Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

of kızlar ya 22. haftamın içindeyim.. dun bı arkadasla konuştum akrapolu çok övdü kafam karıştı. ben linaya gıdıyordum. orda dogum yapılmıyor baska bi hastaneyle anlaşılıyormuş. bu da durumun biraz pahalı olmasına sebep oluyor tabı halıyle. e bu hastane bu kadar iyiyse bi de bunu mu denesem acaba. ama ışın hanım mı nurten hanım mı acaba kafam karıştı? nurten hanım ilgisiz mi gerçekten arkadaşlar ya... arkadaşım ona gıdıyordu memnundu? ne dersiniz?

kadın doğum bölümünde 3 tane doktor var. Nurten hanım a hiç gitmedim ama eminim o da çok iyi bir doktordur cnm:) gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bülent bey eğlenceli, nurten hanım cana yakın, ışın hanım da insanı rahatlatan biri. canın hangisine ısınırsa ona git.bu hastanede gerçekleşen doğumun, şartların çok iyi olduğunu doğum yapan arkadaşlardan biliyorum.anestezi uzmanları, hemşireleri, hijyeni iyiymiş ve mümkün olduğu kadar kendi doktorun doğuma gidiyor. bu da büyük avantaj bence

kadın doğum bölümünde 3 tane doktor var. Nurten hanım a hiç gitmedim ama eminim o da çok iyi ve ilgili bir doktordur cnm:) gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bülent bey eğlenceli, nurten hanım cana yakın, ışın hanım da insanı rahatlatan biri. canın hangisine ısınırsa ona git.bu hastanede gerçekleşen doğumun, şartların çok iyi olduğunu doğum yapan arkadaşlardan biliyorum.anestezi uzmanları, hemşireleri, hijyeni iyiymiş ve mümkün olduğu kadar kendi doktorun doğuma gidiyor. bu da büyük avantaj bence

teşekkür ederiimmm gerçekten dediğin gibi ben de dün ışın hanımla tanıştımm.. biraz acelesi vardı doğuma gidecekti ama gene de sakin sakin yeteri kadar ilgilendi :) rutin testler yaptırmam gerektiğini ve işte 2li tarama 3lü tarama vs.listesi verdi.. toplamda 125 tl ödeniyormuş sanırım hepsi için önödeme.. ben de şu sıralar biraz kısmam gerektiği için devlette yaptırsamm buraya getirsem olmaz mı dedimm.tabi olur dediler..işime geldii biraz uğraşıcam ama napiimm mecburrrum işte..verdiğin billgiler için çok sağol canımmm.. Allah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar versin hepimize..ha bu arada yusuf suresini bol bol okuyun ve dinleyinn.bebeğiniz çok sakin ve güzzel olurmuş benden söylemesi

canım bende ıkı ay oldu akropolde doğum yaptım cok memnun kaldım doktorum nurten boyrazdı cok tatlı bır bayan hastanenın ucretıde 1500 tl hersey ıcınde normal doğumda sezeryanda olsa fıyat degısmıyor. hastane cok temız ve doktorda ılgısız fılan degıl yanı sadece rahat bır ınsan sen panık yaparsan o rahatlatıyo elını cabuk tut yanlız prosedur olarak 20ncı haftadan sonra doktor degısklıgınde ozel hastaneler kabul etmeyebılıyor

10 ekimde akropolde sezeryanla doğum yaptım. hamile olduğumu anladığım ilk günden doğuma kadar geçen sürede tüm kontrollerim ve testlerim orada yapıldı.doktorum nurten hanımdı ama benim doğumuma 6 hafta kala kendisininde hamile olduğunu ve doğum iznine ayrılacağını öğrendim. 32. haftadan sonra ışın hanımla devam ettik. 3 kez kontrole gittim ve doğum tarihine karar verildi. ışın hanımın kendine olan güveni komplekssiz tavırları ve sabırlı anlatımları tüm korkularımı biranda aldı götürdü. pazartesi sabahı hastaneye gittiğimde korkudan ziyade tatlı bir heyecanım vardı. ameliyat ekibinin profesyonelliği ve dostça yaklaşımı , benide doğumun her anına dahil etmeleri,sakin tavırları stressiz ve konforlu bir doğum yapmamı sağladı. ardından kızımla birlikte odamıza çıktığımızda hastane personelinin yakın ilgi ve alakası benide babamızıda çok mutlu etti.Başta ışın hanım olmak üzere tüm doktor ve hemşirelerimize teşekkkür eder Ankara da yaşayan ve doğum yapacak olan anne adaylarına akropol ü şiddetle tavsiye ederim.

ay canımmm teşekkur ederim böyle bi değişikliğin problem olabileceğini hiç düşünmemiştim... bu haftasonu gitmek istiyorum nasip olursa

yani canım şu an nurten hanım hasta kabul edemıo mu:26:

peki arkadaşlar akropolde kadın nurten hanım ya da ışın hanıma gidenler, acaba doğumda erkek personel giriyormu doğuma?? bi de devlet hastanelerinde anlatılır giren çıkan belli değil diye? cahilliğime verin bu şekilde olmuyor değil mi? ortamın sakinliği benim için çok önemli tek stresli ve çığıran ben olmalıyım

yani canım şu an nurten hanım hasta kabul edemıo mu:26:

Ben 08.10.2011 tarihinde muayeneye giderken Nurten Hanım izinli olacağından Işın Hanım'a yönlendirdiler. Ancak, 04.11.2011 tarihli randevum yine Nurten Hanım'a verildi ve hastanede olacağı bildirildi. Ancak bizim aldığımız duyumlar da doğum iznine ayrılacağı yönünde, Kasım da gittiğimde kesin bilgi verip beni Işın Hanım'a yönlendirir diye tahmin ediyorum .Bu vesile ile bari Bülent Bey'den randevu alayım dedim, bana anca Mart 2012'ye randevu verebileceklerini belirttiler

Bu arada aynı gün benim de Derya Hanım ile randevum var, ve kaba davrandığını duymak beni çok şaşırttı çünkü Akropol'de herkes inanılmaz kibar..

derya hanım kibar biri gibi gelmişti bana
sadece tavrı net, yani öğretmenin tatlı serti olur ya öyle
akropolde özellikle hemşireler çok nazik davranmışlardı bana
herkese hayırlı doğumlar dilerim

benim doğumumu ışın hanım yaptırdı.mükemmel bir doktordur, zaten arkadaşlar da anlatmış.
derya hanımla ilgili yanlış bir düşünceye kapılmayın.ayrıntılı ultrasonda önce hastayı alıyor.tüm ölçümleri dikkatle yapıyor, işin görsel kısmı başladığında eşinizi içeri alıyor.ben bu uygulamaya hak verdim çünkü hem dikkat dağıtmamak adına doğru, hem de zaten çok uzun sürmüyor.sonrasında bebişinizi doya doya izliyorsunuz zaten.

19. haftamda hastane değiştirmek zorunda kalmıştım. Başından beri alternatifler arasında akropol vardı. Linadan hiç memnun kalmamıştım, korudaki doktorumda işi bırakmıştı. Kadınlar kulübünde yorumlara bakarak Işın hanıma gitmeye karar verdim. Gerçekten çok doğru bir kararmış. Nurten hanım zaten izne ayrıldı iyiki başlamamışım ona. Işın hanım Nurten hanımın doğum iznine ayrılmasından dolayı aşırı yoğun oldu sıra beklemeye başladık ama değer. Geceden beri 3 doğuma girip, gözlerinde mor halkalar ve şişlerle; sabah muayenede bizi hala bizi tüm kibarlığı ve ilgisiyle karşılayabildi.

Biz sormadan herşeyi tek tek açıklıyor. İlk gittiğim de bana resmen tahlillerin türkçe açıklamsını yaptı. Şunu geçirmişsin çok güzel bağışıklığı olacak bebeğinde... Hayatımda herhangi bi hiçbir doktor testleriin açıklamsını yapmamıştı bana.
Ultrason görüntülerinin anlamını kaç doktor açıklar ki, Bacak uzunluğunu (FL femur lenght olarak yazıyor ultrason fotoğraflrında) 7 ile çarparsanız boyunu verir dedi. Çok şaşırdım. Daha biz sormadan beslenmemden bebekten herşeyden bahsediyor. Bebeğe bakıp maşallah gayet iyi diye motive ediyor sürekli. Başından savmıyor. Tahlilleri kurumunda yaptır diyor bana. Ben böyle doktor görmedim. 3. doktorum kendisi. 2 çocuğuma hamile olursam ilk takipten itibaren Işın hanıma giderim.

Nedense bana çok bilgili geliyor geç gittim diye endişe etmiştim ama içten gelen bir güven duygum var ona karşı. Ayrıca doğum ücreti de çoğu hastaneye göre çok makul.
Özetle doktorumdan çok memnunum ama hemşireler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

hiç olumsuz yorumyok ne güzel
ben de burdan randevu alayım bari bakayım bi
fiyatları da makul görnüyor

Uzun zamandır giremiyordum yoğunluktan bazı arkadaslar yanlış bilgi vermiş özel hastanelerde 20.haftadan sonra doktor değiştirememek gibi bir durum soz konusu değil eğer doktor musaitse siz istediğinize giderseniz hiç çekinmeyin ben 23.haftamda bizzat belirterek nurten Hanım'a gitmek istemediğimi İsin hanımla devam etmek istediğimi söyledim ve onlarda ona göre randevu verdiler.ve lütfen iki bayan hoca arasında ilgi alaka bakımından daglar var ...

birde özel msjlar geliyor ama sistemin azizliğine uğruyorum sanırım cvp yazamıyorum buradan cvp vereyim çehregül arkadaşıma ..

cepten girdiğim ve çalıştığım için yeni gördüm msjınızı,ve bugün kontrole gidiyorum yani siz zaten kendiniz söylemişsiniz açık açık ne yaşamışsanız aynını bende yaşadım önce abartıyormuyum dedim ama daha ben 5. ayımdayken yeni hamile olan arkadaşlarım bebeklerinin kalp atışlarını dinlediklerini söyleyince imrendim doğrusu tonla para veriyoruz ve çekinecek hiçbirşey yok denemek lazım farklı doktorları ben ışın hanıma kendim söyledim nurten hanım izne ayrıldığında beni ona yönlendirmişlerdi ve fırsat bu fırsat dedim ve ben sizinle devam etmek istiyorum dedim ışın hanıma bu hepimizin hakkı ve ne kadar haklı olduğumu gördüm ben normaldede çok kilo almamıştım çalıştığım için aşeremedim bile diyebilirim ama nurten hanım herşey serbest derken ışın hanımla daha bir randevuda hayatım düzene girdi günlük meyve ihtiyacımı alıyorum sütümü düzenli içiyorum öğünlerime dikkat edip zeytin yağlı ve et yemeklerini günlük veya en kötü günaşırı yemeye çalışıyorum yani düşünün 2.randevum için ışın hanım odasından çıkıp bizzat kendi resepsiyona gelip randevu aldı benim için nurten hanımda 2.randevuyu vermiyorlardı bile bana ben sonradan telefon ediyordum..eğer sizde aynı şeyleri hissediyorsanız ışın hanımla görüşün derim aklınıza takılan şeyler olursa yazın muhakkak artık daha sık girerim foruma sevgiler

akropol e doğum değil ama baska sebeplerle gittim hiiiiç memmun kalmadım ameliyat edicez seni die yakamıza yapıştılar resmen hiç ameliyatlık bir durum yokken ortada. böyle çok fazla bilinmeyen özel hastanlere gitmemek lazım bence ticaret gözüyle bakıyolar

Arkadaşlar ben de kararsızlardanım.Önce Yüzüncü Yıla Sonra Koruya En sonda Akrapole karar verdim gitmeye.
Işın hanıma gittim geçen hafta .Gerçekten söylendiği gbi ii ilgili bir hekim hemşireside çok şeker.Ve en önemlisi sadece hamileler var resmen.Heryer bebek resimleri ,resmen hamile katı.İlgili tüm personel.Fiyatta 1.500 e gerçekten uygun.Ama odalarını falan görmedim nasıl acaba?

melto ben memnun kaldım odalarından
kapı süsü kendinden vardı kapıda
ben vip oda seçtim
banyosu falan süperdi
her gelen hayran kaldı
gez istersen bir sonraki gidişinde

özellikle yenidoğan hemşiresi inanılmaz bilgili ve ilgiliydi
adını unuttum
eğer orada doğum yaparsan hatırlarsın dediğimi
benim doktorum bülent beydi
ışın hanıma da iyi diyorlar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Genel olarak yazılanlara baktığımda aslında her şeyin anne adayı ile doktorun elektriğine bağlı olduğunu düşünüyorum. Zamanında bir arkadaşımın yerlere göklere sığdıramadığı doktorundan diğer bir arkadaşım daha ilk görüşme sonrasında soğumuş ve bir daha da gitmemişti. Ben kendi adıma Nurten Hanım'ı kimseye değişmem diye düşünüyorum ve şu anda izinden döndüğü için yine onunla devam ediyorum. Bayram öncesinde Derya Hanım ve Nurten Hanım ile randevumuz vardı. Derya Hanım'dan ve tavırlarından eşim de ben de çok memnun kaldık, bir sorun yaşamadık.

Nurten Hanım'a gelince ben daha ilk randevudan kendisine çok zor şartlarda çalıştığımı ve onların istedikleri tarihlerde muayeneye gelemeyeceğimi, mutlaka cumartesileri gelmem gerektiğini söylediğimden beri bana daha odadan çıktığımda bir sonraki muayenemi ayarlıyorlar. 2li tarama sonrasında Nurten Hanım şahsen kendi aradı ve test sonuçlarımı detaylı açıkladı. 3lü taramamı Işın Hanım ile yaptırmıştım ancak beni kimse aramadı, ben arayıp sordum hemşiresi herşey iyi düzgün dedi bıraktı. Bir iki gün sonra yeniden arayıp yine test sonuçlarınız iyi deyip kapattılar. Eşim ve bana Nurten Hanım daha sıcak kanlı ve daha ilgili geldi aslında. Ve herşey serbest konusuna gelince, ilk 3 ay gece gündüz kusarken sana ne iyi geliyorsa onu ye kendini zorlama demişti, ancak şu anda o şekilde değil,bana son görüşmemizde yiyeceğim şeyleri açıkladı, ben hala süt içemiyorum kusmama neden oluyor süt yerine alternatifler sundu, neden ne kadar yiyeceğimi anlattı.

Ben Nurten Hanım'dan son derece memnunum ve herkese de tavsiye ediyorum ancak en başta belirttiğim gibi her şey anne adayının rahatı ve anlayışı kimde bulduğuna bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…