Aniden giden “sevgili”

Sabrınıza gücünüze hayran kaldım açıkçası.Ben olsam ısrarla arardım açana kadar bu yüzden kaybediyorum sanırım.Konuya gelecek olursak üzülerek söylüyorum başkası var ilgi duyduğu ayrılık konuşması yapmaması da olurda umduğunu bulamazsa geri dönebilmek için.

Katılıyorum

Böyle çekip giden konu sahibi olsaydı eminim ağzına geleni söyler yanına bırakmazdı.
Benim eski sevgilim de 1.5 yıllık ilişkiyi bir aramayla bitirecek kadar korkaktı .

Başıma gelenler benim elimde, kontrolümde olan şeyler değil ama bu durumu nasıl atlatacağım bana kalmış. Kızgın bile değilim inanır mısınız sadece kırıldım biraz

Kusura bakma canım seni üzmek istemedim ama bazı şeyleri daha iyi anlamak için üzülmemiz gerekiyor. Az çok bu tecrübeleri hepimiz yaşadık. Bence şuan çok iyi yapıyorsun üstüne düşme sakın. Kendine bak tatile git iyi gelecek şeylerle meşgul ol. X Xeniapooh

Böyle çekip giden konu sahibi olsaydı eminim ağzına geleni söyler yanına bırakmazdı.
Benim eski sevgilim de 1.5 yıllık ilişkiyi bir aramayla bitirecek kadar korkaktı .
Çok duygusal varlıklar değil maalesef ve bizim değer verdiğimiz kadarlar aslında.Eskiden erkekler kadının nazını çekermiş şimdi durum tersine dönmüş.Yanlış anlamayın bu sözlerim kendime ve yaptığım hatalara aslında.Değer görmeyince hırs yapıyoruz sanki aşk bile değil

Erkek arkadasin sana ghosting yapmis. Muhtemelen bunu yaptigi ilk ve tek sen degilsin. Ghoste yapan insanlara hicbirsey soylemeden seninde onu yapman gerek diye biliyorum.

Nesi garip canım birine kapılmış muhtemelen, çat diye gitmiş. Kıçına tekmeyi yiyince gelir.
Garip değil evet hep olan şeyler haklısın.
İnsanlar bozuldu valla ilişki yaşasayım gelmiyor kimseyle artık .
Ghosting falan siz kimsiniz ya

Yapılan şey ghosting...Bunda bir veda olmaz,böylece kişi istediği zaman tekrar o kişiye bir bahane sunarak geri döneceğini düşünür."Ailevi sorunlarım vardı,dedem hastaydı,hastanelik oldum"sıradan bahanelerle aylar sonra yazabilirler.Sizinde bu sırada egonun incindiği için o kişiyi daha sık düşünür ve gözünüzde daha değerli hale getirirsiniz.O yazdığında da bu sıradan bahanelere inanma ihtiyacı duyarsınız.Aslında yapılan şey bence tam bir şeref yoksunluğu.İnsanların bu yedekleme anlayışı bana çok iğrenç geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…