A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
-
Kızlar slm gene ben ama sormam gereken bir konu var. Normalde geceleri dışarı çıkma adeti olmayan sevgiliniz son 2 haftadır dışarıya bir eğilim gösterse bunda ne düşünürsünüz? Ama dışarı çıkacağını size söylüyo tabii hiç söylememesi gibi bir durumda var ama nedense bu konu benim çok aklıma takıldı ve açıkcası rahatsız oldum. Üstelik dışarı çıkmadığı zamanlarda dışarı çıkanlardan hoşlanmadığını söylüyorsa sevgiliniz
Kızlar slm gene ben ama sormam gereken bir konu var. Normalde geceleri dışarı çıkma adeti olmayan sevgiliniz son 2 haftadır dışarıya bir eğilim gösterse bunda ne düşünürsünüz? Ama dışarı çıkacağını size söylüyo tabii hiç söylememesi gibi bir durumda var ama nedense bu konu benim çok aklıma takıldı ve açıkcası rahatsız oldum. Üstelik dışarı çıkmadığı zamanlarda dışarı çıkanlardan hoşlanmadığını söylüyorsa sevgiliniz
arkadaşlar biz ayrı şehirlerdeyiz. Haliyle çağıramıyor beni. Sık dediğim günler 2 ya da 3 günde bir. Zaten hafta bir abisiyle çıkmaya başladı diğer günler ya arkadaşı çağrıyor 2 saatte gidip geliyo ya da başka bir işi çıkıyor ama şöle bi durum var. Giderken bana sölüyo, yolda gideceği yere gelene kadar msjlaşıyoruz ya da arıyo konuşuyoruz. Ve bana verdiği saatten 1 dk bile şaşmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?