hmmm tabi senin doğumuna az kalmış. ben doğum yaptığım yıl 1500 tü ocak ayında 2bin yaptılar. biz eski hastayız diye 1500den saydılar ama benim ikinci gebeliğim bu. o yüzden 2500 lira olcak yani. sana kolay doğumlar diliyorum. inş müberra ebe duruyodur ve ona denk gelirsin. çok tatlı bi kadın.
Muberra ebe sayesinde 3 gün çektiğim sancı sonucu epidural sezeryan oldum. Onun bana yasattiklari tam bir faciaydi. Devlete gitseydim bu kadar ilgisiz ve azarlanmazdim. Hakkımı helal etmiyorum. Kesinlikle paramla rezil etti beni. 3 gün çektiğim sancilarda yanıma kar kaldı. Ebru hanımdan memnun kaldım ki Zaten sezeryan içın kendi geldiğinde ben artik bayilmak üzereydim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şikayet etseydiniz o ebeyi ya.. SAnki daha önceki yorumlarda müberra ebe çok iyi falan diye okumuştum şaşırdım doğrusu tam hastaneye karar vermişken aklım karıştı gene
Şikayet ettim canım. Ben o kadar bitkin olmasaydim ortalığı yikardim zaten. Yanımda annem dışında kimse yoktu birazda ondan dolayı böyle oldu. Ebru hanım keşke aradığımda soyleseydiniz ben onu uyarirdim dedi. Annemde beni o halde görmeye dayanmadığı ve zaten sezeryan olmamı istediği içın pasif kaldı.
Ebru hanımın hastasıyım ben de... çok memnun kaldım bi kere gittim daha ama. İnşallah kendine gelir o ebe de işini yapacak düzgünce bide özel hastanede çalışıyor yani.. anneler hiç kıyamıyor demi ya benimki de ben olsam 3ünü de sezeryan doğururdum sen de normal doğurup napcan diyip duruyo bana
Inş benim yaşadıklarımı yaşamazsin. Ben cok direttim sanirim. Evet anneler hic koyamıyor benimkide hep sezeryani övüyordu. Hayırlısı olsun.hakkimizda
Arkadaşlar ben de 19+6 hamileyim en başından beri nurtene gidiyorum buradaki bütün yorumları okudum. Nurten den memnunum aslında ama başka doktora da hiç gitmedigim için karşılaştırma yapamiyorum. Ama nurten ilgili bir doktor. Bir çok kişinin de memnun olduğunu biliyorum. Ama akropol da yenidogan ünitesinin olmaması kafamı karıştırdıbir dahaki kontrolde bunu doktorla gorusecegim
Duygu Müberra şu sarışın zayıf olan ebe mi? Ben de Serpili hiç sevmemiştim de allahtan onun vardiyasında doğurmadım. İstekler başlayınca ebeler sertleşiyor niyeyse. Ben de normal doğum istediğim için kesemin patlatılmasına karşı çıktım ilk başta o zaman da beni eleştirdile. Akıllarınca biz riskleri düşünmeyip hava atıyoruz normal doğuracağız diye artislik yapıyoruz
Onun tavrı bir değişik zaten ama ben de onun gibi yaptım güldüm geçtim o zaman bir şey demedi. İşini iyi yapıyor ama bu ona senin kararına karışma hakkı vermez. Suyunu senden habersiz patlatmak ne demek?
Senin sezeryanın etkileri uzun sürdü sanırım, çok geçmiş olsun.
İkimiz de Ebru hanımın hastasıydık. Ben normal doğum olmamasının dışında bir sıkıntı yaşamadın. Düzeltilmiş Sata göre 40 + 5te dogum oldu, orjinal sata göre 42 hafta dolmuştu , o yüzden bebek kakasını yapabilit diye normal sancılarım durunca ben kendim sezeryan istedim. Kalp atışları iyice yavaşlamıştı çünkü. Genel olarak da memnum kaldım ben hastaneden de personelden de
Vardı canım o şişlik sonra geçiyor. Başkalarına da hiç sormadım da ben çpl rahattım. Dediğim gibi hemen ayaklandım. Bir gün boş bulunup bebeği oto koltuğu ile 4 kat taşıdıö daha kırkım çıkmadan, çok şükür bir şey olmadı.
Sen bebeği götürdüğünde kontrole gitmedin mi Ebru hanıma? 5. Günde falan. O zaman da bakmıştı bana.
40ın çıkınca ücret ödüyorsun muayene ücreti. Bir de alttan muayene edip smear kültürü alıyor o da ücretli de valla teste mi 80 verdim yoksa muayene 50 test 30 ikisine mi bilemedim şimdi.
Gezdik gezdik yine Akropole gittik canım. Devlette testleri falan yapmıyorlar zaten. Özelde de Sincan Lokman Hekime gittik orayı sevmedim.
Bizim doğumda Avni Bey vardı yine ona gidiyoruz. Akropolğn kalabalık olmayışını seviyorum ben. Gittiğinde bekleme salonunda en fazla beş kişi oluyor. Diğer özel hastanelerin çoğunun devletten farkı yok bütün poliklinikler aynı yerde herkes üst üste oturuyor falan. .
Allah kolaylık versin canım, tek başına zor tabi. Randevu alıp gidince devlette de çok sıkıntı olmuyor aslında. Bilen birine danışırsan belki devlette işitme vs testleri nasıl yaptıracağını söyler. Ben de ilk başta aman ne gerek var dedim götürmedim, sonra içim rahat etmedi yine oraya götürdüm.
Biz sünnet için etlik Zübeyde hanıma gittik orası da fena değil aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?