Aniden ilgisi kesilen flört

Bu size ne diyenleri benim yorumum ne ilgilendiriyor? Öyle her şey size ne, kimi ilgilendirir kafasındaysanız milletin yorumuna bana ne diyebilin, sonra millete akıl verin. Zira bu yaptığınız zaten vermeye çalıştığınız akıl ile çelişiyor. Kendi yapamadığınız davranışları millete akıl olarak satmayın. Kimse size inanmayın demiyor. Siz inanıyorsanız ona göre yorumunuzu yapar geçersiniz. Ben inanmıyorum ve yorumumu da ona göre yapıyorum. Neye, ne şekilde yorum yapacağım beni ilgilendirir. Sizin insanlara bu şekilde müdahele hakkınız yok. Cevap verip vermemek de yine konu sahibinin bileceği bir şey, kimse kafasına silah dayayıp cevap vereceksin demiyor. Verirse verir, vermezse vermez. Hakaret etmiyorum, herhangi bir hakkına müdahalede bulunmuyorum.

Bu bilgiyi öğrendikten sonra sizin ne işinize yarayacak mesela ,ne yapacaksınız bu bilgi ile ????
Mesela bir kadın müvekkiliniz eşini aldattiysa onu savunmuyor musunuz ?
Ona da yapıyor musunuz böyle hafiyelik

Bu bilgiyi öğrendikten sonra sizin ne işinize yarayacak mesela ,ne yapacaksınız bu bilgi ile ????
Ya da hep yüzde yüz haklı olanları mi savunuyor sadece değil mi?

Yorumumu ona göre yapacağım. Elli kere yazdım. Okuyunca anlaşılmıyor galiba yazdıklarım. Acaba görsel olarak el işaretleri ile falan anlatmak mı gerekli?
Müvekkil-avukat ilişkisinden o kadar bihabersiniz ki. Hafiyelik yapmaya gerek kalmıyor, kendi anlatmasa kendi zararlı çıkar.

Yahu bir tek jewels yorum yapsın diyen oldu mu ?
Yorumumu ona göre yapacağım ne demek ?
Konu belli flört ilgisiz siz buna yorum yapacaksınız yaparsaniz
Bal gibi de müvekkil aldatsa da siz bunu bilseniz de savunmaya devam ediyorsunuz ama şöyle soyle gerekçeler vardı diyerek
Burada kahramanlığa gerek yok
Normal hayatta tarifeniz kadarsiniz çünkü

Yapmak isteseniz iki çeşit yorum yapıp geçersiniz ama sizin niyetiniz bu değil kivirmayin ..
Dersin ki eğer hala evliysen şu şu sebeplerden
Yok bosanmissan da şu şu sebeplerden
Ama yok acigini yakalayıp vurun .... Sizin niyetiniz ama herkesi ego mastürbasyonu aracı olarak kullanamazsınız
Herkes önce kendi hayatına baksın
İyi forumlar

Siz de şu anda başkasının yorumlarına yorum yapaak egonuzu tatmin ediyorsunuz siz kendi şahsi yorumunuzu yapın yani biz konu sahibine yorum yaptıo öbür konusunda da başlık boşanma olmasına rağmen boşanmayla alakalı tek bir sorusu cümlesi yok kadın boşanmak yerine aldatıcam diyor sizde normalleştiriyorsunuz daha düşünce olarak bile yokken nasıl boşanmış hayatını kurmuş da ilişkiye başlamış ailesinin olduğu şehirde kimse de kimseyi salak yerine koyamaz burada ayrıca herkes istediği yorumu yapar size ne?

Bende onu soruyorum size ne ?
Salak yerine konulmak istemiyorsan yorum yapmazsın
Ama yok illa pencere önü teyzeleri gibi bayrak bayrak bagiracaksiniz ki millet tüüü sana irezil desin :)))))
Salın insanları

Avukatların genelde ortağı olur. Savunmak istemediği insanı ona yollar. Yani illa savunma yaptığımı nereden çıkardınız? Bana böyle bir soru gelmedi ve cevap da vermedim. Kendi kafanızdaki soruyu bana sormayıp kendi kendinize cevaplamışsınız. Üstüne bana laf sokmuşsunuz kendi verdiğiniz cevapla.
Forumda konular herkese açıktır. Dolayısıyla bana da açık. Neye göre yorum yapacağıma da siz değil ben kararım. Bu benim hakkım. İnsanların haklarına müdahele edemezsiniz.
Ortada vuran eden yok, konu sahibi cevap vermedi. Siz yazmasanız yazan eden de yoktu. Milletin yorumlarına atlayıp aklınızca konu sahibini koruyan sizsiniz. Yani sizin yorumunuzla kahramanlık eden ve milleti ego mastürbasyonu aracı eden sizsiniz.

Ben dünden beri ilk defa giriyorum buraya ve buralar cosmus. Arkadaslar konumuza sadik kalalim. Burada Anonimim ve yalan söylememi gerektirecek bir durum yok. Aldattiysam aldattim derim neden altinda baska seyler ariyorsunuz? Biz bunlari yemeyiz filan demissiniz iyi de ben size neden birsey yedirme geregi duyayim ki. Asil konu iyice yorgan alti oldu

Tmm :)) ikna oldum ben .

Bende onu soruyorum size ne ?
Salak yerine konulmak istemiyorsan yorum yapmazsın
Ama yok illa pencere önü teyzeleri gibi bayrak bayrak bagiracaksiniz ki millet tüüü sana irezil desin :)))))
Salın insanları
Konu açıldığına göre forumdaki herkese soru sorulmuş. Konu sahibi size ne diyorsa konuyu açmaz. Buradaki çelişki size ne diyip milletin yorumları üzerine yürüyen sizlerde.

Konuya yorum yapamadım ahlakci teyzeler yüzünden pardon ..
Adamın üstüne düşmeyin .
Belli ki ciddi değildi
Bu tarz zirtapozlar yeni moda yaşı isterse 60 olsun .
İlişkinin adını koymadan yaşamak istiyorlar ki pürüz çıktığında sana bir borcum yok demek için .
Sal onu .
Dönerse bı daha bakarsın adımlarını biraz stratejik atmani tavsiye ederim

Konu açıldığına göre forumdaki herkese soru sorulmuş. Konu sahibi size ne diyorsa konuyu açmaz. Buradaki çelişki size ne diyip milletin yorumları üzerine yürüyen sizlerde.
Hayatı sanırım profildeki Çalıkuşu gibi yaşıyorsunuz ,fazla dramatik .
Tekrardan iyi günler diliyorum .
Çünkü size yanlış yaptığınızı anlatacak vaktim yok

Hanimefendi ne münasebet ben cocuklarimi neden atiyormusum pardon? Anne olunca insanlarin duygulari olmuyormu? Kadinliktan mi cikiyoruz? Nerden cikariyorsunuz cocuklarimin benim hayatimin odagi olmadigini? O bildiginiz kadinlar gibi olurdunuz demekki sizde cünki insan kendinden bilirmis.

Gercekten kadinin kadina yaptigi bu düsmanligi erkekler bile yapmaz. Konustuklariniz bana göre cahillikten baska birsey degil.

Birkaç kere girip çıktığınızı gördüm, keşke olaylar bu kadar büyümeden şu iki satırı yazsaydınız, zor iş değildi.

Sizinle düzenli bir ilişki düşündüğünü sanmıyorum, beklentiye girmeyin diye iletişimde kalmıyor, ama tam bırakmıyor da çünkü yoklukta çalacağı kapısı olsun. Umudunuzu kesin.

Hayatı sanırım profildeki Çalıkuşu gibi yaşıyorsunuz ,fazla dramatik .
Tekrardan iyi günler diliyorum .
Çünkü size yanlış yaptığınızı anlatacak vaktim yok
Yanlış? Burada hukuksal olarak yanlış bir şey yapmıyorum. Düşünce açıklama hürriyetimi aşmadan ve kimsenin düşünce açıklama hürriyetine müdahele etmeden yazıyorum. Siz de öncelikle bunları dikkate alın, sonra yanlışı doğruyu bana anlatırsınız. Iyi günler.

Ben sizin in
Ben sizin inanmanizi istiyor degilim. Ister inanin ister inanmayin keyfiniz bilir yani. Yorum yapmamakta özgürsünüz bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…