Aniden ilgisi kesilen flört

Ben sizin in

Ben sizin inanmanizi istiyor degilim. Ister inanin ister inanmayin keyfiniz bilir yani. Yorum yapmamakta özgürsünüz bu durumda.
Boşanıp boşanmamasına göre yorumum değişir demiştim. İnanmadığıma göre yorumum da ona göre haliyle.
Evliyken kiminle sevgili olmaya çalışırsanız çalışın sizi başına bela olmadan beraber olabileceği bir kadın olarak görecektir erkekler. Buna alışsanız iyi olur. Kocanızdan alamadığımınız duygusallığı evli olduğunuz sürece başkalarından almanız mümkün değil. Hayatınızı bu şekilde devam ettirmek istiyorsanız hayatta başarılar dilerim.

İyi sen git elin adamlarıyla öpüş koklaş
Sonra da aramadılar beni diye ağlan
Yeni boşanmışsın ya biraz nefes al
Cahillik asıl senin yaptığın
Müge Anlı senin gibi tiplerle dolu
Bana ordan bk atma sen benim gibi bir kadın olamazsın
Benim çocuğum olsa çocuğumdan başka birini gözüm görmez be
Daha yeni ayrılmışsın eşinden ki ayrıldığın bile belli değil
O peşinde olduğun adam da seni sallamıyor belli
Tribini yememiş
Sinirini benden değil o kişiden çıkar hadi

Bide gelmiş alkış bekliyor heralde
Bende boşandığına inanmıyorum
Bu tipleri çok iyi bilirim ben her yerde o kadar çok var ki
Kadın düşmanı oldum kocasını boynuzlamasına alkış tutmadığım için

Benimde iki kızım var evet ayrılırsam bı daha evlenmem ama bu demek değil ki anneysek kadinligimizdan vazgeçelim.
Anneyiz ama aynı zamanda insanız, duygularımız, cinsel ihtiyaçlarımız var. Anne olmak bütün ömrünü çocuklarımıza adamak, kendimizden geçmek değil.

Bana göre öyle annelik
Doğurmayın kardeşim o zaman hayatınızı yaşayın ya
Hanfendi kadın evli bu konuda
Daha bir kaç ay önce kocamı aldatayım mı diye sormuş
Bu kadının avukatlığını yapmayın burda

Benimde iki kızım var evet ayrılırsam bı daha evlenmem ama bu demek değil ki anneysek kadinligimizdan vazgeçelim.
Anneyiz ama aynı zamanda insanız, duygularımız, cinsel ihtiyaçlarımız var. Anne olmak bütün omrunu çocuklarımıza adamak, kendimizden geçmek değil.
Bu konuda asla sizinle aynı düşünmem mümkün değil zaten aşırı gergin ve saldirgansiniz. Önce bı kahve falan için sakin olun.
Bir kadın hem çocuklarıyla mis gibi ilgilenip hem hayatına devam edebilir.

Valla ben sakinim gayette
Bu kadını savunan bunun gibidir zaten

Sadakatsiz kadın duyarı da yedik, tam olduk. Aynı şekilde birbirlerini kollayan erkekler olunca zorlarına gider ama. Konu sahibinin durumu çok da belli değil, boşandım diyor hadi öyle olsun, ağzı ile aldatıyorum dese de '' Olabilir canım herkes hata yapar. '' diyecekler. Ona da kabul, bu sefer bizim ne düşüneceğimiz olay oluyor.:)

Haklısınız konu saptı 3-5 tane ahlak bekçisinin kapı önü dedikodusundan önümüzü göremedik
Benim fikrim adamı aramayın ya da yazmayın kahve buluşmasına kadar bekleyin en azından. Biraz fazla üstüne gitmişsiniz gibi geldi bana. Bu kadar yeni bi flört dönemi için bu kadar sorgulama+sitem çok fazla bence. Zaten eğer duyguları size karşı yoğunsa mutlaka bi girişimde bulunacaktır. Ha yok eğer bi duygusu da yoksa zaten siz de onu arayıp sormayın hiç gerek yok

Valla ben sakinim gayette
Bu kadını savunan bunun gibidir zaten

kimsenin kimseyi savunduğu felan yok..
kimse kimseye gereksiz ahlak bekçiliği yapmamalı sadece..
kimin ne yaşadığını yargılamak yerine sorularına cevap vermek daha mantıklı.
ha hafızalarına gerçek manada hayran olduğum zehir hafiye üyeler sayesinde tabi ki keklenmeyelim, fake konulara gereksiz parmacıklarımızı yormayalım amma velakin kimsenin ahlak bekçiliğini de yapmayalım.
herkesin yaşantısı kendine, herkesin doğrusu/yanlışı kendine..

Tabiki öyle
Sonra oturup ağlanmasınlar ama
Yok cevap vermedi yok ilgilenmiyor diye
Adamın niyeti belli
Bunu anlamayacak kadar kör mü

Heralde alkış tutacaktım
Kimse beklemesin bunu benden
Yanlışa yanlış derim
Kimse karşıma gelip ahlaksızlıpu bana savunamaz
Kadın düşmanıymışım onu da öğrendim
Ben zaten bu tipleri kadın olarak da görmüyorum o ayrı konu
Daha bir kaç ay önce eşimle mutsuzum diyor aldatıcam diyor
Şimdi boşanmış da başkasını bulmuş ne çabuk ya
2 tane çocupu var yazık gerçekten
İyi ki böyle bir annem yok çok şükür

Beni ilgilendirmez boşandıktan sonra ne yaptığı. İki ayda kocası ile konuştu da, adam ikna oldu da, anlaştılar da, evi düzeni ayırdılar da, boşandılar da, çocuklar yeni duruma alıştı da, ne ara konu sahibi bu kadar işin gücün arasında flört yaptı, ne ara adam ilgisini kaybetti, ne ara konu sahibi bunu dert ediyor? Bize bir gün 24 saat, konu sahibine 36 saat heralde.

Boşanmadı çünkü
Adamı boynuzlamaya çalışmış ama flörtü sallamamış
Öpüşmüşler falan sadece yersen:)

Konuyla alakasi yok ama anlamadigim sebeblerden dolayi bu konularla cok alakadirsiniz. Bence size de 24 saat degil, nezaman online olduguma kadar takip edecek kadar vaktiniz var sasirdim dogrusu.

Merakinizi gidereyim o vakit, esimle yine sacma sapan sebeblerden cok siddetli bir kavga ettik cocuklarin yaninda ikimiz de bikmistik birbirimize seytan görsün yüzünü dedik, eski esim evden ayrildi ben evde kaldim ve anlasmali bosandik.

Daha merak ettiginiz birseyler varsa anlatayim?

Hayatım insanlar boşanmayı önce bir 5 yıl düşünüp (bu süreçte 100 kere anne evine gidip-dönüp), sonrasında da 10 yıl sonra boşanabilip, sonra da bir 15 yıl yas tutup hayatı kaçırmaya alıştıkları için, anlaşamadığını anlayıp, bir anda karar verip, bir anda da boşanıp normal hayata geri dönmüş bir kadın onlara normal gelmedi. Çünkü biz kadınız, uzun süre çile çekmezsek ayıp olur tü-kaka oluruz

Evet çok vaktim var. Aşırı vaktim var. Siz demeden ben diyeyim, işsizim millete sarıyorum, oldu mu? Yalanınız ortaya çıkınca bari görmezden gelin, sıkışınca işsiz iması komik oluyor.

2 ayda hayatınızda bu kadar köklü değişiklikler yapmışsınız, adam belki korktu kendi adına? Olabilir mi? Yargılamak için değil, ciddi diyorum bunu. İki ayda çocuklarının babasını unutup benimle flörtleşen kadın bana neler yapmaz diye düşünmüş olabilir mi kendince?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…