Anilarimi unutmak istemiyorum

aycaq

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
49
15
Merhaba kizlar eski konumu bilen bilir yorumlarda ayrildigimizi soylemistim, ben ayroldim. Oda israr etmedi boylesi daha iyi senin icin hayatini etkilemis olmucam dedi. Sonra iste seni unutmucam vs. Bitirdik. Bugun 5. Gunumuz ve ben cok ozledim:KK43: whatsapp durumlari benimle ilgili unutamadigi falan. Kizlar gun icerisinde gulerken birden icim karariyo aklima geliyo, yatarken ona iyi geceler diyemeden uyumak cok zor... Daha 5. Gun zamana ihtiyacim varama ben onu unutmak istemiyorum. İlk askim ilk sevgilim ilklerim 3 senem en guzel senelerim gencligim butun guzel anilarim butuň gunlerim onunla. Ve ben onlari unutmak istemiyorum. Baskasiyla yeni anilar yasamak istemiyorum. Hem aklima gelmesin h3mde unutuyum istiyorum ne istedigimi bilmiyorum?? Cok karisik kafam allak bullak oldum. Ayni seyleri yasayanlar varsa nasil atlattiniz yardimlarinizi bekliyorum:KK43:(

Eski konuda ayrılmanızdan yana değildim sizi seviyor
Ama anlasamamak kötü gercekten.Bıkmak boğulmak kötü.Belkide sadece bir ara vermektir bu
Belkide en hayırlısı olmustur.Allah'ın sizin icin daha güzel bir planı vardır?

Eski konuda ayrılmanızdan yana değildim sizi seviyor
Ama anlasamamak kötü gercekten.Bıkmak boğulmak kötü.Belkide sadece bir ara vermektir bu
Belkide en hayırlısı olmustur.Allah'ın sizin icin daha güzel bir planı vardır?
İnsallah ara vermek olur. Ben hep yaninda oldum surekli mesaj attim hep ben pesiňden gittim. Belki sıktim yada vazgecemeyecegimi sandi biraz daha sabret diyorum kendime. Yorumunuz icin de tesekkur ederimm

belki bu ayrılık ikinizede iyi gelir...

birebir aynı durumdayım. 3 yıl. ilk aşk. ben ayrıldım o ısrar falan etmedi. hatta bi ayrılık konuşması bile geçmedi aramızda. telefonlarını açmadım o da ısrar etmedi. durum mesajları üzgün olduğu yönünde ama hiç etkilenmiyorum. sanıyorum bende bi tuhaflık var.duyduğuma göre uyuyamıyormuş ben aksine son bir senede sıkıntıdan ne olacak diye düşünmekten hiç uyuyamazdım şimdi deli gibi uyuyorum. :)

velhasıl birine yeterince şans verdiysen ve değerlendiremediyse bitmiştir. ha bu arada 1 ay oldu biz ayrıllalı :KK66:

birebir aynı durumdayım. 3 yıl. ilk aşk. ben ayrıldım o ısrar falan etmedi. hatta bi ayrılık konuşması bile geçmedi aramızda. telefonlarını açmadım o da ısrar etmedi. durum mesajları üzgün olduğu yönünde ama hiç etkilenmiyorum. sanıyorum bende bi tuhaflık var.duyduğuma göre uyuyamıyormuş ben aksine son bir senede sıkıntıdan ne olacak diye düşünmekten hiç uyuyamazdım şimdi deli gibi uyuyorum. :)

velhasıl birine yeterince şans verdiysen ve değerlendiremediyse bitmiştir. ha bu arada 1 ay oldu biz ayrıllalı :KK66:
Ben okadar rahat olamiyorum keske takmasam bende kafama

bizim 4 sene sonunda ben sıkılıp bırakmıştım.. Gerçekten ayrılır ayrılmaz o kadar rahatladım kii, nefes aldım..
O da ısrar etmedi, aramadı. Bitirmiştim kafada, ya da öyle sandım.. Ama o bitirmemiş.. Bir ay sonra arkadaşlar çağırdılar bir yere. Gittim oturdum. Bir baktım ellerinde çiçeklerle çıkageldi (hiiç almamıştı) ben soğuk davrandım istemediğimi kafada bitirdiğimi söylediğimde bir ağladı, bana sarılmasıyla o an anladım aslında ben de unutamamış bilinç altıma itmiştim. İkimizde sarılıp ağlayıp barıştık.. Şu an 4 yıllık evliyiz, 2 yaşında kızımız var.. :)

bizim 4 sene sonunda ben sıkılıp bırakmıştım.. Gerçekten ayrılır ayrılmaz o kadar rahatladım kii, nefes aldım..
O da ısrar etmedi, aramadı. Bitirmiştim kafada, ya da öyle sandım.. Ama o bitirmemiş.. Bir ay sonra arkadaşlar çağırdılar bir yere. Gittim oturdum. Bir baktım ellerinde çiçeklerle çıkageldi (hiiç almamıştı) ben soğuk davrandım istemediğimi kafada bitirdiğimi söylediğimde bir ağladı, bana sarılmasıyla o an anladım aslında ben de unutamamış bilinç altıma itmiştim. İkimizde sarılıp ağlayıp barıştık.. Şu an 4 yıllık evliyiz, 2 yaşında kızımız var.. :)
Masallahhh:nazar: canim senin adina ben cok sevindim cok sanslisin insallah hic bozulmaz mutlulugun

ne ölümler unutuluyor bu ayrılık ne ki..............unutursun zamanla...........

İllaki acı çekiyorsundur,kolay mı kaç yıllık sevgi alışkanlık vs vs. Hani derler ya evden kedi gitse yeri olur,o misal.Mantığınıza uymuyorsa sabredin,tüm iletişim yollarını kesin,görmeyin duymayın ,yeri gelince ağlayın zırlayın içinizdeki acıyı akıtın boşaltın.Ama uğraşlar edinin,duygusal şarkılar dinlemeyin.

İllaki acı çekiyorsundur,kolay mı kaç yıllık sevgi alışkanlık vs vs. Hani derler ya evden kedi gitse yeri belli olur,o misal.Mantığınıza uymuyorsa sabredin,tüm iletişim yollarını kesin,görmeyin duymayın ,yeri gelince ağlayın zırlayın içinizdeki acıyı akıtın boşaltın.Ama uğraşlar edinin,duygusal şarkılar dinlemeyin.

X