38. Hafta kontrolüme bugün gittim ve ben artık bugün sormayı planlarken kendilerinden;
doğum ücretinin bu sene sezaryen ya da normal fark etmez 1500 TL olduğunu ve doğumdan önce aldıklarını bildirdiler. Bana en geç haftaya kadar peşin olarak yatırmam gerektiğini de bildirdiler, normalde artık 36. ya da 37. haftalarda ebeveynlerden alınacakmış.
Ben odaları da görmek istedim ve aslında ani bir doğum durumunda yatış nasıl olacak dediğimde yatış işlemleri ile ilgili yatıştan Tuğba Hanım ile görüşmemi istediler ancak bugün Ankara'daki hava koşullarında daha fazla eve dönmek için geç kalmak istemedim bu sebep ile o görüşmeyi erteledim.
Son olarak Nurten Hanım'a yeni bir ultrason cihazı da alınmış, bebeğinizi 4 boyutlu da görebiliyorsunuz ek bir masrafı olmadan:) Bugün oğluşumu görebildim.
Doğumdan sonra da hayırlısı ile sizlerle tecrübelerimi paylaşmak isterim artık her an gelebilir..
arkadaşlar ayın 15 epidural sezeryan oldum bugün bebeğimle üçncü günümüz akropol hastanesinden çok memnun kaldım anestezi doktoları mükemmel hiç bir komplikasyon yaşamadım tansiyon i düşmesi baş ağrısı gibi zaten epiduralda bu olaylar olmuyo oraya giden arkadaşlar gönül rahatlığıyla doğumlarını yapabilirler...herkese hayırlı doğumlar
Merhaba ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri Akropol Hastanesine gidiyorum.Burayı tercih etme nedenim aslında işyerime çok yakın olması idi.İlk olarak Nurten Hanımla başladık.Çünkü en rahat randevu alabildiğim doktor oydu.Diğerleri çok yoğun oluyordu.Nurten Hanımın izne ayrılması ile beni Işın Hanıma yönlendirdiler ve onu bırakmadım.Şu anda da çok memnunum.Işın Hanımın kullandığı cihaz daha ileri düzeyde ve lcd ekrandan boynunuzu zorlayarak bir şeylere bakmaya çalışmıyorsunuz.Ayrıca fazlasıyla detaya giriyor.Her muayenede iç organlarını el ve ayaklarını gösteriyor bize.Gayet sakin rahatlatıcı bir yapısı var.Ayrıca Derya Hanım bana çok sempatik geldi.Gayet hoş sohbet ve güleryüzlü idi.Bakalım şimdilik doğum için 2 seçenek var aklımızda.Ben ilk doğumumu 29 Mayısta yapmıştım ve kesinlikle çok memnun kalmıştım.Eğer tereddütünüz olursa orayla da görüşebilirsiniz.Anestezi ekibinden doktoruma kadar her şey çook güzeldi.
susaden epidural doğum yaPTIM deyince içimi rahatlattın! ben daha hamileliğin çok başlarında olduğum için ışın hocaya soramadım nasıl doğumu destekliyor diye. ben de epidural olmak istiyorum normal doğum. ama işte biraz tecrübe istiyor anladığım kadarıyla omurilikten iğne olayı falan. senin doğumun nasıl geçti biraz anlatır mısın? özelden de yazabilirsin bana burayı meşgul etmiyim dersen. ama bilgilendirirsen çok sevinirim gerçekten çünkü ben baya korkuyorum doğumdan ama epidural normal yapanlar hiçbişey duymadım diyor?:44:
Merhaba bende Akrapol Hastanesine gidiyorum 14. haftaya kadar Işın Hanım' a sonrasında Bülent bey' e ikisinden de memnunum Bülent bey randevusunu önce almıştık, almışken onda devam edelim dedik, yoksa Işın Hanımdan da çok memnundum. Işın hanım normal doğum taraftarı ama sezeryan da da başarılı biri. Ben Işın hanımın doğuma ilişkin tavrını Bülent beye oranla daha net biliyorum. benimde merakım Bülent beyle normal doğum . Bülnet bey bana 1,5 ay sonrasına randevu verdi, oldukça rahat bir adam, eşimde bu yüzden çok beğendi, Işın hanım ise daha detaylı bilgi veriyor , daha dikkatli gibi, tecrübeli işin aslı. Anlayacağın kalbimin bi kenarı hala Işın hanım diyor. Soracağın bilebileceğim bişi varsa yazarım.
Çok teşekkür ederim eylül ekin. İçimi ferahlattın gerçekten. Çünkü ben bi kere gördüm Işın hanımı sadece. Haftaya ikinci muayene var ama böyle çok sıcak falan gelmeyince bi an tereddüt etmiştim. Gerçi hakkında yazılanlar hep iyiydi ama işte epidural doğumla ilgili tecrübesi falan var mı diye çok merak ediyorum. Doğum sürecinde ayrıntılı bi insan olduğu belli oldu daha ilk muayeneden. yarım saate yakın kaldık içeride. Baktı da baktı minicik bebeğe. İnşallah herşey güzel gider, sen de bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına.
arkadaslar merhaba bende bülent beyın hastasıyım suanda 23+2 gunluk hamıleyım doktorla ılgılı cok yorumlar okudum.tamam hastanenın temızlıgı bakımı,hemşirelerin güler yüzlülüğü,bülent beyin psikolojik yaklaşımları rahatlatması çok güzel bende randevularımda gittiğimde rahatlamış bir şekilde çıkıyorum.fakat kafama takılan son bir kaç gündür bülent beyin sezeryan ağırlıklı doğum yaptırdığını fark etmem..resimlerde de fark ettim(fun clubta) izlenimlerime göre son ana kadar bülent bey hastalarına mükemmmel hersey yolunda bir sıkıntı yok normal doğum diyor son anda cocukla ılgılı bır problem bulup yok kordon dolandı yok kafası sıkıstı yok baska bırsey..dıeyerek sezeryana alıyorlar..ben sezeryan olmak istemiyorum..acaba kontrollerıme gıdıp sonradan zekai tahire mı gitsem dıyorum doğum ıcın bilemedim.para veriyoruz sezeryansa her doktor parasını verdıkten sonra sezeryan yapar onemlı olan normal doğum yaptıran adam akıllı bır doktor bulmak gunumuzde cok zorlastı artık guven klmadı..benım aklıma takılan dıger bır mevzu dıyoruz ya epidural normal doğum bu secenegı kendımız mı secıyoruz..?o anda yoksa serzeryan yada normal doğum gıdısatmı belırlıyor acaba bu ayrımı yapamadım??:26:
arkadaşım bende senin gibi çok tedirginim artık devlet hastanelerine bakar oldum tabi kararsızım araştırıyorum sana söylediklerinin aynısını bülent bey bana da dedı.hersey gayet normal son ana kadar normal dogum dıyor benı korkutan ıste o son anda elımı kolumu bağlamasından korkuyorum.5000tl vereyım ama yıne normal dogum yaptırsın bunu ıstıyorum yoksa sezeryan heryerde..dediğin gibi haberdar edelim hatta özelden de yazalım tellerimizi verelim birbiriize sağlık meseli bu ben çok önem veriyorum..
:))kilo takınıtısı var evet bende dıkkat etmeye calısıyorum elımden geldıgınce bır sıkıntı yok sımdılık kılonu koru yeter bana demıstı.sanırım dedıgın gıbı aynı zamanlarda doğum yapacagız nasıpse. bendım sat:30 ocak kızım olcak allah nasıp ederse:) en son bulent beye 23 hazıranda gıttım seker yuklemesı ıcınde 3 eylulde gıdecegım..pazartesi günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?