Ne olduğunu merak ettiğimi söyledim. Vardı ama karıştırmak istemedim hem bilmiyordur eminim. Bir gün haberim olmadan son kez konuşmuşuz meğer…Sebebini sormadınız mı?
Ortak arkadaşınız vs yok mu ona sorsanız.
E söylemedi mi sebebini?Ne olduğunu merak ettiğimi söyledim. Vardı ama karıştırmak istemedim hem bilmiyordur eminim. Bir gün haberim olmadan son kez konuşmuşuz meğer…
Doğru onu da içim rahat etsin diye attım kısacık elveda mesajını.Sakın mesaj atmayın bir daha .sizi bir açıklamaya konuşmaya layık bulmayan biri için üzülmeye değmez
Ne yazık ki hiçbir şey demedi. Vedasız terkedildim mesajıma da cevap vermedi. Rüyama girdi birkaç kez sebebini bilmediğim için çok zor geliyordu başlarda.E söylemedi mi sebebini?
Yani keşke zamanında ısrarla öğrenseydiniz yarım kalan hikayeler insanın aklında kalıyor çünkü hep. Hatırlaması daha kolay unutması daha zor oluyor
Maalesef hayatta böyle gerzekler var açıklama yapmak çok zor sanki. Ama hiç üzme kendini o kaybetti geri dönersede ben olsam intikam almak için konuşurdum. Aynısını ona yapardım nasıl bir duyguymuş yaşatırdım tabi ki sen istediğini yap ama beni böyle bırakan biri olsa intikamımı alırdım. Belki doğru belki yanlış ama ben yapardım he bu süreçte tabi ki arama sorma iki kelime söylemek çok zor olmasa gerek.Ne zamandır konuştuğum, iyi anlaştığımızı düşündüğüm erkek arkadaşım hiçbir açıklama yapmadan öylece ortadan kayboldu en azından veda etmesini beklerdim. Kaybolduktan sonra sadece bir defa yazdım o da iki cümlelik bir mesaj. Sebebini düşünmek istemiyorum artık, öğrenmek bile istemiyorum. Tek endişem yarın öbür gün bir ihtimal de olsa dönerse diye. Güvenim fazlasıyla sarsıldı tekrar gitme ihtimali olduğunu düşünerek aynı insana bir şans daha vermek istemem zaten orası ayrı ama kesinlikle nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Hazırlıklı olmak istiyorum. Bu arada hiçbir sorun yoktu aramızda o yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.
Yeni birini bulmuştur. Dönerse alma tabii ki.Ne zamandır konuştuğum, iyi anlaştığımızı düşündüğüm erkek arkadaşım hiçbir açıklama yapmadan öylece ortadan kayboldu en azından veda etmesini beklerdim. Kaybolduktan sonra sadece bir defa yazdım o da iki cümlelik bir mesaj. Sebebini düşünmek istemiyorum artık, öğrenmek bile istemiyorum. Tek endişem yarın öbür gün bir ihtimal de olsa dönerse diye. Güvenim fazlasıyla sarsıldı tekrar gitme ihtimali olduğunu düşünerek aynı insana bir şans daha vermek istemem zaten orası ayrı ama kesinlikle nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Hazırlıklı olmak istiyorum. Bu arada hiçbir sorun yoktu aramızda o yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.
Dönünce, "Sen haber vermeyince ben de ayrıldık sandım, sevgili yaptım o arada birkaç tane." deyin, dumur olsun keko.Ne zamandır konuştuğum, iyi anlaştığımızı düşündüğüm erkek arkadaşım hiçbir açıklama yapmadan öylece ortadan kayboldu en azından veda etmesini beklerdim. Kaybolduktan sonra sadece bir defa yazdım o da iki cümlelik bir mesaj. Sebebini düşünmek istemiyorum artık, öğrenmek bile istemiyorum. Tek endişem yarın öbür gün bir ihtimal de olsa dönerse diye. Güvenim fazlasıyla sarsıldı tekrar gitme ihtimali olduğunu düşünerek aynı insana bir şans daha vermek istemem zaten orası ayrı ama kesinlikle nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Hazırlıklı olmak istiyorum. Bu arada hiçbir sorun yoktu aramızda o yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?