- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Iğdır da sabah 11 de protokol hazırlandı 2 de duruşma vardı. Bazen çok hızlı da olabiliyor boşanmalarÇünkü duruşma günü öyle sizin keyfinize göre verilmiyor da o yüzden sordum. Tak diye boşanmak öyle kolay değil anlaşmalı olunca da. Hangi ülkede boşandınız?
Eşini aldatacagini belirtmis zaten . Bunun nesini savunuyorsunuz çok garip ... benim içinde aldatan erkek kadın fark etmez karaktersizdir.Bu kadar işsiz misiniz hanimefendi? Önceki konusunu bile okumadım konu sahibinin ama size ne ne zaman boşandığından. Üstteki yorumlarını beğenmediğim birkaç üye de dahil mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi atlamışsınız hemen kınama team olarak. Kadın daha konunun başında boşandım sapla saman karışmasın diye belirtme ihtiyacı duymuş sizin gibiler yüzünden. Size mahkeme sonucunu göstermek zorunda mi inanın diye? Bir kadın dul kalmayıversin her yerden koşuyorsunuz namus bekçiliği yapmaya. Evliliğim bitmiş diyorsa bitmiştir yurtdışındaki arkadaşlara soracakmissiniz tey allahım ya. Aman neyse gece gece.
Konu sahibi P pistachio_27 siz de aramayın etmeyin adamı iki günde fazla Üstüne düşmüşsünüz. O ararsa geçerli bir açıklama yaparsa değerlendirirsinuz Evliliğiniz yeni bitmiş su an duygusal bir açlığınız olabilir, ruhen hata yapmaya çok müsaitsiniz daha temkinli ve ağır davranmanızi tavsiye ederim.
Bütün hakim ve savcılar çıkmıyor ki adli tatile.Adli tatil ?
45 yasinda koskoca adam, opusmeye varan 1 romantizm yasiyor ve ustune 3 gun aramiyorsa bu adam ya evlidir ya capkinliktan kimse kabul edip evlenmemistir ya da Avrupa kulturu ile yetismistir diye dusunurum.Arkadaslar öncelikle önceki konularimdan dolayi sapla saman karismasin diye sunu belirtmek istiyorum: Önceki evliligim bitti.
Bir süredir kendimi yakin hissettigim bir Adama acildim. Onunda benimle ilgili düsünceleri ayniymis. Daha henüz yeni gecen hafta Persembe oldu bu ama benim ona karsi duygularim önceden vardi. Belkide ondan sabirsiz dayaniyorum. Aslinda cok ilgili bir Adamdi ilk günler. Bana Öncelik taniyordu. Aramizda öpüsme gecti yani biraz fazla hizli ilerledik.
Nolduysa Adam 3 gündür aramamaya sormamaya basladi. Sanki karsilasmayalim diye ugrasiyor gibi bir hissiyat var icimde. Bugün dayanamadim yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.
Ozaman yap, seni görmezsem ilgim azalir dedim. Bir baska degimle olmaz de, ilginin bitmesini istemiyorum de demek istedim. Ama adam cevap yazmayiverdi ya.
Cok canim sıkkın ya bir anlam veremedim durduk yere noldu simdi. Adam ergen degil 45 yasinda hergün konusmak mi istemiyor, cok calisan bir insan isten baska birseymi düsünmüyor yoksa cidden ilgisi bicak gibi kesildimi anlamadim.
Sizce nasil davranmam gerek bundan sonra? Cuma günü kahve icmeye gidecektik ozamana kadar yazmazsa napayim? Malum suanda pek mantikli davranmiyorum.
Madem sözleşmissiniz cumayı bekleyin yazmazsa da yazmayın. Zaten sormussunuz neden böyle davrandığını.Cok üstüne dusmeyin.ilgisi varsa zaten arar.Yoksa da napsaniz boşuna.Arkadaslar öncelikle önceki konularimdan dolayi sapla saman karismasin diye sunu belirtmek istiyorum: Önceki evliligim bitti.
Bir süredir kendimi yakin hissettigim bir Adama acildim. Onunda benimle ilgili düsünceleri ayniymis. Daha henüz yeni gecen hafta Persembe oldu bu ama benim ona karsi duygularim önceden vardi. Belkide ondan sabirsiz dayaniyorum. Aslinda cok ilgili bir Adamdi ilk günler. Bana Öncelik taniyordu. Aramizda öpüsme gecti yani biraz fazla hizli ilerledik.
Nolduysa Adam 3 gündür aramamaya sormamaya basladi. Sanki karsilasmayalim diye ugrasiyor gibi bir hissiyat var icimde. Bugün dayanamadim yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.
Ozaman yap, seni görmezsem ilgim azalir dedim. Bir baska degimle olmaz de, ilginin bitmesini istemiyorum de demek istedim. Ama adam cevap yazmayiverdi ya.
Cok canim sıkkın ya bir anlam veremedim durduk yere noldu simdi. Adam ergen degil 45 yasinda hergün konusmak mi istemiyor, cok calisan bir insan isten baska birseymi düsünmüyor yoksa cidden ilgisi bicak gibi kesildimi anlamadim.
Sizce nasil davranmam gerek bundan sonra? Cuma günü kahve icmeye gidecektik ozamana kadar yazmazsa napayim? Malum suanda pek mantikli davranmiyorum.
+1Bence bu adam hep adı konmamış ilişki biçiminde ilerletecek ona yol yapıyor.
Bu kadar işsiz misiniz hanımefendi gelip burada yorumları okuyup hemen kavgaya atlıyorsunuz? Hani önceki konuyu okumamışsınız ya eee bizim yorumları niye okudunuz? Yapın yorumunuzu, sadece konu sahibini muhattap alın.Bu kadar işsiz misiniz hanimefendi? Önceki konusunu bile okumadım konu sahibinin ama size ne ne zaman boşandığından. Üstteki yorumlarını beğenmediğim birkaç üye de dahil mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi atlamışsınız hemen kınama team olarak. Kadın daha konunun başında boşandım sapla saman karışmasın diye belirtme ihtiyacı duymuş sizin gibiler yüzünden. Size mahkeme sonucunu göstermek zorunda mi inanın diye? Bir kadın dul kalmayıversin her yerden koşuyorsunuz namus bekçiliği yapmaya. Evliliğim bitmiş diyorsa bitmiştir yurtdışındaki arkadaşlara soracakmissiniz tey allahım ya. Aman neyse gece gece.
Konu sahibi P pistachio_27 siz de aramayın etmeyin adamı iki günde fazla Üstüne düşmüşsünüz. O ararsa geçerli bir açıklama yaparsa değerlendirirsinuz Evliliğiniz yeni bitmiş su an duygusal bir açlığınız olabilir, ruhen hata yapmaya çok müsaitsiniz daha temkinli ve ağır davranmanızi tavsiye ederim.
Evet, biliyorum. Çünkü kendim işin içindeyim. Özellikle pandemi dönemi mahkemeler daha da aksadı. Siz kim olarak benim neyi bilip bilmeyeceğime nasıl biliyorsunuz asıl? Yurt dışındaki mahkemelerin de çok sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum bu süreçte keza.Dipnot: kuzenim eşine boşanmak isteğini söyleyip 5 gün içinde tek celsede boşandı bizzat şahidim. Çok biliyorsunuz her şeyi
Bu kadar işsiz misiniz hanimefendi? Önceki konusunu bile okumadım konu sahibinin ama size ne ne zaman boşandığından. Üstteki yorumlarını beğenmediğim birkaç üye de dahil mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi atlamışsınız hemen kınama team olarak. Kadın daha konunun başında boşandım sapla saman karışmasın diye belirtme ihtiyacı duymuş sizin gibiler yüzünden. Size mahkeme sonucunu göstermek zorunda mi inanın diye? Bir kadın dul kalmayıversin her yerden koşuyorsunuz namus bekçiliği yapmaya. Evliliğim bitmiş diyorsa bitmiştir yurtdışındaki arkadaşlara soracakmissiniz tey allahım ya. Aman neyse gece gece.
bence direkt böyle tavırlı yazmak yerine 3 gündür sesi soluğu çıkmadığı için her şey yolunda mı, bir sorun mu var, iyi misin tarzı yaklaşmanız gerekirdi. insan bi sorar yani bişey mi oldu başına bişey mi geldi diye. şahsen 3 gün ortadan kaybolsam flörtüm sağlığımı, hayatımı düşünmek yerine böyle tavırlı bişey yazsa soğurum. hani şey gibi oluyor, dünya benim etrafımda dönüyor senin işin gücün yok benden kaçıyorsun der gibi.yazdim benden saklanmana gerek yok neden böyle düsündün bilmiyorum ama ben pesinden kosmam dedim. Acikcasi trip attim maalesef. Ah essek kafam. Oda neden böyle birsey yapayim noldu anlamadim dedi.
Konu sahibinin namus bekçileri misiniz? Kadın boşanmış, bosanmamis, evliymis, çocuğu varmış sevgilisi olur muymus... Bide üşenmeyip eskki konuları okuyup, zaman hesabı, mahkeme zamanı hesabı, km hesabı falan yapıyorsunuz
Yani, 2 ayda bu kadar işi başarabilecek, bu kadar şeyi yaşayıp yaşama sevincini kaybetmeyecek kadar soğukkanlı bir kadın, şuraya gelip 2 satır bir şey yazamadı. Soranlara trip atarcasına cevap verdi. İki ayda hayatını değiştirebilen birinin, şurda bir soru zoruna gitti, size de ilginç gelmiyor mu?Konu sahibinin namus bekçileri misiniz? Kadın boşanmış, bosanmamis, evliymis, çocuğu varmış sevgilisi olur muymus... Bide üşenmeyip eskki konuları okuyup, zaman hesabı, mahkeme zamanı hesabı, km hesabı falan yapıyorsunuz
İnsanların hayatlarıyla o kadar ilgilenmiyorum, ilgimi çekmiyor, ana konuya cevap verip geçiyorum. Kocasıyla arasındaki ilişkiden bana ne? Hayati da öyle yaşıyorum. Ben mükemmel yaşamıyorum ki diğer insanlar mükemmel olsun. Herkesin hataları, yanlışları oluyor, kimsenin hayatı benk bu kadar ilgilendirmiyor açıkçası. Başka insanların hayatlarının didik didik yapılması da bana garip ve gereksiz geliyor.Yani, 2 ayda bu kadar işi başarabilecek, bu kadar şeyi yaşayıp yaşama sevincini kaybetmeyecek kadar soğukkanlı bir kadın, şuraya gelip 2 satır bir şey yazamadı. Soranlara trip atarcasına cevap verdi. İki ayda hayatını değiştirebilen birinin, şurda bir soru zoruna gitti, size de ilginç gelmiyor mu?
Hayır tatlım çok basit bende anlaşmalı boşandım avukat duruşmayı erkene çektirdi nasıl yaptı bilmiyorum hemencik bosanmistim çok şükürÇünkü duruşma günü öyle sizin keyfinize göre verilmiyor da o yüzden sordum. Tak diye boşanmak öyle kolay değil anlaşmalı olunca da. Hangi ülkede boşandınız?
Sen neden namus bekçiliği yapıyorsun insanların hatalarını inceliyorsun ..gerçekten çok garipsin ...kadın boşandım diyor yok araştıricam bilmem ne şaka mısın ?Bir cevap versin yurt dışındaki avukat arkadaşlarımla iletişime geçip ortalama ne kadar sürede duruşma günü veriliyor soracağım. Bir de şu an evinden 500 km ötede ama adamla çok rahat bulaşabiliyor ne hikmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?