- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Çok haklısın mune abla ama işte o Zaman da niye evliyim ki bu adamla diyorum, iyi günde kötü günde birlikte olmayacak mıydıkÇok özür dilerim ama o zaman siz neden eşinizi ve ailesini kapsayan planlar yapıyorsunuz ki?
Birde hizmet ediyorsunuz, amcaya giderken gelir misin diye sorulmuyor üstelik, eltinize sormuşlar ki gitmek istemediğini biliyorlar, elti yabancı da değilmiş, akraba kızıymış, X sen gelmek istemiyorsun madem evde otur biz xpreiaZ'ı da alıp amcalara gidelim dese alınmayacak bir eltiniz varken size sorulmaması abes, bence tatil planınızı tek kişilik yapın, ailenizde aynı şehirdeymiş, ailenize gidin, gezin tozun, evliliklerde tek taraflı özveri olmaz, siz fedakar eş ve ailesi umursamaz, sizde vurdum duymaz olun. Ben çoktan ben gezmeyi seviyorum, gelmişken buraların tadını çıkarayım hadi ben kaçtımmm deyip gezmeye başlamıştımakşamda eve gelince ayhhh çok yorulmuşummmm bir çay koyunda içelim derdim
![]()

Bu süreçte kendimi biraz geri çekeyim eşim farkedip de üstüme düşmezse bunu da hanesine ekleyeyim, bunlar birike birike ne Zaman bardağı taşıracak onu da Zaman gösterecek...