Aniden ilgisi kesilen flört

Evli ve ?? Bu 45 lik ne o zaman yahu
Ben anlamıyorum bazı kadınların kendine çocuklarına kisiliklerinedemi saygisi yok yahu bosan ne halt edersen et bekar kadın olarak şu anda evlisin ve aldatmis sayiliyorsun.

Ne bahanen olursa olsun istisnalar kaydeyi bozmaz.

Tarih unutmaz efem biz varya ne anasinin gözüyüz yermiyiz bee

Ben anlamıyorum bazı kadınların kendine çocuklarına kisiliklerinedemi saygisi yok yahu bosan ne halt edersen et bekar kadın olarak şu anda evlisin ve aldatmis sayiliyorsun.

Ne bahanen olursa olsun istisnalar kaydeyi bozmaz.
Durumlar karısıkmıs anlasılan.O zaman ilgisi kaybolan 45 lik masum??:d

2 tane çocuğum var ,400-500 km ailemin yanına gidince çocuklar babalarını göremez ,nasıl boşanayım demiştiniz , boşanmaktan bile emin değilken ne çabuk ayrılıp yeni sevgili buldunuz 2 ayda nasıl buraya getirdiniz işleri ?

kimse elalemin evli karısını alıp da kendine karı yapmaz ,olsa olsa kullanır işini görür böyle de kenara atar

eeee etme bulma dünyası işte diyen boşa dememiş

Yurtdisinda. Neden? Teyit mi ettirmek istiyorsunuz. Sapla saman karismasin derken bunu kast etmistim
Çünkü duruşma günü öyle sizin keyfinize göre verilmiyor da o yüzden sordum. Tak diye boşanmak öyle kolay değil anlaşmalı olunca da. Hangi ülkede boşandınız?

Tarih unutmaz efem biz varya ne anasinin gözüyüz yermiyiz bee

Ben heçç yemem gediklisiyim buraların.Hayır önceki evliliğim bitti oraya bakmayın demese aslında huylanmayacaktım ama gedikli olunca dürtüyor işte naparsın tabi konu sahibi saf sanıyor burada mazlum terkedilen kadını oynayacak bu gözler burada neler gördüü hey yavrum hey..

Anlasmali olarak tek celsede bosandik Arkadaslar lütfen senaryo yazmayalim.

Tabi tabii 3 ay önce daha boşanmanın konusu bile yok dava yok ne ara eşinize söylediniz o da pat diye kabul etti boşandınız evi taşıdınız hayatınızı kurdunuz da anında boşanır boşanmaz daha evliyken gözünüze kestirdiğiniz adamla çıktınız

e bir nefes alsaydınız ya bu kadar mı sabırsızsınız sizin şu an çocuklarınızın psikolojisini düşünüp onlara ilgi ve zamanınızı ayırmanız hayatınızı planlamanız gerekmiyormu da adam niye yazmıyor derdine düşmüşsünüz

Bir cevap versin yurt dışındaki avukat arkadaşlarımla iletişime geçip ortalama ne kadar sürede duruşma günü veriliyor soracağım. Bir de şu an evinden 500 km ötede ama adamla çok rahat bulaşabiliyor ne hikmetse.

Kendisine daha cazip gelen birisini bulmuş olabilir. Ayrıca sizin de ilgisizlik karşısında bu tarz tepkiler vermenizi abes buldum. Dünya üzerinde kontrol edeceğimiz ve edemeyeceğimiz eylemler var. Siz onun hareketlerini kontrol edemezsiniz ama ilgisizlik karşısında çocukça trip atmak yerine ne istediğinizi söyleyip ona uygun hareket edebilirsiniz.

10 dk evvel çevrimiçiymiş, hala tık yok. 2 ayda boşanma olur olmasına, o işler 2 ayda bu hale nasıl geldi, o tuhaf.

10 dk evvel çevrimiçiymiş, hala tık yok. 2 ayda boşanma olur olmasına, o işler 2 ayda bu hale nasıl geldi, o tuhaf.
Şehirden şehire mahkeme yoğunlukları değiştiği için duruşma verme süresi de değişiyor. O yüzden il sordum. Yurt dışına dair bir bilgim yok açıkçası ama tanıdık avukatlar var. Ben yazdıktan sonra zaten çevrimiçiydi. Okuyor sadece.

Bosanma iki hafta ıcınde de olur olmasına, ben esımle anlasamıyoruz galıba dıye dusunurken bir anda kucuk bır tartısmada bırıkme sonucu sabah avukatı arayıp protokol yaptırdım, oğlen esıme okuttum, ertesı gun imzaladı ondan sonra avukat bir hafta ıcınde gün alıp bosattı bızı tek celsede buyuksehırde. Uc gun sonra da esyaları toplayıp baska eve tasındım cocukla. Sanırım avukatın etkısı vardı bunda o hallettı ama bosandıktan sonra bırıyle flort edecek duruma gelmem bıle iki sene sürmüştü. İki bebeyle baska adama zaman ayırma vs zor iş. Bosanmıs olabılır o yuzden bılemedim ama cocuklar varken onların ayrılma psıkolojıleri kendı psıkolojıj derken baska erkeklere bakamıyor ınsan bılmıyorum belkı de bende öyleydı

Bu kadar işsiz misiniz hanimefendi? Önceki konusunu bile okumadım konu sahibinin ama size ne ne zaman boşandığından. Üstteki yorumlarını beğenmediğim birkaç üye de dahil mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi atlamışsınız hemen kınama team olarak. Kadın daha konunun başında boşandım sapla saman karışmasın diye belirtme ihtiyacı duymuş sizin gibiler yüzünden. Size mahkeme sonucunu göstermek zorunda mi inanın diye? Bir kadın dul kalmayıversin her yerden koşuyorsunuz namus bekçiliği yapmaya. Evliliğim bitmiş diyorsa bitmiştir yurtdışındaki arkadaşlara soracakmissiniz tey allahım ya. Aman neyse gece gece.

Konu sahibi P pistachio_27 siz de aramayın etmeyin adamı iki günde fazla Üstüne düşmüşsünüz. O ararsa geçerli bir açıklama yaparsa değerlendirirsinuz Evliliğiniz yeni bitmiş su an duygusal bir açlığınız olabilir, ruhen hata yapmaya çok müsaitsiniz daha temkinli ve ağır davranmanızi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…