- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.444
- 898
Gerçekten başıma gelmesinden çok korktuğum şeyi yaşadım. Bir vedaya bile layık görülmemek zoruma gitti.Arkadas, bu kadar rezil ve berbat olunmaz ki, en kotu bir telefon edip karsi tarafa 2 cift laf edemiyor musun? Her yerden engelle, karsina cikarsa da yuzune tukur
Dönmez yavrum merak etmeNe zamandır konuştuğum, iyi anlaştığımızı düşündüğüm erkek arkadaşım hiçbir açıklama yapmadan öylece ortadan kayboldu en azından veda etmesini beklerdim. Kaybolduktan sonra sadece bir defa yazdım o da iki cümlelik bir mesaj. Sebebini düşünmek istemiyorum artık, öğrenmek bile istemiyorum. Tek endişem yarın öbür gün bir ihtimal de olsa dönerse diye. Güvenim fazlasıyla sarsıldı tekrar gitme ihtimali olduğunu düşünerek aynı insana bir şans daha vermek istemem zaten orası ayrı ama kesinlikle nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Hazırlıklı olmak istiyorum. Bu arada hiçbir sorun yoktu aramızda o yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.
Seni kaybedenler düşünsünGerçekten başıma gelmesinden çok korktuğum şeyi yaşadım. Bir vedaya bile layık görülmemek zoruma gitti.
Kendimi bir kayıp olarak görmüyorum şu aralar ama pozitif bakış açınız için teşekkür ederimSeni kaybedenler düşünsün
Keşke bir sorun olsaydı, bir tartışma yaşansaydı gizem olarak kalacak sanırım.Çok kötü. Birine aynısını yapmıştım çünkü kalbimi çok kırmıştı öyle bir şey oldu mu
Baya trajikomikmiş. Önünüze bakmanız çok iyi olmuş sizin adınıza sevindimHahah aynisi basima geldi. 1 yil sonra sevgilimle ortak bir yemege katildigimda sinir krizi gecirip bunu bana nasil yapar biz ayrilmamistik ki demisti1yildir da depresyonda, yedirememis
Başaklar böyle mi oluyorgdosting deniliyor buna kaybolmak hayalet anlamında aradığını bulamazsa geri döner ve şey diyecek kesin altını çiziyorum işte psikolojim bozuldu yalnız kalmak istedim başka karı kız aramaya gittim demez bu Arada ne burcu başak falan mı yada akrep ?
Aklıma tek gelen ihtimal o benim. Yeni tanıştığı biri için gideceğini sanmıyorum eski sevgili ya da flörtlerindendir tahminimce…Başka birini bulmuştur boş kalınca sana dönebilir belki. Ama seenn tabiki de seni cepte gören birine cevap vermiyorsun aslaaa
Hiç ısrarcı davranmadım, duygusallığıma yenik düşüp sonrasında tekrar da yazmadım gerçi yüz defa da yazsam cevap vermeyeceğine emindim ölü taklidi yapıyor gibi bir hali var. Umarım hemen atlatırım.Yaptığı ghosting. Resmen ne açıklama yaparsa yapsın asla seni manipüle etmesine izin verme. Tepkisiz kal. Laf ustası bunlar şu oldu bu oldu der. Aslında diğeri ile olmamıştır sadece. Ama dürüst olup eskisinden de olmak istemezler.
Ölmediyse hiçbir açıklamanın manası da yok.
erkekleri evetBaşaklar böyle mi oluyor
Hahah aynisi basima geldi. 1 yil sonra sevgilimle ortak bir yemege katildigimda sinir krizi gecirip bunu bana nasil yapar biz ayrilmamistik ki demisti1yildir da depresyonda, yedirememis
Onlara o kadar cepte imaji veriyoruz ki kendilerini birsey saniyorlar. Adamdaki rahatliga bak, uzun iliskiydi ve bir yil sonra bile onu bekleyecegimi falan sandi herhalde.Ahahaha bir sene konuşmadık ama bu tabii ki ayrıldığımız anlamına gelmez!
Ben şunu cidden merak ediyorum; dışarıdan bakınca keriz gibi mi görünüyoruz yoksa bizim yutacağımıza inanacak kadar salak mı kendileri?
X Xeniapooh konu sahibi lütfen bu gereksiz için kendini üzme. Ben de yakın zamanda böyle saçma sapan bir şey yaşadım ve geri dönüp baktığımda yaptığı çoğu şeyin zaten normal olmadığını gördüm. Şimdiden gitmesi daha iyi seni daha büyük kalp kırıklığından, zaman kaybından korumuş oldu. Bir ilişkide olması gereken en temel şey güven. Böyleleri insanı nikah masasında da bırakır.
X Xeniapooh konu sahibi lütfen bu gereksiz için kendini üzme. Ben de yakın zamanda böyle saçma sapan bir şey yaşadım ve geri dönüp baktığımda yaptığı çoğu şeyin zaten normal olmadığını gördüm. Şimdiden gitmesi daha iyi seni daha büyük kalp kırıklığından, zaman kaybından korumuş oldu. Bir ilişkide olması gereken en temel şey güven. Böyleleri insanı nikah masasında da bırakır.
Muhtemelen o da istediği zaman dönüp barışabileceğini düşünüyordur.Onlara o kadar cepte imaji veriyoruz ki kendilerini birsey saniyorlar. Adamdaki rahatliga bak, uzun iliskiydi ve bir yil sonra bile onu bekleyecegimi falan sandi herhalde.
Bizim hatamiz, kendimize verdigimizden cok onlara deger verip cepte olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?