aniden geri çekilmek

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.726
19.694
248
28
iyi geceler dostlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum kendisinin kafası çok karışık yorumları da okuyacak

Yaklaşık bir hafta önce arkadaşım önceden de arkadaş olduğu biri tarafından buluşmak için bir mesaj aldı. Çocuğun çevresi biraz daha muhafazakar arkadaşım ise seküler.
Buluşmada durduk yere arkadaşıma evlilik, ilişki gibi konular açmış. Arkadaşım da etkilenmiş. Kısa bir süredir konuşuyorlar fakat çocuk bir anda geri çekilerek "düşünmem lazım" falan demiş. Tabii bunu kibar şekilde yapmış. Sana ve arkadaşlığımıza çok değer veriyorum üzmekten ve üzülmekten korkuyorum o yüzden iyi dğşünmemiz lazım süre istiyorum gibi şeyler söylemiş. Çocuk kibar konuşuyor değer verdiğini söylüyor. Cinsellik yaşamadılar ama konusu geçmiş.

Konu özetle bu. Sizce nedir bu işin aslı? Yorumlarınızı merak ediyoruz şimdiden tesekkürler

1-Kızın dış görünüşü oğlanın ilgisini çekmiyor olabilir
2-Oğlanın çevresi muhafazakar olduğu için çekiniyor olabilir
3-Oğlanın ilişki durumu bilinmesini istemediği yöndedir ve kıza bunu söylemek istememiştir ve ortak tanıdıkların duyulması korkusu yaşıyor olabilir

yok evlilik ve ilişki konusunda arkadaşım da çok istekli. çocuğa hep olumlu yaklaştk hatta sohbetlerde çok sıcakkanlıydı. ama çocuk bir anda geri çekildi

başta bir anda çocuk ilgi gösterdi. buluşur buluşmaz evlilik ilişki demiş. birkaç gündir de konuşuyorlardı. cinsel mesajlaşmalar da olmuş fakat aynı gün düşünmem lazıma geldi konu

başta bir anda çocuk ilgi gösterdi. buluşur buluşmaz evlilik ilişki demiş. birkaç gündir de konuşuyorlardı. cinsel mesajlaşmalar da olmuş fakat aynı gün düşünmem lazıma geldi konu
Kızın cinsellik hakkında bakış açısı karşı tarafın bakış açısıyla aynı olmayabilir. İki yönlüde düşünülebilir çok özgürse kendi açısına uygun gelmemiş olabilir , çok mutasıpsa aradığını bu olmayabilir . Eğer karşı tarafın cinsel tecrübesi yoksa korkmuş olabilir varsa da korkmuş olabilir .

Ama benim bildiğim sıkı çevresi olupta kendi onlardan farklı olan tipler duvardan duvara bir libidoya sahip ve tenhada yüzü görünmeyen her kadını havada karada götürmeye niyetli oluyorlar yeterki ortak çevreleri olmasın veya aileden korkusu yoksa. Muhtemelen ortak tanıdıklar yüzünden istememiştir

Ama şöyle diyeyim erkeklerin çoğunun kafasında daha ergenlikten evlenecekleri kız hakkında profil oluyor . Sadece kapalı veya açık hedefi olan birisi bile dünyanın en güzel ama kapalı/açık kuralına uymayan birini 3 ay çıksa bile kendi kafasında bahaneler oluşturarak, gerek telefonu karşı tarafın çalsa bile kafasında bu kız başkalarıyla görüşüyor diyerek, yapılacak tüm saygısızlıkları yaparak , saatlerce bekleterek , yalan söyleyerek, göz göre göre sosyal medyada milletle ekleşerek sürüm sürüm süründürür yinede bırakır.

O yüzden asla evrimsel olarak görür görmez heyecanlanmayan dibi düşmeyen adeta bütün hormonları salgılanıp her buluşmada heyecanlandığı aleni olmayan biriyle asla olmaz çünkü hem tipi değilsinizdir ya da tipi olsan bile kafasında kurallar yaratıyordur o yüzden soğuk kanlıdır .

Arkadaşına söyle mutlaka aile, iş, görüş olarak dengini bulsun. Karşı tarafın halen yüzü kızaran utanabilen biri olmasına da ayrıca dikkat etsin.

Son düzenleme:
Foton gitti programına ses kaydı atsın

Erkeklere anlam verilemiyor. Benzerini yaşadım. Arkadaşınız 1 adım geri çekilsin yazmasın,sormasın. Mesela kendisi çok ilgilidir, planlar yapar. Arkadaşınız da plan yapınca karşılık verince cepte görüp uzaklaşır.

Cok muhafazakarsa sekuler kizin pesinde dolasmasin, bi cesit sekulerleride muhafazakarlastirma programi uyguluyorlar adeta, hayir çalışmalarını gözümle gordugum icin baska turlu yorumlayamiyorum.

Arkadasindan hoslanmistir ama kendisine benzetemeyecegini dusunmustur, hepsi bu, zaten arkadaşin icin uygun bi tip değil.

yok evlilik ve ilişki konusunda arkadaşım da çok istekli. çocuğa hep olumlu yaklaştk hatta sohbetlerde çok sıcakkanlıydı. ama çocuk bir anda geri çekildi
Mesela çocuk muhafazakar ise neden bu tarz mesajlaşmalar olmuş. Muhafazakar yapıda birinin bir tık daha dikkatli olması gerekmez mi? Tanışalı daha ne kadar olmuş da böyle mesajlaşmalara girişmişler? Acaba arkadaşınızı denemek istemiş, o da bu tarz mesajlara karşılık verince soğumuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Karşınızdaki adam çok muhafazakarmış gerçekten. 1. Günden evlilik konuşup bir de aynı gün böyle sohbetler eden adamdan uzak dursun arkadaşınız.
Kısacası sen bir kenarda bekle, ben bir bakınıp geliyorum demiş. Bu adamda iş yok, arkadaşınız uzak dursun

Çok güzel tespitler yapmışsınız her cümlesine katılıyorum. Çevresinde oldukça muhafazakar bilinen bir erkek de arkadaşıma adım atmıştı. Bir gün bir mekanda buluşmuşlar, buluşma sonrası istediğin bir mekana gidip kalabiliriz demiş mesela

Der stemia der

Bu cinslerin hayatı olta atmakla geçer

Eninde sonunda annelerinin beyinlerine işlediği kızı alırlar ve evde ki ilk bayb showerden sonra olta modlarını tekrar açarlar

Flört uygulamalarında sırf eşleşme yakalayabilmek için il il gezdikleri olur öyle bir olta düşkünlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…