Aniden kmaya balarsa

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Kızlar slm gene ben ama sormam gereken bir konu var. Normalde geceleri dışarı çıkma adeti olmayan sevgiliniz son 2 haftadır dışarıya bir eğilim gösterse bunda ne düşünürsünüz? Ama dışarı çıkacağını size söylüyo tabii hiç söylememesi gibi bir durumda var ama nedense bu konu benim çok aklıma takıldı ve açıkcası rahatsız oldum. Üstelik dışarı çıkmadığı zamanlarda dışarı çıkanlardan hoşlanmadığını söylüyorsa sevgiliniz

acılıkız sen ayrılmamışmıydın tatlım??hatta artık üzüllmüyorum takmıyorumda dememişmiydin?? ne oldu yine??

Soruna gelince bi bit yeniği arardım eğer huyu değilse ve sonradan bir eğilim gösterdiyse işkillenirdim...

Sizin ilşkiniz pek sağlıklı değil gibi görünüyor anlattıklarınızdan
rahat bırak adamı bence

valla kiminle çıktığına ve kaç gibi eve girdiğine bağlı...
aslında ondan da anlaşılır bu konu hep tedrginse söyledikleri birbirini tutmuyorsa bunda bir iş var derdim...
yook önceki gibi aynıysa sadece uyarırdım rahatsız olduğumu söylerdim o kadar... yerimseniben

bir zamanlar karşı olduğu birşeye birden ilgi göstermesinin bir nedeni vardır, bu neden benim hiçç hoşuma gitmeyecek birşeydirdelikafadulden

durum gece dışarı çıkmaksa aklıma pek de hoş şeyler gelmezdi açıkcası akannehir

ben altında bıt yenıgı aramazdım olay acık secık ortada
adam normal gezmeye yuruyuse cıkmıyor bana kalırsa, cok kötu nıyetlıyım ama bence kesınlıkle ıyı bır olay degıl.

erkek arkadaşınızın sizsiz dışarda işi ne. o zaman sizde çıkın kız arkadaşlarınızla. niye müsade ediyorsunuız ki buna.

çıkamazsın bensiz derim bu kadar kaydirigubbakcemile2
işleri varsa çıksın halletsin ama gezip tozmaya bi dur derim yasakkelime

Sizsiz çıkıyorsa garip,ama sizinle çıkmak istiyorsa bunalmıştır belki.
Yani illa çok belli bir nedeni olmayabilir.
ınsan sevmem dediği şeyleri yapmak istiyor bazen.

arada sırada olur ama bu kadar sık olmaz...birden bire basladıysa yeni arkadaslar edinmiş olabilir onlar cağırıyordur..seni cagırıyor mu peki sen de gel diye?

arkadaşlar biz ayrı şehirlerdeyiz. Haliyle çağıramıyor beni. Sık dediğim günler 2 ya da 3 günde bir. Zaten hafta bir abisiyle çıkmaya başladı diğer günler ya arkadaşı çağrıyor 2 saatte gidip geliyo ya da başka bir işi çıkıyor ama şöle bi durum var. Giderken bana sölüyo, yolda gideceği yere gelene kadar msjlaşıyoruz ya da arıyo konuşuyoruz. Ve bana verdiği saatten 1 dk bile şaşmıyo.

bize sorduğun şeyi anlamadım.adam eve hapismi kalsın zaten ne yapacağını falanda söylüyormuş.bunun neresinden işkillendin anlamadım.

ya önceden dışarı çıkmak pek cazip gelmiyo ama şimdi çıkıyo ondan işkillendim.

evet ya acılıkız sen ayrılmıştın gerimi barıştın..seninde ne bu erkek arkadaşından çektiğin ismin gibi acılıkızmışsın gerçekten..CADIARZU

Ya ne biliyim cnm ya. Bu dışarı çıkmalar iyice arttı. Yok arkadaşımı yolcu etcem yok düğün var oraya gidip gelcem 1 saatte yok arkadaşa cd vercem. Ama işin iyi yanı tam dediği saatte gidip geliyo. Bir de tlfn trafiği sıklaştı arkadaşlarıyla ama gözümün önünde konuşuyo hep peki ben neden hala şüpheleniyorum ki..

ya bir de tanımadığım kişileri bana savunuyo bu beni çok deli ediyo nie böle yapıyosun diyorum yok ben savunmuyorum diyo.

ya acılıkız sende ilkbaşta şikayet eder gibi sitem eder gibi yazıyosun şuradaki gibi

sonrada birşeyler söylenince savunma yapıyosun sanki biri seni suçluyormuş gibi yani şöyle ;

Ve çocuğu sıkma bu kadar yazık günah yaa belki de düşsün yakamdan diye yapıyordur bi nefes
alsın kelebeği avcunda tutmaya çalışıyorsun anlıyorum korkuyorsun gider biter ayrılırz diye ama
ona yaşama alanı bırakman lazım çok sıkarsan ölür kelebekcik anladın mı sevgiler....

Bence yanlış bir durum yok.
Bir arkadaşında dediği gibi insan sevmediği şeyleri bazen yapmak istiyebiliyor.
Sonuçta ayrı şehirlerdesiniz ve ikinizinde kendine göre ailesi,çevresi,arkadaş ortamı var.
Ehh haberde veriyormuş.Bence bu kadar sıkmaya gerek yok.
Gideceği varsa zaten gider.Kaybetme korkusuyla biz bayanlar baze neye takılıcağımızı gerçekten şaşırıyoruz.Oysa erkekler için herşey çoğu zaman çok basit....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…