Aniden giden “sevgili”

Dönmez yavrum merak etme
Mesajına bile cevap veremeyen adam niye dönsün ki?
Boşver Rabbim karşına seni gerçekten hak edecek insan evladı çıkarsın

Çok kötü. Birine aynısını yapmıştım çünkü kalbimi çok kırmıştı öyle bir şey oldu mu

Hahah aynisi basima geldi. 1 yil sonra sevgilimle ortak bir yemege katildigimda sinir krizi gecirip bunu bana nasil yapar biz ayrilmamistik ki demisti 1yildir da depresyonda, yedirememis
Baya trajikomikmiş. Önünüze bakmanız çok iyi olmuş sizin adınıza sevindim Daha bir ay olduğu için şaşkınlık içindeyim.

Başaklar böyle mi oluyor

Yaptığı ghosting. Resmen ne açıklama yaparsa yapsın asla seni manipüle etmesine izin verme. Tepkisiz kal. Laf ustası bunlar şu oldu bu oldu der. Aslında diğeri ile olmamıştır sadece. Ama dürüst olup eskisinden de olmak istemezler.
Ölmediyse hiçbir açıklamanın manası da yok.

Hiç ısrarcı davranmadım, duygusallığıma yenik düşüp sonrasında tekrar da yazmadım gerçi yüz defa da yazsam cevap vermeyeceğine emindim ölü taklidi yapıyor gibi bir hali var. Umarım hemen atlatırım.

Hahah aynisi basima geldi. 1 yil sonra sevgilimle ortak bir yemege katildigimda sinir krizi gecirip bunu bana nasil yapar biz ayrilmamistik ki demisti 1yildir da depresyonda, yedirememis

Ahahaha bir sene konuşmadık ama bu tabii ki ayrıldığımız anlamına gelmez!

Ben şunu cidden merak ediyorum; dışarıdan bakınca keriz gibi mi görünüyoruz yoksa bizim yutacağımıza inanacak kadar salak mı kendileri?

X Xeniapooh konu sahibi lütfen bu gereksiz için kendini üzme. Ben de yakın zamanda böyle saçma sapan bir şey yaşadım ve geri dönüp baktığımda yaptığı çoğu şeyin zaten normal olmadığını gördüm. Şimdiden gitmesi daha iyi seni daha büyük kalp kırıklığından, zaman kaybından korumuş oldu. Bir ilişkide olması gereken en temel şey güven. Böyleleri insanı nikah masasında da bırakır.

Onlara o kadar cepte imaji veriyoruz ki kendilerini birsey saniyorlar. Adamdaki rahatliga bak, uzun iliskiydi ve bir yil sonra bile onu bekleyecegimi falan sandi herhalde.
Bizim hatamiz, kendimize verdigimizden cok onlara deger verip cepte olmak..

Psikoloğa gitmekten daha iyi geldi bu yorumlar psikoloğa gitmezdim zaten iyi ki konu açmışım. Gururluyumdur o yüzden o kadar üzülmüyorum

Onlara o kadar cepte imaji veriyoruz ki kendilerini birsey saniyorlar. Adamdaki rahatliga bak, uzun iliskiydi ve bir yil sonra bile onu bekleyecegimi falan sandi herhalde.
Bizim hatamiz, kendimize verdigimizden cok onlara deger verip cepte olmak..
Muhtemelen o da istediği zaman dönüp barışabileceğini düşünüyordur.

Terbiyesiz biriymiş üzülmene değmez.
Büyük ihtimalle başka biri var .
Onla olmazsa geri döner aylar sonra saçma sapan bahaneler uydurur.
Günümüz ilişkilerinde sıkıntı bu .
Başta ilgiye boğarlar sen heveslenirsin giderken de bir vedayı çok görürler .
Böyle insanlar ilişki yaşamasın ya mümkünse bulaşmasınlar kimseye.
Ciddiyetsiz terbiyesiz insanlar işte.
Asla yazma bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…