- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
KatılıyorumSabrınıza gücünüze hayran kaldım açıkçası.Ben olsam ısrarla arardım açana kadar bu yüzden kaybediyorum sanırım.Konuya gelecek olursak üzülerek söylüyorum başkası var ilgi duyduğu ayrılık konuşması yapmaması da olurda umduğunu bulamazsa geri dönebilmek için.
Böyle çekip giden konu sahibi olsaydı eminim ağzına geleni söyler yanına bırakmazdı.Sabrınıza gücünüze hayran kaldım açıkçası.Ben olsam ısrarla arardım açana kadar bu yüzden kaybediyorum sanırım.Konuya gelecek olursak üzülerek söylüyorum başkası var ilgi duyduğu ayrılık konuşması yapmaması da olurda umduğunu bulamazsa geri dönebilmek için.
Başıma gelenler benim elimde, kontrolümde olan şeyler değil ama bu durumu nasıl atlatacağım bana kalmış. Kızgın bile değilim inanır mısınız sadece kırıldım birazSabrınıza gücünüze hayran kaldım açıkçası.Ben olsam ısrarla arardım açana kadar bu yüzden kaybediyorum sanırım.Konuya gelecek olursak üzülerek söylüyorum başkası var ilgi duyduğu ayrılık konuşması yapmaması da olurda umduğunu bulamazsa geri dönebilmek için.
Nesi garip canım birine kapılmış muhtemelen, çat diye gitmiş. Kıçına tekmeyi yiyince gelir.1 yıllık ilişkide bu şekilde gitmesi çok garip.
Peki attığın msja cevap vermedi mi
Ya nedense ben de biri olduğunu düşündüm, bir insan ancak bu şekilde gitmeyi göze alır.Nesi garip canım birine kapılmış muhtemelen, çat diye gitmiş. Kıçına tekmeyi yiyince gelir.
Çok duygusal varlıklar değil maalesef ve bizim değer verdiğimiz kadarlar aslında.Eskiden erkekler kadının nazını çekermiş şimdi durum tersine dönmüş.Yanlış anlamayın bu sözlerim kendime ve yaptığım hatalara aslında.Değer görmeyince hırs yapıyoruz sanki aşk bile değilBöyle çekip giden konu sahibi olsaydı eminim ağzına geleni söyler yanına bırakmazdı.
Benim eski sevgilim de 1.5 yıllık ilişkiyi bir aramayla bitirecek kadar korkaktı .
Sanırım tekrar tekrar yazmadım, yalvarmadım diye bozulmuştur egosu yüksek bir insandıÖldün galiba Allah rahmet eylesin diyin. Son mesajınız ona bu olsun asfhg.
Neyse şakaydı. Var böyle tipler maalesef uzak olsunlar. İnsan en azından bir cevap verir sebebini belirtir.
Sanırım tekrar tekrar yazmadım, yalvarmadım diye bozulmuştur egosu yüksek bir insandı
Aa işte bunu isterim ne yalan söyleyeyimEgo yapmasa bile bu şekilde davranarak kafasının bir kenarında kaldın çünkü ilişkinizi unutup devam etmek için senin kadar onunda vedalaşmaya ihtiyacı var
Haha sinir bozucu
Tamamen mizah amaçlıdır ghosting yapan ş…sizdir
Yazmaya hiç niyetim yok. Dönme ihtimali var ama düşük.Geri dönüp yalvarmasını istiyorsanız asla bir daha yazmayın. Ne sitem, ne duygusal sözler hiçbirşey yazmayın. Bu kez o sizi merak edecek. Mutlaka bir gün döner.
Ne zamandır konuştuğum, iyi anlaştığımızı düşündüğüm erkek arkadaşım hiçbir açıklama yapmadan öylece ortadan kayboldu en azından veda etmesini beklerdim. Kaybolduktan sonra sadece bir defa yazdım o da iki cümlelik bir mesaj. Sebebini düşünmek istemiyorum artık, öğrenmek bile istemiyorum. Tek endişem yarın öbür gün bir ihtimal de olsa dönerse diye. Güvenim fazlasıyla sarsıldı tekrar gitme ihtimali olduğunu düşünerek aynı insana bir şans daha vermek istemem zaten orası ayrı ama kesinlikle nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Hazırlıklı olmak istiyorum. Bu arada hiçbir sorun yoktu aramızda o yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı ol
Erkek arkadasin sana ghosting yapmis. Muhtemelen bunu yaptigi ilk ve tek sen degilsin. Ghoste yapan insanlara hicbirsey soylemeden seninde onu yapman gerek diye biliyorum.Ne zamandır konuştuğum, iyi anlaştığımızı düşündüğüm erkek arkadaşım hiçbir açıklama yapmadan öylece ortadan kayboldu en azından veda etmesini beklerdim. Kaybolduktan sonra sadece bir defa yazdım o da iki cümlelik bir mesaj. Sebebini düşünmek istemiyorum artık, öğrenmek bile istemiyorum. Tek endişem yarın öbür gün bir ihtimal de olsa dönerse diye. Güvenim fazlasıyla sarsıldı tekrar gitme ihtimali olduğunu düşünerek aynı insana bir şans daha vermek istemem zaten orası ayrı ama kesinlikle nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum. Hazırlıklı olmak istiyorum. Bu arada hiçbir sorun yoktu aramızda o yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.
Peşinden koşup yalvarmamı beklediyse hayal kırıklığı yaşamıştır. Kimsenin egosunu tatmin edemem.Erkek arkadasin sana ghosting yapmis. Muhtemelen bunu yaptigi ilk ve tek sen degilsin. Ghoste yapan insanlara hicbirsey soylemeden seninde onu yapman gerek diye biliyorum.
Garip değil evet hep olan şeyler haklısın.Nesi garip canım birine kapılmış muhtemelen, çat diye gitmiş. Kıçına tekmeyi yiyince gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?