Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

Arkadaslar hastaneden memnunum da fatura vermemeleri canimi sıkıyor benim. Allah korusun birsey olsa orada muayene oldugumuzun ispati yok...

Akropolde dogum yapanlar, dogum cantanizda neler vardi ? Hastane bez, bebek emmezse mama falan veriyor mu ki ?

Giden cok da yazan yok :) dogum fiyati eğer Aralik tan önce basladiysan 2000, bu sene baslayacaksan 3000 demislerdi bize. Ben artik sonlara yaklastim. En son 2 ay once falan sormustum, gecen yine biri sorarken duymuş esim ayni seyi demisler...

Anladım baya pahalı ama yapacak birşey yok. Özel sağlık sigortası ile doğum yapilabiliyor mu acaba herşeyde fiyat cok düşüyor. Gidince sorayım en iyisi

Son düzenleme:
Diğer hastanelere göre yine uygun geldi bana. Batikentte bilgi var ilk basta oraya gidiyordum ama hic ilgilenmiyorlar orda bir de direk sezeryan yapiyorlar hep öyle çevrede gorduklerim. Akropolde muayene 50 lira ultrasonlari falan güzel ya veriyoruz artik. Bizi de biraz zorlamaya basladi da basladik idare ediyoruz az kaldi diyerek.

Akrapolde doğum yapan yok.mu yakın zamanda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim doğum yaptın mi?

Yaptim canim 8 martta. Ne zamandir yazmak istiyorum fırsatım kalmadi. Ben ebru hanimdan da hastaneden de cok memnun kaldim. 40 haftayi gectigi icin mecburen sezeryan oldum ama son ana kadar bekledik normal olsun diye. Ayni gun bi sürü normal doğuran da vardi. Yani öyle hemen sezerysna almiyorlar rahat olun o konuda.
Bize dedikleri fiyat disinda ekstra ücret odemedik. Sancilarim baslayinca bir gece önceden yattım ben serumdu ultrasondu bir sürü sey yapildi ekstra ücret alirlar kesin diye bekliyordum almadilar.

Tek tavsiyem bebegi hemen emzirmeye calis mama verdirme. Senin kararin tabi de... butun hastanelerde durum ayni sadece akropolde olan bir sey degil. Bebeklerin sekeri düştü diye hemen şekerli su veriyorlat mama veriyorlar sonra hic emmiyor emmiyor biberona alisinca.

Hayırlı olsun canim. Allah anali.babalı büyütsün. Memnun kalmandan cok sevindim. Hastaneden ne verdiler sana.doğumda? Bebekler içın.set veriyorlar mi? Hasta bezi felan o.lar veriyor mu sana? Doğuma girerken.bebeğin giysilerini.nasil.verdin? Eşin doğuma girdi mi? Doğumda fotoğraf cekilebiliyor mu? Baya soru.sordum kusura.bakma.

Canim benim esim ne gerek varcilardan olduğu için hic sormadim doğuma giriyor mu fotoğrafçı gelebiliyor mi diye. Benim sezeryan ani bir kararla oldu apar topar girdim öyle özel bir sey olmadi ama ben dusunmeden ebe dedi fotograf makineniz varsa verin diye. Oğlumla beni ameliyathanede cekmisler birkac tane çok da güzeldi.
Dogumdan sonra odaya alininca.kendi geceligini giyiyorsun. Çocuğa kiyafet bez falan vermiyorlar, hatta sen daha doguma girmeden baya bir önce bebegin kiyafetini islak mendilini istiyorlar, isitiyorlarmis sanirim. Bana da hasta bezi verdiler ilk basta ama ebe pedin varsa pedinu koyalim dedi ben cantada bulamayinca oranin bezlerinden verdiler onlar cok rahatti pamuklu. Adini sormayi unuttum malesef sarisin gözlüklü zayif bir ebe var, o acayip isinin ehli cok güzel yerlestirdi bezi falan hic sizma olmadi. Sen normal ped değil de hasta bezi al yine yanina. Hastaneden istersin onlari sevmezsen kendi bezini kullanirsin Ilk günler evde de kullanirsin zaten. Joly marka tavsiye ederim.
Odalarin kapilarinda sus var istersen ekstra susleme de yaptirabiliyorsun. Ben ordayken bir odayi baya suslemislerdi cok da misafirleri vardi. Ben hastanede kimseyi istemedigim icin öyle seylere hiç kalkismadim; ama güzel oluyor :)

Hemsireler ebeler falan her dakika çağırmaya gerek kalmadqn kontrole geldiler sık sık. Hem de güler yuzlulerdi sevdim ben :) insallah cok güzel gecer her sey, sağlıkla gelir bebek..

Bilgiler içın cok saol canim cok iyi oldu benim için. Umarım hersey cok güzel olur. Oglunla seni öpüyoruz.

Canim bebeğini doğumda yikadilar mi? Birde nst Ye kaçıncı haftanda girmeye başladın? Her girişinde Nts içın.ücret odedin mi? Epidural mi yoksa genel anestezili sezeryan mi oldun?

Yikamadilar canım artik bebekleri yikamiyorlar. Göbeği dusene kadar yikanmiyor zaten bebek.
Epidural sezeryan oldum ben cok da rahatti. Artik doktordan mi benden mi bilemiyorum hemen ayaklandim zaten gaz ciksin diye hemen yurutuyorlar öyle yatmak yok :)
Nstye 32 ya da 34de basladik tam emin olamadim simdi. Nst icin ayrı ücret almiyorlar. Bir de son ayda her hafta gidiyorsun kontrole onlarda da birinde aliyorlar muayene ucreti diğerinde almiyorlar ucret odeyince 10 gun icinde tekrar gittiginde kontrol olarak isleniyor sisteme. 40 haftayi gectigi icin son haftada iki günde bir hem nst hem muayeneye girdim ben hic ekstra ücret almadilar. Artik fis fatura falan da veriyorlar hem..

Anladım canim bana fatura vermediler yine ama
Benim bebekte makat gelisli su an onun için dönmezse sezeryan olacak dedi Ebru hanım. Birde benim bir dahaki randevum 32. Hafta yani 5 hafta olmuş oluyor. Bizim sayfadaki kızlara doktor artik 15 günde bir gelin demiş. Sen kaçıncı aydan sonra 15 günde bir gittin? Hakkını helal et cok soru soruyorum meraktan :))

Helal olsun ne demek. Saglikla gelsin bebisler de o kadarcik emeğimiz olsun :)
32den sonra iki haftadabir gitmeye basladim ben, 36dan sonra her hafta. 40 hafta biterse de 41e kadar iki gundebir ya da hergün gidiyorsun duruma göre. Insallah o kadar uzamaz :)
Ben normal dogumu cok istiyordum, ebru hanim da sagolsun bekledi ama acilma falan olmadi bebegin basi kanala yerlesmedi falan.. o hala istersen suni sanci deneyelim dedi ama ben istemedim. Sanki suni sanci alip yine olmayacak ve sezeryan olacagim gibi hissettim o yüzden de direk sezeryana alin dedim.
Makat gelis mecburen sezeryan oluyor tabi.
Bir de hep hayırlısı nasılsa öyle olsun diye dua et.. sezeryandan hep korkutuyorlar ama normal doğurup da cok daha fazla sıkıntı çeken de var.
Bir de uygulamalar doktordan doktora degisiyor. Sanirim ben ilk 34. girdim nstye, orada Nurten hanimin hastaları da vardı biz ilk 37de falan girdim demislerdi, Ebru hanim biraz daha erken baslatiyor..

Anladım canim cok saol bilgilerin.için teşekkür ederim. Bakalım bende sezeryandan cok korkuyorum inş kesisiz yirtiksiz kolayca normalden dogururum :)

Canim benim bebeğim dönmüş cok şükür. Ebru hanimda çatı.muayenesi olmuşmuydun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…