Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?


Muberra ebe sayesinde 3 gün çektiğim sancı sonucu epidural sezeryan oldum. Onun bana yasattiklari tam bir faciaydi. Devlete gitseydim bu kadar ilgisiz ve azarlanmazdim. Hakkımı helal etmiyorum. Kesinlikle paramla rezil etti beni. 3 gün çektiğim sancilarda yanıma kar kaldı. Ebru hanımdan memnun kaldım ki Zaten sezeryan içın kendi geldiğinde ben artik bayilmak üzereydim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

şikayet etseydiniz o ebeyi ya.. SAnki daha önceki yorumlarda müberra ebe çok iyi falan diye okumuştum şaşırdım doğrusu tam hastaneye karar vermişken aklım karıştı gene
 
şikayet etseydiniz o ebeyi ya.. SAnki daha önceki yorumlarda müberra ebe çok iyi falan diye okumuştum şaşırdım doğrusu tam hastaneye karar vermişken aklım karıştı gene

Şikayet ettim canım. Ben o kadar bitkin olmasaydim ortalığı yikardim zaten. Yanımda annem dışında kimse yoktu birazda ondan dolayı böyle oldu. Ebru hanım keşke aradığımda soyleseydiniz ben onu uyarirdim dedi. Annemde beni o halde görmeye dayanmadığı ve zaten sezeryan olmamı istediği içın pasif kaldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Ebru hanımın hastasıyım ben de... çok memnun kaldım bi kere gittim daha ama. İnşallah kendine gelir o ebe de işini yapacak düzgünce bide özel hastanede çalışıyor yani.. anneler hiç kıyamıyor demi ya benimki de ben olsam 3ünü de sezeryan doğururdum sen de normal doğurup napcan diyip duruyo bana
 

Inş benim yaşadıklarımı yaşamazsin. Ben cok direttim sanirim. Evet anneler hic koyamıyor benimkide hep sezeryani övüyordu. Hayırlısı olsun.hakkimizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

inşallahh inşallahh hakkımızda en hayılrısı olsun inşallah
 
Arkadaşlar ben de 19+6 hamileyim en başından beri nurtene gidiyorum buradaki bütün yorumları okudum. Nurten den memnunum aslında ama başka doktora da hiç gitmedigim için karşılaştırma yapamiyorum. Ama nurten ilgili bir doktor. Bir çok kişinin de memnun olduğunu biliyorum. Ama akropol da yenidogan ünitesinin olmaması kafamı karıştırdı bir dahaki kontrolde bunu doktorla gorusecegim
 

Erken doğum olmadığı sürece cokta gerekli değil yenidogan ünitesi. Ayrıca erken doğumluk bir durum olursa zekai tahire yolluyorlarmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Duygu Müberra şu sarışın zayıf olan ebe mi? Ben de Serpili hiç sevmemiştim de allahtan onun vardiyasında doğurmadım. İstekler başlayınca ebeler sertleşiyor niyeyse. Ben de normal doğum istediğim için kesemin patlatılmasına karşı çıktım ilk başta o zaman da beni eleştirdile. Akıllarınca biz riskleri düşünmeyip hava atıyoruz normal doğuracağız diye artislik yapıyoruz
 

Evet canım sarışın zayıf gözlüklu olan. Benim suyumu da benden.habersiz patlatti. Bugün 11 gün oldu ceremesini ben çekiyorum sezeryanin. Sanki biz cahiliz hiçbirşey bilmiyoruz artistlik tasliyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Onun tavrı bir değişik zaten ama ben de onun gibi yaptım güldüm geçtim o zaman bir şey demedi. İşini iyi yapıyor ama bu ona senin kararına karışma hakkı vermez. Suyunu senden habersiz patlatmak ne demek?

Senin sezeryanın etkileri uzun sürdü sanırım, çok geçmiş olsun.

İkimiz de Ebru hanımın hastasıydık. Ben normal doğum olmamasının dışında bir sıkıntı yaşamadın. Düzeltilmiş Sata göre 40 + 5te dogum oldu, orjinal sata göre 42 hafta dolmuştu , o yüzden bebek kakasını yapabilit diye normal sancılarım durunca ben kendim sezeryan istedim. Kalp atışları iyice yavaşlamıştı çünkü. Genel olarak da memnum kaldım ben hastaneden de personelden de
 

Valla canım anlamadım ki hic ilgilenmedi ki benden.başka kimsede yoktu gece vakti. Sezeryan yerim baya küçük annem baya güzel diyor belli olmuyor ama içten de iyidir inş. Baş kisminda biraz şişlik var sende de oldu mu? Birde 40 çıkınca kontrole gel dedi Ebru hanım o zamanda ücret ödeyecekmiyiz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Vardı canım o şişlik sonra geçiyor. Başkalarına da hiç sormadım da ben çpl rahattım. Dediğim gibi hemen ayaklandım. Bir gün boş bulunup bebeği oto koltuğu ile 4 kat taşıdıö daha kırkım çıkmadan, çok şükür bir şey olmadı.

Sen bebeği götürdüğünde kontrole gitmedin mi Ebru hanıma? 5. Günde falan. O zaman da bakmıştı bana.

40ın çıkınca ücret ödüyorsun muayene ücreti. Bir de alttan muayene edip smear kültürü alıyor o da ücretli de valla teste mi 80 verdim yoksa muayene 50 test 30 ikisine mi bilemedim şimdi.
 

Maşallah canım. 5. Gün gittim baktı cok güzel dedi. Smear felan ben kaç kere Turgut özal da yaptırdım hamilelikten önce fark ödemedim. Olmazsa yine kontrole oraya gideyim. Bebeği kontrole nereye götürüyorsun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Gezdik gezdik yine Akropole gittik canım. Devlette testleri falan yapmıyorlar zaten. Özelde de Sincan Lokman Hekime gittik orayı sevmedim.
Bizim doğumda Avni Bey vardı yine ona gidiyoruz. Akropolğn kalabalık olmayışını seviyorum ben. Gittiğinde bekleme salonunda en fazla beş kişi oluyor. Diğer özel hastanelerin çoğunun devletten farkı yok bütün poliklinikler aynı yerde herkes üst üste oturuyor falan. .
 

Anladım canım bizde ahmet bey doğumdan beri kontrol etti. Baya ilgili bir doktor ama yine fatura vermiyorlar. Işitme testi içın Turgut özali aradım asistanlar 25 lira fark alıyormuş uzmanlarda 60 lira. Asistana gidicez Akrapol pahalı geldi ben.bebeğimle tek başıma ilgileniyorum eşim gebeligimden beri yok maalesef. Bende çalışmıyorum ailem karşılıyor onun için onlarada çok yük olmak istemiyorum. Umarım memnun kalırım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Allah kolaylık versin canım, tek başına zor tabi. Randevu alıp gidince devlette de çok sıkıntı olmuyor aslında. Bilen birine danışırsan belki devlette işitme vs testleri nasıl yaptıracağını söyler. Ben de ilk başta aman ne gerek var dedim götürmedim, sonra içim rahat etmedi yine oraya götürdüm.
Biz sünnet için etlik Zübeyde hanıma gittik orası da fena değil aslında.
 

Cok saol canım. Evet zor oluyor işte belki de onun için yaşadıklarından cok etkilendim doğumda. Maddi olarak zorlayıp gittim normal doğum içın kısmet olmadı cok şükür bebeğim sağlıklı onunla savunuyorum. Sünnet meselesi de iyi oldu. Durumlara göre aklımda olsun bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…