yüzüm de gram leke kalmadı doktorum 1 ay en az kullanki içerdeki problemi de çöz dedi ben çok fayda gördüm aciyo diyip kesmedim yaniyo demedim kızardı demedim ve sadece geceleri 2 bezelye kadar uyguluyorsunuz bol bol sürmek yok :) minnacık belli belirsiz kaldı devam ediyorum onlarda gidiceeekk önemli olan azim sabırYaklaşık 3 aydır yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı hiç dokunmadığım halde kahve lekeler olarak kaldı sıksam bu kadar iz kalmazdı heralde. Bu kahve lekeler cilt bakımıyla geçer mi?
yüzümde çok az sivilce sivilce lekeleri vardı ve sürekli arada patlayan sivilceler bi cahillik yapıp dermoroller kullandım ve sivilceleri tüm yüzüme yaydım bi sabah kalktım ki yüzüm sivilceden görünmüyor treatin krem duymuştum doktorada sorup hemen aldım ve mucize ilk gün sorun 2 gün yok 3 gün yüzüm kıpkırmızı oldu devam et demişti cildiyecim ettim bu sürede tabiki yanma gerginlik oluyor inatla kesmedim 4 5 gün soyunalar başladı kremin amacı üstteki deriyi atıp alttan yenisini çıkartmak o sürede hametanveya bepantenile nemlendirdim ve en önemlisi 50 faktör güneş kremsizcikmadim şuan 7 inci gündeyim yüzüm de gram leke kalmadı doktorum 1 ay en az kullanki içerdeki problemi de çöz dedi ben çok fayda gördüm aciyo diyip kesmedim yaniyo demedim kızardı demedim ve sadece geceleri 2 bezelye kadar uyguluyorsunuz bol bol sürmek yok :) minnacık belli belirsiz kaldı devam ediyorum onlarda gidiceeekk önemli olan azim sabır
Konu olarak açtım orsa resim de var istersen bakabilirsinMerhaba kremin adı doğru mu acaba? Benim cildim çok yağlıdır normalde sivilcem çıksada hemen geçer ama leke problemim başladı.. bu 10 gündür yanaklarımın altında çeneye doğru çok acıyan sivilcelerim çıktı, aktara gittim enginar suyu verdi sabah akşam o bitti bir de eşek sütlü sabun verdi. Yavaş yavaş geçmeye başlıyor 2 günde bir maya maskesi yapıyorum birde her akşam kekik çayı içiyorum(kekik çayı içten kurutuyor) ama bende bu kremi denemek istiyorum
deneyeceğim çok teşekkür ederimBen genelde cildime, doğal olmayan ve yiyemediğim hiç bir şey sürmüyorum. Örneğin yüzüme meyve püresi ile maske yaparım mesela kırmızı erikle yapıyorum içindeki meyve asidi sayesinde cildim güzelleşti. Veya buna benzer meyvelerden sebzelerden maske yapıyorum. Taze aleoverada çok etkili. İlla kozmetik ürün istiyorsan, neutrogena’nın arındırıcı kil maskesi var hem kil maskesi hemde günlük yüz temizleme/yıkama olarak kullanılabiliyor. Normalde neutrogena kullanacağıma yüzümü domestosla yıkarım daha iyi diyordum indirime girince hadi bi kere deneyeyim dedim içinde glikolik asit oldugunu görünce. Gerçekten bu ürün önyargımı yıktı. Sanırım içerdiği glikolik asit sayesinde iyi sonuç aldım, yüzümdeki sivilcemsi pötürmelenmeler ve sivilce sonrası lekeler baya azaldı ve sadece 1 haftadır falan düzenli kullanıyorum. Sabah kalkarken yıkama olarak, yatmadan önce maske yapıp yıkayarak kullanıyorum. İstersen bir dene.
yaa cok sevindim sizin adınıza ama ben cildimi soymaya da soydurtmaya da korkarım yapamamyüzümde çok az sivilce sivilce lekeleri vardı ve sürekli arada patlayan sivilceler bi cahillik yapıp dermoroller kullandım ve sivilceleri tüm yüzüme yaydım bi sabah kalktım ki yüzüm sivilceden görünmüyor treatin krem duymuştum doktorada sorup hemen aldım ve mucize ilk gün sorun 2 gün yok 3 gün yüzüm kıpkırmızı oldu devam et demişti cildiyecim ettim bu sürede tabiki yanma gerginlik oluyor inatla kesmedim 4 5 gün soyunalar başladı kremin amacı üstteki deriyi atıp alttan yenisini çıkartmak o sürede hametanveya bepantenile nemlendirdim ve en önemlisi 50 faktör güneş kremsizcikmadim şuan 7 inci gündeyim yüzüm de gram leke kalmadı doktorum 1 ay en az kullanki içerdeki problemi de çöz dedi ben çok fayda gördüm aciyo diyip kesmedim yaniyo demedim kızardı demedim ve sadece geceleri 2 bezelye kadar uyguluyorsunuz bol bol sürmek yok :) minnacık belli belirsiz kaldı devam ediyorum onlarda gidiceeekk önemli olan azim sabır
maske kısmını her gün mü uyguluyosunuz bi de? :)Ben genelde cildime, doğal olmayan ve yiyemediğim hiç bir şey sürmüyorum. Örneğin yüzüme meyve püresi ile maske yaparım mesela kırmızı erikle yapıyorum içindeki meyve asidi sayesinde cildim güzelleşti. Veya buna benzer meyvelerden sebzelerden maske yapıyorum. Taze aleoverada çok etkili. İlla kozmetik ürün istiyorsan, neutrogena’nın arındırıcı kil maskesi var hem kil maskesi hemde günlük yüz temizleme/yıkama olarak kullanılabiliyor. Normalde neutrogena kullanacağıma yüzümü domestosla yıkarım daha iyi diyordum indirime girince hadi bi kere deneyeyim dedim içinde glikolik asit oldugunu görünce. Gerçekten bu ürün önyargımı yıktı. Sanırım içerdiği glikolik asit sayesinde iyi sonuç aldım, yüzümdeki sivilcemsi pötürmelenmeler ve sivilce sonrası lekeler baya azaldı ve sadece 1 haftadır falan düzenli kullanıyorum. Sabah kalkarken yıkama olarak, yatmadan önce maske yapıp yıkayarak kullanıyorum. İstersen bir dene.
Bende çok korkuyodumama mecbur kalınca :) şuan çok memlunumyaa cok sevindim sizin adınıza ama ben cildimi soymaya da soydurtmaya da korkarım yapamam
maske kısmını her gün mü uyguluyosunuz bi de? :)
bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri yüzümde kücük kücük sivilceler cıkmaya basladı acaba once kusturup sonra mı gecircek devam etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorumEvet zaten 1 dakika bekletip yıkayın diyor yani 1 dakika bekletildiği icin günde 1 kere yapmanın zararı olcagını düsünmüyorumm
Evet geçer :) şanslısınız çünkü cukur değilde, kahverengi leke olarak iz bırakmış sivilceniz.Yaklaşık 3 aydır yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı hiç dokunmadığım halde kahve lekeler olarak kaldı sıksam bu kadar iz kalmazdı heralde. Bu kahve lekeler cilt bakımıyla geçer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?