Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

Benim gataya giden bir arkadasim ilkdogumda o kadar nefret etmiski ikincisinde sezeryan oldu direk; ama baskalari da cok memnun. Ya açıkçası dogumun kolaysa memnun kalıyorsun zor olursa nefret ediyorsun. O da nereye de gitsen şans. Doktorun yapması gereken anne ve bebegi riske atmadan en dogru sekilde yönetmek. Kimse normal dogumun kolay oldugunu soylemiyor, zor bir is. Bir de üstüne sezeryanin daha uygun olduğu vakalarda normal diye diretince insan sagligini tehlikeye atiyorlar. Tabi sezeryan esnasinda anestezi alıp da hayatini kaybedenler de var. Allah yazmasin... o yuzden hep hakkimizda hayırlısı neyse o olsun diye dua edelim..

Bir de memnunsan, para isi hallediliyor bir sekilde. Ben de cok takiyordum da bebisler kismetiyle geliyor gercekten. Özel sağlık sigortalari var ya belki onlarla daha uygun olur onları da arastir. Muayene 50 lira, testler falan derken mebla artiyor

Akrapole gidicem canim inş hersey cok güzel olur bakalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

paraniz varsa akropole gidin detim.bu yil 2500 olmus dogum.her muayene de 50 lira. tahliller bi suru para zaten.

alp beyin sezaryenci oldugu bilgisini dogum yapacagim zaman edinmistim.genelde son haftalarda suyun azaldi risk basladi sorumluluk almam gibi cumlelerle anneyi psikolojik olarak sezaryene yönlendirdiği duymustum.elbet is bizde bitiyo ama isin hanim benim suyum azalinca yarin gel suni sanciyla dogumu baslaticaz demisti.kendisi de istesem su gun gel alalim derim ama yazik demisti.o yuzden normalci doktor bulmak lazim.ebru hanim nasil acaba?

gataya gidip sezaryen olanlar memnun ama normal yapanlar buda asla gitmem diyo anlasilan.arkadasimi epidural vercez diye oyalamislar vermeden dogurtmuslar sanki ceplerinden cikcak

Ben Ebru hanımdan.memnunum. Ben normal klasik doğum yapmak istiyorum dedim. Spinali önerdi. Spinal olabilir dedi şimdi herşey içın cok erken.dedi. kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum aksi bir.durum olursa da genel anestezi istiyorum. Normalde spinal oluyor mü?

Baskasini bilmem ama Ebru Hanim ben de son haftaya kadar bekledim 40+5te dogum yaptım ben, son ana kadar normal olsun diye bekledik. Direk sezeryan yapmak istese çok önceden suyun azalmis falan derdi. Son ana kadar da suni sanci falan dedi, artik son asamada ben istemedim. Bülent Alp bey ile ilgili yorumu da hastanede kaldığım iki geceden örnek vererek soyledim. Sezeryan doguran hastasi da vardi normal de, oradaki listede yazıyor, ordan gördüm. Nurten hanim da hep normal dogum yaziyordu mesela. Onu da cok tavsiye ediyorlar. Hatta ben ondan randevu alamadigim icin Ebru Hanima baslmasitm, sonra memnun kalinca bir daha arastirmadim. Özelde sezeryana cok kolay aliyorlar o bir gerçek. Yani devlette ben sezeryan olayim desen yapmazlar; ama özelde agzindan bir kere ciksa hemen yapiyorlar.

Spinal genel olarak da ben epidural spinal oldum. Bebegi cikarirken uyaniktim sonra uyuttular. Tum islem 50 dk falan suruyor sanirim. Genel anesteziden ayilmak daha zor oluyor diye çoğu hastanede spinal yapiyorlar zaten. Genel anestezi istiyorsaniz hemen soyleyin ameliyaya inmeden yoksa sadece belden asaginizi uyusturuverirler ☺

Canim normalde spinal dediğin epidural veriyorlar normal dogumda o mu? Bana da demislerdi sancilar baslayinca ama onun icin acikligin 4 cm olması lazim, ben 3te kalınca yapılmadı :) sonra da sancılar da açılma da durdu zaten..

Benim dediklerimin çoğu normal doğum da herhalde dogumu kolay olanlar memnun ya da tanıdık doktorlari falan var soylemiyorlar, biz cozemedik ☺

Canim normalde spinal dediğin epidural veriyorlar normal dogumda o mu? Bana da demislerdi sancilar baslayinca ama onun icin acikligin 4 cm olması lazim, ben 3te kalınca yapılmadı :) sonra da sancılar da açılma da durdu zaten..

Canim normal doğumda spinal oluyor mu? Ben şimdiden konuştum o zamanda diyicem. Genel anestezi yapsınlar normal.doğum olmazsa.

Normalde spinal olmuyor galiba canım ya. Ben epiduralli oldum normal doğumumu. Aslında ağrın çıkarsa, açıklığın iyi gelişirse epiduralli doğum çok rahat fakat benim ağrım sıfırlandığı için epidurali kesmek zorunda kaldılar. Epiduralli normal doğumu tavsiye ederim. Epiduralle spinal arasındaki tek fark ağrı kesicinin enjekte edildiği yer diye biliyorum biri omurların arasına biri yanına idi galiba. Ama spinalli normal doğum duymamıştım. Ebru hanım diyosa doğrudur :)

Benim dediklerimin çoğu normal doğum da herhalde dogumu kolay olanlar memnun ya da tanıdık doktorlari falan var soylemiyorlar, biz cozemedik ☺

hahaha iyiymiş. doğum olayı hakikaten bireysel bişey. doğumun iyi giderse o doktor ve hastaneden memnun kalıyosun. esas olay sorunlu bi doğum olduğunda ortaya .çıkıyo. işte o zaman doktorun hastanenin ve bence herşeyden önce ebenin tecrübesi çok önemli. benim ebem çok iyiydi. allah razı olsun diyorum hep. çok da şakacıydı. gelip gidip şaka yapıodu. bu aileyi nerden buldun, anan sürekli poponun resmini çekiyo, adamın peşinden ayrılmıyo, kv nin çenesi hiç durmuyo diye diye güldürdüydü beni sancıların arasında :)

Spinal farklı birşey herhalde. Ben epidural oldum valla spinali tam bilmiyorum. Netten baktım şimdi ikisinin farki uygulandiklari bölgeymis. Bir de epiduralde ince boru gibi bir sey geçiyor, hastanede kaldigin sürede ağrı kesicileri oradan veriyorlar siringiyla.
Sana yine.spinal dedi ki Ebru hanim

Canim bende bilmiyorum. Sezeryan olursa diye dedi. Spinalde başagrisi felç riski felanda yok sen o zamanı düşünme şimdiden dedi. Ben normal dikişsiz kessisiz yirtiksiz doğum yapmak istiyorum yapabileceğim birşey var mi diye sordum onun üzerine bunlar konuşuldu. Yapabileceğim birşey yokmuş günlük 20 dk lik yürüyüş dedi sadece.

paraniz varsa akropole gidin detim.bu yil 2500 olmus dogum.her muayene de 50 lira. tahliller bi suru para zaten.

Ben eski hastasıyım 2.000 lira vericem ayrıca ben ayrıntılı ve şeker yüklemesi dışında tahlil yaptırmadım. Ebru hanimda ısrar etmedi sağolsun.

hmmm tabi senin doğumuna az kalmış. ben doğum yaptığım yıl 1500 tü ocak ayında 2bin yaptılar. biz eski hastayız diye 1500den saydılar ama benim ikinci gebeliğim bu. o yüzden 2500 lira olcak yani. sana kolay doğumlar diliyorum. inş müberra ebe duruyodur ve ona denk gelirsin. çok tatlı bi kadın.

Sezaryen olduğunda spinali tercih ediyolar genelde. Epidurali ise normal doğumda diye biliyorum. Ay sizin az kalmış umarım iyi olur. Anestezi uzmanı ile önceden görüşün bence. Benim kateteri takmak için 5 kez deneme yapmıştı kadın. O kadar acı çekmeme rağmen nolur takın diye yalvarmıştım gıkım çıkmadı. KAdın 3. de bırakcaktı sırf iyi biriyim diye denemiş öyle dedi :) Gıkımı çıkarmadan öylece durmuştum eğilip. onu sırtına yapıştırıyolar çıkmasın diye pek hissetmiyosun zaten. inş ikinci doğumumu da epiduralle yaparım ya. o bile kaç gün kabuslarıma girmişti ama hiç yoktan iyidir.

Evet az kaldı bakalım ama son günlerde geçmiyor. Ben genel istiyorum normalde bile bir.yerim kesilince felan kötü olurum. Tansiyonum düşer.onun içın hiç girmeyeyim o işlere ben.

Duygu kesilirken falan hicbir sey gormuyorsun ki. Seni yatiriyorlar basinda seninle muhabbet ederken bir bakiyorsub bebis gelivermis. Bak benim blogum var Laf Salatası diye arat googleda, doğum hikayemi oku :) tabi insallah normal olur bunlara gerek kalmaz

Benim tansiyon her halükarda düşmeye müsait canim. Okuyucam en kısa zamanda inş cok saol yardım ve desteğin içın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…