buketim_0688
Ben de ışın hanım a gidiyorum. O kadar memnunum ki:) gerektiği kadar güleryüzlü, tecrübeli, dikkatli bir bayan. Ufak gibi düşündüğün soruları bile rahatlıkla sorabiliyorsun. Alman gereken kilodan, yemen gereken şeylere kadar anlatıyor. Ultrasonda bakarken detaylı bir şekilde anneyle konuşuyor. rahatlatıyor. kafa çapı. mmm çok güzel. kilosu. mmm çok güzel diyerekten:):) Ücret olarak sana söylenen gibi. muayene ücreti 30 tl. başlarda ekstradan testler istiyor. onlar da 90 falan tutmuştu ilk haftalar.klasik hamile tahlilleri. sonra ikili, üçlü test için 40 ar tl ödüyosun muayene hariç. detaylı ultrason da 150 tl civarı. şeker yüklemesi falan da var ileriki aşamalarda.ücretini bilmiyorum.bütün bu testleri sen istemesen de yapıyor ve zaten gerekli testler bence. onun haricinde sürekli tahlil isteyen, paragöz bi hastane değil. Zaten diğer özel hastanelerle kıyasladığında ücretlerin çok da olmadığını göreceksin tatlım:)
of kızlar ya 22. haftamın içindeyim.. dun bı arkadasla konuştum akrapolu çok övdü kafam karıştı. ben linaya gıdıyordum. orda dogum yapılmıyor baska bi hastaneyle anlaşılıyormuş. bu da durumun biraz pahalı olmasına sebep oluyor tabı halıyle. e bu hastane bu kadar iyiyse bi de bunu mu denesem acaba. ama ışın hanım mı nurten hanım mı acaba kafam karıştı? nurten hanım ilgisiz mi gerçekten arkadaşlar ya... arkadaşım ona gıdıyordu memnundu? ne dersiniz?
canım bende ıkı ay oldu akropolde doğum yaptım cok memnun kaldım doktorum nurten boyrazdı cok tatlı bır bayan hastanenın ucretıde 1500 tl hersey ıcınde normal doğumda sezeryanda olsa fıyat degısmıyor. hastane cok temız ve doktorda ılgısız fılan degıl yanı sadece rahat bır ınsan sen panık yaparsan o rahatlatıyo elını cabuk tut yanlız prosedur olarak 20ncı haftadan sonra doktor degısklıgınde ozel hastaneler kabul etmeyebılıyor
10 ekimde akropolde sezeryanla doğum yaptım. hamile olduğumu anladığım ilk günden doğuma kadar geçen sürede tüm kontrollerim ve testlerim orada yapıldı.doktorum nurten hanımdı ama benim doğumuma 6 hafta kala kendisininde hamile olduğunu ve doğum iznine ayrılacağını öğrendim. 32. haftadan sonra ışın hanımla devam ettik. 3 kez kontrole gittim ve doğum tarihine karar verildi. ışın hanımın kendine olan güveni komplekssiz tavırları ve sabırlı anlatımları tüm korkularımı biranda aldı götürdü. pazartesi sabahı hastaneye gittiğimde korkudan ziyade tatlı bir heyecanım vardı. ameliyat ekibinin profesyonelliği ve dostça yaklaşımı , benide doğumun her anına dahil etmeleri,sakin tavırları stressiz ve konforlu bir doğum yapmamı sağladı. ardından kızımla birlikte odamıza çıktığımızda hastane personelinin yakın ilgi ve alakası benide babamızıda çok mutlu etti.Başta ışın hanım olmak üzere tüm doktor ve hemşirelerimize teşekkkür eder Ankara da yaşayan ve doğum yapacak olan anne adaylarına akropol ü şiddetle tavsiye ederim.
yani canım şu an nurten hanım hasta kabul edemıo mu:26:
Arkadaşlar ben de kararsızlardanım.Önce Yüzüncü Yıla Sonra Koruya En sonda Akrapole karar verdim gitmeye.
Işın hanıma gittim geçen hafta .Gerçekten söylendiği gbi ii ilgili bir hekim hemşireside çok şeker.Ve en önemlisi sadece hamileler var resmen.Heryer bebek resimleri ,resmen hamile katı.İlgili tüm personel.Fiyatta 1.500 e gerçekten uygun.Ama odalarını falan görmedim nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?