aniden gelen ben bir halt oldum hissi

Ay benim eltim yok, görümcem de baska kitada yasiyo, napiyim ben hic kaynanali, eltili konu açamıyorum şu ahir ömrümde
Evli ve ballı derler buna. Suphanallah ilk defa gördüm beğeniyorum. Annen kadir gecesi doğurmuş olabilir.

Bn kendimi ustun gormuyorum derkn bile bir ima vr bir cok konuda .Her alanda isini duzgun yapan karsisindaki kim olursa olsun saygi gosteren alcak gonullu olan insanlara ihtiyacimiz var ulkece.Hayatin ne getiricegi hic belli olmaz birgun o cok guvendiginiz mevkilerinizden asagi yuvarlanabilrsinz aman dikkat .Kendinizi cook yukseklerde gormuyor olsaydiniz buraya konu acmazdiniz bellki ciddi bir ego sorununuz var.

Prof . Dr . Ordinaryüs konuştu susun.

Ambulanstan mi yuvarlanicak?

Aslinda bende boyle dusunuyordum. Teoride oyle olmali ama pratikte yürümüyor. Bu sefer hiyerarsik olarak senin altinda olan kişi senden aldigi emiri gururuna yediremiyor, iş yavaşlatıyor, nazlanip trip atiyor. Ben bunu 8-9kez yasamisimdir

normalde cevap vermeyecektim de dayanamadim
o çok güvendiğin dediğiniz mevki benim yıllarca gece gündüz köpek gibi çalışip hak ettiğim bir meslek.
insanların bana verdiği bir şey değil, benim kazandığım bir şey, havadan geliyor/başkaları veriyo gibi konusmussunuz sanki
ve dünya üzerindeki kimse bu unvanı benden alamaz ben ciddi bir meslek hatası yapmadığım sürece,bu da milyonda bir bile değil.
Düşmez kalkmaz bı allah konusu değil bu.
Zaten olduğum mesleğin en alt kademesindeyim.

Olay hitap değil. Benim isyerim dünyanın en lakayt ortamı bana da isyerimde herkes en büyük kkcim diyor kız diyor canım diyor büyük küçük fark etmez kız en büyük kk napiyorsun diyen var, ablam naber diyen var bunlar önemli değil yani, resmi bir ortamimiz yok, benim de öyle resmi ciddiyet gerektiren bir işim yok yani bana ne istedikleri gibi hitap etsinler. Ama iş saatlerinde bir meslektaşımı arasam oradan alakasız biri "neden gorusecektiniz pardon????" Diye sorsa, "ben seni istediğim ile çekmesini bilirim" filan dese "arkadaşım şu işi şöyle yap" filan dese ayar olurum. Neden? Çünkü ben kimseyle o şekilde konusmuyorum. İsim gereği birine bir şey yönlendireceksem "merhabalar müsaitseniz size bir şey danışmak istiyordum" diyorum. Konumu ne olursa olsun unvanı ne olursa olsun. Çünkü onun uzmanlığı ve benimki farklı. Ha ben kagit üzerinde veya pratikte daha uzman veya amir konumunda isem yani isim sorumluluk almayı gerektiriyorsa veya herhangi bir konuda eleştirim varsa mümkün mertebe "anlıyorum mantığını ama şu şu sebepten şöyle yapmamız gerekiyor" gibi açıklıyorum ve yine saygılı davranıyorum. Ve insan aynı saygiyi karşındakinden bekliyor. Herkes bir şekilde okudu meslek sahibi oldu, o mesleğe yakışır davranmak zorunda isyerinde insanlara saygı çerçevesinde yaklaşmak zorunda. Konu sahibinin sorunu hocam denmesi şu bu denmesi değil bence. Komutadakilerin "ulan sen ne bileceksin biz komutadakiler istesek senin ağzına s..riz" tavrı.

Evet meslektas degilsiniz ambulans soforu, att, hemsire artik kim varsa. Meslektasiniz doktorlar. Misal ben avukatim, katip adalet meslek yuksek okulunu bitirmis dahi olsa meslektasim degil. Yalniz su var, ayni ortamda cok fazla kalinca senli benli konusma oluyor. Eskiden calistigim burolarda arkadas olurduk, arkadas olmadiklarim yine hanimli konusurdu. Samimi olmadiklarinin boyle konusmasi uygun degil. Sen o izni vermediysen davranislarinla, sozlerinle belli etmediysen, onlarin densizligi oluyor bu.
Her meslekte var bu, meslektas olmak isteyen okulunu okur, unvani alir. Bu halde dahi ben 17 yillik avukatim, genc meslektasim senli benli konuşmaz, saygi gosterir, ben de ona ayni sekilde. Ben sizi haksiz bulmadim, ben de rahatsiz olurdum, hic sevmem sinirini bilmeyen insanlari.

Gayretinize mesleginize asla lafim yok olamzda.bnm takildigim nokta sizden ustun olnlarda sirf samimi oluyorsunz dye sizin icin byle dusunselr kucuk gorselr ne hissedersiniz .onu merk ediyorm

ay evet cidden konu tamamen bu o kadar değişmiş ki ben de okuyunca cidden konu bu dedim
bide komutada da doktor var dediğim gibi ve o doktora asla yok seni istedigim yere çekerim, yok arkadaşım demesi mümkün değil.
çünkü o onun amiri
bende eskidemliyim ama onunla , dikkat etmek bu kadar zor mu hayır değil çünkü kötü niyetliler.
her şey onların ellerinde gorunuyor alışmışlar eskidemlilerine bu şekilde baskı kurmaya , bana kuramaz ama.
başlıkta yazdım hiç konuşmamış ama geçen bana tutanak tutmak istediler
ben onlara bir bildirimi 3 dakika sonra yapmışım açıklamaya bunu geçmişler
halbuki tam olarak 70/90 saniye arası aramisim ki yasal süre 2 dakika.
böyle böyle huylar edinmisler.

diğer sağlık çalışanları için devlete atanmak öyle elzem ve önemli ki
uzun süre çalışmayan herkesin üzerinde bunu yapabiliyorlar bence , adam aman ne gerek var diyor.
ama benim için öyle değil ,
devlet beni gözden kolay kolay çıkaramaz /çıkarsa bile bana iş alanı sonsuz yüzden bir hayırdır oldum

Muhtemelen üşendiği için kelimelerdeki sesli harfleri bile yazamayan kişi kalkmış burda gece gündüz ders çalışan, emek veren doktora kendince ayar veriyor.

Knya çk gzel örnk oldnz içn tşkkr edrz hnfndi.

Canim nasil istrse oyle yazarim.seni ilgilendrmz bnm yazim hatalrim.sanada ayar verrdim fakat zamnm yok.

Sizin icin uzuluyorum sadece.Cok sukur egitime onm veren bi ailede buyudum. Bir kardesim ogretmen digeri mimarlik okuyor.Ben maddi sebplerden okuyamadim. İyi bir ogrenci oldugum halde ama kardeslerimin okumasina vesile oldum.Hic pisman degilim.Kendimi gelistirdim.neyse.Siz kimsinzki kendimi size kanitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…