Aniden ilgisi kesilen flört

Sizin de doktorunuza his duyup duymamanız üzerine bir konunuz vardı. Kocanıza karşı vicdan yaptığınız. Millet de size mi eski konularınızı hatırlatsın. Laf vurdurduğunuz kişiyi tanımıyorum, eski konularını da bilmem ama eski konular açılırsa sizin konu sahibi ile niye empati yapabildiğinizi ve burada milletin yorumuna karşıtığınızı da dile getirenler olur.

Şaka gıbı, konu acılmıs ısteyen yorum yapar ısteyen yapmaz. Isteyen haklı bulur ısteyen bulmaz ama bırı diyor ki ben inanmıyorum bosanma belgenı göster bı de yurtdısındaki avukat arkadaslara da sorayım kaç günde boşanılır diğeri diyor ki bu kadını savunan da bunun gibidir. Cidden şok oldum okurken. İnanmıyorum deyip geçersiniz ya da yorum yapmazsınız gercekten çok tuhaf

Sİzin gercekten terapi almanız gerek bence çok samımı sekılde söyluyorum incitmek için değil.

Neden her şeyi açıkça yazdınız ki? Ben konu sahibi cevap verseydi başka sorular da soracaktım.
Ben sizde bir paradoks sezdim ama yine de siz bilirsiniz avukat hanım.

Sİzin gercekten terapi almanız gerek bence çok samımı sekılde söyluyorum incitmek için değil.
Teşekkür ediyorum.
Boşanma belgesi olayını benim yorumumu alıntılayan biri dedi. Sanki ben inanmak mecburiyetindeymişim gibi. Ortada hiçbir şey yokken milletin yorumuna atlayıp kavga çıkarmaya çalışanlara önerin önce bir psikoloğu. Yok öyle kavga çıkarıp milletin ifade özgürlüğüne ket vurmaya çalışmak.

Ben sizde bir paradoks sezdim ama yine de siz bilirsiniz avukat hanım.
Orada ben sustarmaya mı çalışmışım. Yoksa keşke bilgi vermeseydiniz, ben sorunca bilmediği için yanlış cevaplar verip yalan söylediğini anlayacaktım mı demişim. Zira yazan kişi de yüksek ihtimalle avukat ve destek amaçlı yazmış.

Biz o kişilerin yorumlarını okuduktan sonra yorum yapmaktan vazgeçtik, bı sure sonra kendi kendilerine takıldılar.

Sadece öpüsmemisiz demek istiyor yani

Bence siz Burda harcaniyorsunuz, hemen senaryo yazmaya baslayin.
Bence senaryoyu sen yazmışsın oynuyorsun
Allah ıslah etsin seni kardeşim
Gerçekten kötülüğün için konuşmuyorum
Ama bu kafayla gidersen üzülürsün

Ben de iki günde karar vermedim birkac yildir hadi bidaha deniyeyim hadi bidaha deniyeyim diye diye bura kadar getirdim zaten. Bosandiktan sonra hayatina kimseyi almayanlara saygi duyuyorum ama hayatina biri girince cocuklarini salliyor mantigina asiri karsiyim.

Insanlar istiyor ki bosaninca kadinin hayati bitsin ama ben daha 30lu yaslardayim. Kocami unutma sürecimde olmadi cünki sevgimiz evliyken bitmisti zaten. Sadece cocuklarim icin üzüldüm.

Ha hayatina cok erken birini almak istemissin denir bunu anlarim. Icinde bulundugum duygusal boslukta bocaliyorum ve bu yüzden sacmaliyorum dogrudur.

Ahlak bekcileri geri geldi

Ya bir günde de karar verebilirsiniz,5 yılda da, 1 günde de unutabilirsiniz, hiç unutmayadabilirsiniz bunun bir normali yok ki. Ama burada çoğunlukla uzun zamanda karar veriliyor hatta verilemiyor ayrılıklar sarpa sarıyor falan filan.. insanlar bunu normal kabul ediyor ona göre konuşuyor, istiyorlar ki herkes bir kalıptan çıkmış olsun. Herneyse bu saçma basmakalıp fikirlerin daha fazla üzerinde durup pirim vermek istemiyorum. Ben ayrılıklardan sonra duygusal boşluktan doğan birden kendini aşık hissetme, ya da birden kendini bi ilişkiye atma gibi şeyleri de normal kabul ediyorum, çünkü bir çok insan o psikolojiyle bunu yapıyor. Sadece önemli olan bunun bilincinde olabilmek -ki siz zaten bilincindesiniz gibi duruyor- , yani kendini fazla kaptırıp başka bir duygusal boşluğa daha davetiye çıkarmamak gerek. O yüzden beklentilerinizi minimumda tutarak bazı şeyleri yaşamanızı tavsiye ederim. Sonra üzülmemeniz adına

Boşanmış bir kadınsa gayet de ilişki yaşayabilir. Boşanılan baba düşünüyor mu çocukların psikolojisini? Ne alaka Allah aşkına ya. Flört ettiğini çocuklarına mı anlatıyor sanki?

Size ne ya boşanmış insanın ne zaman ilişki yaşayacağından? Eski eşi zaten cinsel yönden tatmin etmiyormuş ilgisizmiş. Bu kadın hayatını bile yaşayamamış, sevgiye doymamış belki. Kapı önü teyzesi gibi konuşmayı bırakın.

Arkadasım seçtiği hayat sence daha mı iyi ?
Adam götürmeye bakmış sadece
Konu sahibi umutlanmış
Hayır öyle bir konuşuyorsunuz ki biz sanki aşırı tutucu tipleriz
Ben boşandığına inanmıyorum zaten hadi diyelim boşandı bu ne hız?
Valla bu kafayla giderse oyuncak olur adamların elinde
Böyle bir hayat kimi mutlu etmiş ya?
Adam atarına cevap bile vermiyor bu kadar değersiz gözünde
İyi bir adam çıkar karşısına saygı duyar güzel bir ilişki yaşar biz buna ne diyebiliriz zaten
Gereksiz yere konuyu başka yerlere çekmeyin

E hani bu muhteşem beyfendi nerde peki şimdi?
Kocası mutlu edememiş bu mu edicek?
Ya bazıları gerçekten bela arıyor başına
Bu adam cevap bile vermemiş kadına
Amaç belli
Kapı önü teyzelerini sen yabana atma ayrıca
Bazen dedikleri doğru çıkar benden sana söylemesi
İki tane çocuğu olan kadın özel hayatına dikkat edecek
Çocukların piskolojisini bozmaya kimsenin hakkı yok
Yada verecek devlet bakacak
Kendi de öpüşecek milletle

burda anonim kimliklerle bizim için dert olan şeyleri yazıyoruz, kafa boşaltmak için, fikir almak için veya cidden çaresiz hissedilen zamanlarda. sonra kalkıp birileri ama sen şöyle bi konu açmıştın şimdi kesin sallıyorsun diyor, veya çok alakasız bir yerden, aylar hatta seneler önceki bir konudan bir mesaj yakalayıp hmm ama sen şunu dememiş miydin diye önüne getiriyor. Cidden çok enteresan bir kafa. Belki de burda açılan konuların yüzde 70 i fake ama bunu bilme şansımız var mı, yok. O halde gerçekmiş gibi farz edip yorum yapacaksın. Veya hiç inandırıcılığı olmayan bir konuysa es geç gitsin, ya da kısaca inandırıcı değilsin de. Ne diye dedektifliğe kalkışılıyor anlamak güç. Bu enejiyi sanal ortam dışında kendi hayatlarınıza harcamanız daha yerinde olsa gerek Konu sahibi valla hiiiç önceki mesajlarına bakamayacağım, konunun gerçek ıolduğunu varsayarsak daha 3 günde adamın üstüne gitmenin manası yok. bir iş olmayacaksa ne yapsan olduramıyorsun. kendini çek, zaman tanı.

Bu hanimefendinin konusmalarini dinleyince diyorum acaba ben kötü yola mi düstüm Avrupanin göbeginde yasiyorum yine de mahalle baskisina maruz kaliyorum suan.

Alt tarafi bir adamla flört ettim cocuklarin psikolojisine kadar gitti konu

Bizi şu ilgilendiriyor: Baskıcı tavrınız ve zorba hareketleriniz. Bir insana bu kadar baskı uygularsanız elbette bana ne diyemeyiz. Ama sizin karışıp didiklediğiniz şey bir insanın hayatı ve burası anonim bir site ne yazılırsa ona yorum yapıyoruz kimse kimseye hayatının detaylarını açıklamak zorunda değil.

Öfff gerçekten çok sıkıldım yaa yazmayın bana arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…