Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

Aaa cok sevindirici bir haber bu gozunaydin:) gerisi de gelir insallah.
37de cati muyanesi sonra da her hafta muayene oldum ben acilma var mi diye. Son ana kadar normal olsun diye bekledigimiz icin baya bir muayene oldum ben ebeler falan dahil :) valla acimiyor diyemem, ben kendimi de cok kasiyorum herhalde baya acidi ama Ebru hanim dahil herkes acitmamak icin ellerinden geleni yaptilar.
Ilkinde garip geliyor da sonra el mahkum alisiyorsun :)

Amin canim inş 37 den sonra bebis gelir inş dayanicaz doğum sancisindan zor değildir sonuçta. Bebeğin nasil? Kontrollere nereye götürüyorsun bebisini?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 8 haftalık hamileyim ve akropolde ebru hanıma gidiyorum bu hafta kalp atışlarını dinletti bize çok şükür allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah bebeğimizi.benim kafama takılan soru ise renkli ultrasonla bakıyorlar demiş bazı arkadaşlar ama biz de siyah beyazdı yani renkli değildi.bize neden renklide bakmadı ki kafam karıştı hastalara ayrı bir muamelemi yapılıyor acaba.
hatta ultrason odasının yerini söyliyim ebru hanımın odasına yakın yani kafam karıştı.
ayrıca bizden rutin tahlilleri istedi ve sekreteri bana tahlil sonuçlarını ben size telefonla bildiricem dedi yani doktrun yanına gelmenize gerek yokd edi sizce bu mantıklımı telefonda sonuç bildirilmesi.

Bebek iyi cok şükür büyüyor :)
Kontrol icin henüz sabit bir yer bulamadık. Cocuk acili olan bir yer olsun istedim, sincan lokman hekime gittik gecen ay ama orayi sevmedim cok kalabalik. yine akropole gidecegiz sanirim bu ay

ben 8 haftalık hamileyim ve akropolde ebru hanıma gidiyorum bu hafta kalp atışlarını dinletti bize çok şükür allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah bebeğimizi.benim kafama takılan soru ise renkli ultrasonla bakıyorlar demiş bazı arkadaşlar ama biz de siyah beyazdı yani renkli değildi.bize neden renklide bakmadı ki kafam karıştı hastalara ayrı bir muamelemi yapılıyor acaba.
hatta ultrason odasının yerini söyliyim ebru hanımın odasına yakın yani kafam karıştı.
ayrıca bizden rutin tahlilleri istedi ve sekreteri bana tahlil sonuçlarını ben size telefonla bildiricem dedi yani doktrun yanına gelmenize gerek yokd edi sizce bu mantıklımı telefonda sonuç bildirilmesi.

Yani renkli dediğimiz doppler sari gibi birsey. Belki senin bebis daha küçük olduğu icindir. Onda gorunmeyebilir. Bir dahaki sefere sorarsin onla da bakar.
Sonuçları telefonla bildirmelerinin nesi kötü ki.. seni tekrar yormamak icin ariyor kadın işte. . Önemli birsey varsa cagirir ya da şöyle yap diye yönlendirir zaten

ya ne biliyim benim 5 ay önce başımdan dış gebelik geçtiği için artık korkar oldum herşeyden.birde şeyi sorucam yeni doğan ünitesi yokmu.

Kontrol icin henüz sabit bir yer bulamadık. Cocuk acili olan bir yer olsun istedim, sincan lokman hekime gittik gecen ay ama orayi sevmedim cok kalabalik. yine akropole gidecegiz sanirim bu ay

Maşallah canim Turgut ozalin cankayadaki yerinde erkek bir prof var cok iyi diyorlar çocuk doktoru istersen.adını öğrenir mesajlaril canim

ya ne biliyim benim 5 ay önce başımdan dış gebelik geçtiği için artık korkar oldum herşeyden.birde şeyi sorucam yeni doğan ünitesi yokmu.

Ben sormuştum küçük diye sokmuyorlar başta zaten uzuvlari.bile belli değil bence korkmayalim diye sokmuyorlar. 4 boyutludan sonra girmeye başladım renkliye. Bencede sonuç içın gitmemek mantıklı sıkıntı olursa çağırıyor zaten doktor. Bana Ebru hanım güven veriyor bilmiyorum. Yeni doğan yoğun bakım yok ciddi birşey olursa doğuma da büyük hastanelere sevk ediyorlar.

Canim seni Gata formunda okudum. Gidip bi görüşmeyi düşünüyorum cok övdüler. Sen arastirmissindir neden yapmadin hatada?

Gecen esimin arkadaslari geldi onun esi gatada doğum yapmis cok memnun kalmis. Daha önceden dogum yapan arkadaslar arasında memnun olan da vardi olmayan da...bir tanesi ilki normal olmasina ragmen ikincisinde kendi isteğiyle bilgi hastanesine gidip sezeryan oldu mesela o kadar nefret etmis, bir baskasi da özelde o kadar ilgilenmediler ben gatadan memnunum diyor.
ben oraya hic gitmedim kendim gormedigim icin bilemiyorum. Sadece bir kere endokrim icin gideyim dedim telefonla randevu alamadik, etimesguttan oraya kadar gittik 15 gün sonraya randevu alabildik. Direk dogum icin gidebilirsin belki de takip de hep ayni doktora denk gelemezsin, dogumda kimin olacagi belli degil öyle dezavantajlari var; ama kesinlikle normal dogurtuyorlar o ayri konu ☺

Akropolde yenidogan yogun bakım yok. Ben sordugumda Ebru hanim gayet net anlatti. 36 haftadan önceki doğumlari Zekai tahire falan yonlendiriyoruz diye, ben de sans artık diyerek o riski göze aldim .
Bir de hep diyorum hayirlisi neyse öyle olsun diye dua edin. Ben sezeryan oldum sabah, öğleden sonra ayaktaydim, belki normal olsa daha cok sıkıntı çekecektim.
Tabi yine de her seyin doğali normali en iyisi. Napalim benim oglum gelmek bilmeyince mecburen sezeryan oldu :)

Gecmis olsun canim. Bir de ilk kez gittiysen tarzı garip gelmis olabilir. Mesela bütün kötü ihtimalleri sayar olmaz ama tedbirli olmak lazim diyerek :) o bana ilk basta garip gelmisti hatta biraz da soğuk; ama alisip taniyinca ne kadar iyi seker biri olduğunu anlayacaksın. Insallah her sey gönlünce olur, saglikla kucagina alırsın bebegini

Acaba özel oda tutuluyor mu gata da? Neyse.gidip göreyim bi en.azından aklımda kalmaz hem yoksa Ebru hanımdan cok memnunum normal şartlar olsa hiç düşünmem ama işte. Hayırlısı cok önemli tabi ama ben sezeryandan cok korkuyorum.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, peki ücret ne kadardı? onuda söyleyebilir misin? 6 hafta sonra ankaraya 32 haftalık olarak dönücem ve şu an hastane arayışındayım da çok fazla doktor denemek için zamanım olmicak malum, telefndada bilgi verilmiyo : )

Yilbasindan sonra baslayanlara 3 bin canim

MErhabalar, bi zamanlar akropolde doğum yapan kimseleri bulamamıştım. Neyse sonra kendim yaptım bari tecrübelerimi paylaşiyim belki birine faydalı olur. Doktorum Işın hanımdı. İyiki onunla geçirmişim 9 ayımı ve doğumu orda yapmışım. Müberra hanım da ebemiz olarak çok yardımcı oldu zaten çok neşeli gırgır bi kişi. O anda böyle biri sizi çok rahatlatıyo. Epiduralli normal doğum yaptım ve normal doğumu çok teşvik ettiler. Hiçbizaman sezaryene alalım diye uğraşmadılar. Ama Alp bey için tam tersini duymuştum. Şimdi artık Işın hanım yok ve ben ikinci bebeğim için nereye gitsem diye kara kara düşünüyorum. Ebru hanım gelmiş Işın hanımın yerine ama hiçbişey bilmiyorum hakkında. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim

Canim ben Ebru hanıma gidiyorum en başından beri cok memnunum. Tavsiye ederim. Bir git görüş istersen bu arada 3 binden 2.500 e düşmüş doğum fiyatları da haberiniz olsun.

Bir önceki sayfada Ebru hanim ile ilgili yorumlarımi yazdim, tekrar olmasin. Özetle ben cok memnundum. O fiyata en iyi özel hastane. Cocuk icin Lokman Hekime falan gittim bir kere, devletten farki yok bütün poliklinikler bir arada, paranla rezil oluyorsun. Akropolde en azindan her doktorun odası ayri en fazla 4-5 aileyle beraber bekliyorsun. Sırf o yüzden bile Akropol derim ben.

Bir de ben 2gece kaldim ikisinde de Bülent Alp beyin normal dogum yapan hastalari da vardi. Bize hemen sezeryan diyorlar gibi geliyor ama birçok kişi kendisi de sezeryan istiyor bunu da hesaba katmak lazım. Ben yattigimda normal olsun diye diretirken başkaları da asla normal doguramam ben sezeryan istiyorum diye yirtiniyordu :) Ya da benim gibi bebek gelmiyor, ters geliyor vs o durumda da mecburen sezeryan yapiyorlar. Devlette olsan o durumda bile kolau kolay yapmazlar ve normal dogurursun belki ama o riski kim alabilir bilemiyorum

Teşekkür ederim kızlar. Çok iyi oldu Ebru hanımla ilgili olumlu şeyler duymak. Sanırım yine Akropole gidicem bakalım. 2500 de çok aslında ama yapacak bişey yok. Gatayı düşünüyodum. Bi arkadaşım orda normal doğum yaptı. Sezaryen olması gereken doğumu zorla normal yaptırmışlar çok sıkıntı çıkmış kanaması olmuş falan filan. O yüzden gözüm korktu gitmiycem galiba. Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…