Ankara Akay hastanesinde doum yapanlar

kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız içim rahatladı biraz. defnecim dediğin gibi hastane özel olmasına karşın lüks değil ya insan şaşırıyor. bende tolga bey için gidiyorum oraya..36. haftamdayım yakında doğum yapacağım inş. bi sürü korkularım var.
doğumdan sonra gecelik mi iyi pijama mı? doğum çantamı hazırlayacağım artık da....ameliyat ne kadar sürüyor? epidural takılırken acıyor mu? hastananenin doğumda başka hizmeti var mı?

Akay Hastanesinde doğum yapanlar memnun musunuz?
şu anda ZTB ye devam ediyorum ama Sema Mutgan'a dönebilirim.

ben de akay hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum... Esilanın sorularına cevap veren olmamış. ben de bu soruları merak ediyorum. akayda doğum yapanlar doğuma giderken neler alalım yanımıza? hastanenin hizmetleri nasıl acaba? epidural sezeryanda kaç gün kalınıyor?

Son düzenleme:
arkadaşlar mevcut durumuyla hala önerilen bir yer mi akay ve doktorları
bilgisi olan var mı
ben de yeni hamileyim.
ilk kontrole bile gitmedim henüz.
çok korkuyorum
oooo

ben yine buldum burayı:))

tolga bey hala aynı hastanede...

birkaç hafta önce buluştuk ankarada tolga bey ve tolga beyin kuzucukları ile brunch yaptık. çok güzeldi.

hala şiddetle tavsiye ederim hem hastaneyi hem doktorumu.

kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız içim rahatladı biraz. defnecim dediğin gibi hastane özel olmasına karşın lüks değil ya insan şaşırıyor. bende tolga bey için gidiyorum oraya..36. haftamdayım yakında doğum yapacağım inş. bi sürü korkularım var.
doğumdan sonra gecelik mi iyi pijama mı? doğum çantamı hazırlayacağım artık da....ameliyat ne kadar sürüyor? epidural takılırken acıyor mu? hastananenin doğumda başka hizmeti var mı?

dikişin oldugundan gecelik (ama onden dugmeli) ama yuksek belli pijama da olabilir
ameliyat: bebeğin cıkması 5-15dakikada, seninki de yarım saatte biter
epidural eğer takan işini biliyorsa, hissetmiyorsun bile.. 9 ay boyunca yaptığın kan testlerini düşün.. o kadar bile değil veya en fazla o kadardır..
iyi doğumlar

arkadaşlar ben de doğumu Akay da yapmaya karar verdim ama okuduklarımdan herkes sezeryan olmuş gibi Akay da normal doğum yapan yok mu ???
:49:

arkadaşlar ben de doğumu Akay da yapmaya karar verdim ama okuduklarımdan herkes sezeryan olmuş gibi Akay da normal doğum yapan yok mu ???
:49:

bende araştırıyorum normal doğum ve epiduralli normal doğumu akayda ücretler nasıl 2012 de, cevaplar için teşekkürlerr

biraz önce öğrendim 2012 fiyatlarını.benim doktorum dışarıdan gelicek narkozda.hastane ücreti 1 geceli 1300 2 gece 1500.yeni doğan sevisi de varmış.açıkçası araştırdığım hastanelerden en uygun fiatı burası verdi.bu arada sezeryan ücreti bu.normal doğumu telefon ederk öğrenebilirsiniz.

biraz önce öğrendim 2012 fiyatlarını.benim doktorum dışarıdan gelicek narkozda.hastane ücreti 1 geceli 1300 2 gece 1500.yeni doğan sevisi de varmış.açıkçası araştırdığım hastanelerden en uygun fiatı burası verdi.bu arada sezeryan ücreti bu.normal doğumu telefon ederk öğrenebilirsiniz.

cevap için teşekkür ederm, canım bu fiyat doğum paket fiyatı mı yoksa doktoruna da ayrıca ödeme yapacak mısın? birde hangi doktora gidiyorsun teşekürler şimdiden

canım ben baran kutlaya gidiyorum.ilk bebeğimde de ona gitmiştim doğumuma da girmişti hem de hiç ücret talep etmemişti.ozaman zübeyde hanımda çalışıyordu.tam gün yasasından dolayı istifa etti.muayeneye özeline gidiyorum.doğumuma yine o girsin istediğim için özel hastane arayışına girdim.doktorumun medicana ve güvenle anlaşması var.ama orda fiatlar çok yüksek geldi.akayı ben buldum.yarın konuşucam.daha önce bütün özel hastanelerde doğuma girebileceğini söylemişti.akaya sordum misafir doktor uygulamasının fiatı 1500.doktorada yanlış hatırlamıyorsam 1500 vericez.toplam 3000 tl.hastanenin doktoru doğuma girse ne kadar diye sordum.3000tl dedi aynı yani.şimdilik aklıma yattı.int.den de olumlu yorumlar okudum doğum yapanlardan.yarın doktorum ne diycek bakalım.onun görüşü de önemli.ama sorun çıkıcağını sanmıyorum.

Merabalar hala buralarda olanlar var mı bnde akay hastanesine başlamayı düşünüyorum güncel deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi

Back
X