- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Sizin de doktorunuza his duyup duymamanız üzerine bir konunuz vardı. Kocanıza karşı vicdan yaptığınız. Millet de size mi eski konularınızı hatırlatsın. Laf vurdurduğunuz kişiyi tanımıyorum, eski konularını da bilmem ama eski konular açılırsa sizin konu sahibi ile niye empati yapabildiğinizi ve burada milletin yorumuna karşıtığınızı da dile getirenler olur.Hayatım insanlar boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp (bu süreçte 100 kere anne evine gidip-dönüp), sonrasında da 10 yıl sonra boşanabilip, sonra da bir 15 yıl yas tutup hayatı kaçırmaya alıştıkları için, anlaşamadığını anlayıp, bir anda karar verip, bir anda da boşanıp normal hayata geri dönmüş bir kadın onlara normal gelmedi. Çünkü biz kadınız, uzun süre çile çekmezsek ayıp olur tü-kaka oluruz
Sİzin gercekten terapi almanız gerek bence çok samımı sekılde söyluyorum incitmek için değil.Sizin de doktorunuza his duyup duymamanız üzerine bir konunuz vardı. Kocanıza karşı vicdan yaptığınız. Millet de size mi eski konularınızı hatırlatsın. Laf vurdurduğunuz kişiyi tanımıyorum, eski konularını da bilmem ama eski konular açılırsa sizin konu sahibi ile niye empati yapabildiğinizi ve burada milletin yorumuna karşıtığınızı da dile getirenler olur.
Hiç polemiğe gerek yok bence uğraşmayın zamanınıza değmezSİzin gercekten terapi almanız gerek bence çok samımı sekılde söyluyorum incitmek için değil.
Yanlış? Burada hukuksal olarak yanlış bir şey yapmıyorum. Düşünce açıklama hürriyetimi aşmadan ve kimsenin düşünce açıklama hürriyetine müdahele etmeden yazıyorum. Siz de öncelikle bunları dikkate alın, sonra yanlışı doğruyu bana anlatırsınız. Iyi günler.
Ben sizde bir paradoks sezdim ama yine de siz bilirsiniz avukat hanım.Neden her şeyi açıkça yazdınız ki? Ben konu sahibi cevap verseydi başka sorular da soracaktım.
Teşekkür ediyorum.Sİzin gercekten terapi almanız gerek bence çok samımı sekılde söyluyorum incitmek için değil.
Orada ben sustarmaya mı çalışmışım. Yoksa keşke bilgi vermeseydiniz, ben sorunca bilmediği için yanlış cevaplar verip yalan söylediğini anlayacaktım mı demişim. Zira yazan kişi de yüksek ihtimalle avukat ve destek amaçlı yazmış.Ben sizde bir paradoks sezdim ama yine de siz bilirsiniz avukat hanım.
Biz o kişilerin yorumlarını okuduktan sonra yorum yapmaktan vazgeçtik, bı sure sonra kendi kendilerine takıldılar.Şaka gıbı, konu acılmıs ısteyen yorum yapar ısteyen yapmaz. Isteyen haklı bulur ısteyen bulmaz ama bırı diyor ki ben inanmıyorum bosanma belgenı göster bı de yurtdısındaki avukat arkadaslara da sorayım kaç günde boşanılır diğeri diyor ki bu kadını savunan da bunun gibidir. Cidden şok oldum okurken. İnanmıyorum deyip geçersiniz ya da yorum yapmazsınız gercekten çok tuhaf
Bence senaryoyu sen yazmışsın oynuyorsunSadece öpüsmemisiz demek istiyor yani
Bence siz Burda harcaniyorsunuz, hemen senaryo yazmaya baslayin.
Ben de iki günde karar vermedim birkac yildir hadi bidaha deniyeyim hadi bidaha deniyeyim diye diye bura kadar getirdim zaten. Bosandiktan sonra hayatina kimseyi almayanlara saygi duyuyorum ama hayatina biri girince cocuklarini salliyor mantigina asiri karsiyim.Hayatım insanlar boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp (bu süreçte 100 kere anne evine gidip-dönüp), sonrasında da 10 yıl sonra boşanabilip, sonra da bir 15 yıl yas tutup hayatı kaçırmaya alıştıkları için, anlaşamadığını anlayıp, bir anda karar verip, bir anda da boşanıp normal hayata geri dönmüş bir kadın onlara normal gelmedi. Çünkü biz kadınız, uzun süre çile çekmezsek ayıp olur tü-kaka oluruz
Ahlak bekcileri geri geldiSizin de doktorunuza his duyup duymamanız üzerine bir konunuz vardı. Kocanıza karşı vicdan yaptığınız. Millet de size mi eski konularınızı hatırlatsın. Laf vurdurduğunuz kişiyi tanımıyorum, eski konularını da bilmem ama eski konular açılırsa sizin konu sahibi ile niye empati yapabildiğinizi ve burada milletin yorumuna karşıtığınızı da dile getirenler olur.
Ya bir günde de karar verebilirsiniz,5 yılda da, 1 günde de unutabilirsiniz, hiç unutmayadabilirsiniz bunun bir normali yok ki. Ama burada çoğunlukla uzun zamanda karar veriliyor hatta verilemiyor ayrılıklar sarpa sarıyor falan filan.. insanlar bunu normal kabul ediyor ona göre konuşuyor, istiyorlar ki herkes bir kalıptan çıkmış olsun. Herneyse bu saçma basmakalıp fikirlerin daha fazla üzerinde durup pirim vermek istemiyorum. Ben ayrılıklardan sonra duygusal boşluktan doğan birden kendini aşık hissetme, ya da birden kendini bi ilişkiye atma gibi şeyleri de normal kabul ediyorum, çünkü bir çok insan o psikolojiyle bunu yapıyor. Sadece önemli olan bunun bilincinde olabilmek -ki siz zaten bilincindesiniz gibi duruyor- , yani kendini fazla kaptırıp başka bir duygusal boşluğa daha davetiye çıkarmamak gerek. O yüzden beklentilerinizi minimumda tutarak bazı şeyleri yaşamanızı tavsiye ederim. Sonra üzülmemeniz adınaBen de iki günde karar vermedim birkac yildir hadi bidaha deniyeyim hadi bidaha deniyeyim diye diye bura kadar getirdim zaten. Bosandiktan sonra hayatina kimseyi almayanlara saygi duyuyorum ama hayatina biri girince cocuklarini salliyor mantigina asiri karsiyim.
Insanlar istiyor ki bosaninca kadinin hayati bitsin ama ben daha 30lu yaslardayim. Kocami unutma sürecimde olmadi cünki sevgimiz evliyken bitmisti zaten. Sadece cocuklarim icin üzüldüm.
Ha hayatina cok erken birini almak istemissin denir bunu anlarim. Icinde bulundugum duygusal boslukta bocaliyorum ve bu yüzden sacmaliyorum dogrudur.
Boşanmış bir kadınsa gayet de ilişki yaşayabilir. Boşanılan baba düşünüyor mu çocukların psikolojisini? Ne alaka Allah aşkına ya. Flört ettiğini çocuklarına mı anlatıyor sanki?Eşini aldatacagini belirtmis zaten . Bunun nesini savunuyorsunuz çok garip ... benim içinde aldatan erkek kadın fark etmez karaktersizdir.
Hadi diyelim bosanmis ee 2 çocuğun psikolojisini duzeltsin önce hopp hemen acisini çıkarım derdine dusmus herif arayıp sormuyor derdine dusmus.
Yada 2. Hesaptan yaz baba yaz birakinda konu sahibi kendini savunsun okuyup okuyup cikiyor.
Size ne ya boşanmış insanın ne zaman ilişki yaşayacağından? Eski eşi zaten cinsel yönden tatmin etmiyormuş ilgisizmiş. Bu kadın hayatını bile yaşayamamış, sevgiye doymamış belki. Kapı önü teyzesi gibi konuşmayı bırakın.Namus bekçisi değil kimse hanfendi
Ama boşanır boşanmaz tabi boşandıysa erkek peşine düşmesi normal mi sizce?
Bu ne acele
2 çocupu olan koskoca kadın
Ergenler gibi beni aramıyor vende şöyle msj attım sallamadı vs vs bu ne kadar çocukca
Arkadasım seçtiği hayat sence daha mı iyi ?Hayatım insanlar boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp (bu süreçte 100 kere anne evine gidip-dönüp), sonrasında da 10 yıl sonra boşanabilip, sonra da bir 15 yıl yas tutup hayatı kaçırmaya alıştıkları için, anlaşamadığını anlayıp, bir anda karar verip, bir anda da boşanıp normal hayata geri dönmüş bir kadın onlara normal gelmedi. Çünkü biz kadınız, uzun süre çile çekmezsek ayıp olur tü-kaka oluruz
E hani bu muhteşem beyfendi nerde peki şimdi?Size ne ya boşanmış insanın ne zaman ilişki yaşayacağından? Eski eşi zaten cinsel yönden tatmin etmiyormuş ilgisizmiş. Bu kadın hayatını bile yaşayamamış, sevgiye doymamış belki. Kapı önü teyzesi gibi konuşmayı bırakın.
Bu hanimefendinin konusmalarini dinleyince diyorum acaba ben kötü yola mi düstümArkadasım seçtiği hayat sence daha mı iyi ?
Adam götürmeye bakmış sadece
Konu sahibi umutlanmış
Hayır öyle bir konuşuyorsunuz ki biz sanki aşırı tutucu tipleriz
Ben boşandığına inanmıyorum zaten hadi diyelim boşandı bu ne hız?
Valla bu kafayla giderse oyuncak olur adamların elinde
Böyle bir hayat kimi mutlu etmiş ya?
Adam atarına cevap bile vermiyor bu kadar değersiz gözünde
İyi bir adam çıkar karşısına saygı duyar güzel bir ilişki yaşar biz buna ne diyebiliriz zaten
Gereksiz yere konuyu başka yerlere çekmeyin
Bizi şu ilgilendiriyor: Baskıcı tavrınız ve zorba hareketleriniz. Bir insana bu kadar baskı uygularsanız elbette bana ne diyemeyiz. Ama sizin karışıp didiklediğiniz şey bir insanın hayatı ve burası anonim bir site ne yazılırsa ona yorum yapıyoruz kimse kimseye hayatının detaylarını açıklamak zorunda değil.Bu size ne diyenleri benim yorumum ne ilgilendiriyor? Öyle her şey size ne, kimi ilgilendirir kafasındaysanız milletin yorumuna bana ne diyebilin, sonra millete akıl verin. Zira bu yaptığınız zaten vermeye çalıştığınız akıl ile çelişiyor. Kendi yapamadığınız davranışları millete akıl olarak satmayın. Kimse size inanmayın demiyor. Siz inanıyorsanız ona göre yorumunuzu yapar geçersiniz. Ben inanmıyorum ve yorumumu da ona göre yapıyorum. Neye, ne şekilde yorum yapacağım beni ilgilendirir. Sizin insanlara bu şekilde müdahele hakkınız yok. Cevap verip vermemek de yine konu sahibinin bileceği bir şey, kimse kafasına silah dayayıp cevap vereceksin demiyor. Verirse verir, vermezse vermez. Hakaret etmiyorum, herhangi bir hakkına müdahalede bulunmuyorum.
Öfff gerçekten çok sıkıldım yaa yazmayın bana arkadaşım.Arkadasım seçtiği hayat sence daha mı iyi ?
Adam götürmeye bakmış sadece
Konu sahibi umutlanmış
Hayır öyle bir konuşuyorsunuz ki biz sanki aşırı tutucu tipleriz
Ben boşandığına inanmıyorum zaten hadi diyelim boşandı bu ne hız?
Valla bu kafayla giderse oyuncak olur adamların elinde
Böyle bir hayat kimi mutlu etmiş ya?
Adam atarına cevap bile vermiyor bu kadar değersiz gözünde
İyi bir adam çıkar karşısına saygı duyar güzel bir ilişki yaşar biz buna ne diyebiliriz zaten
Gereksiz yere konuyu başka yerlere çekmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?