canım dualarımım hepimiz için inşallah hepimizin kucağı dolar.
amin..canım hayırlı olsun birbirine yakın tedavilerimiz güzel haberlerimizde 4 gün arayla olsun inşallah...:CüvCüv:
canım tedavin hayırlı olsunmerhaba kızlar.. ben de hakan beyden salı gününe randevu aldım.. ilk kez tedavi göreceğim.. ilk muayene ve tedavi için bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
uzun ya da kısa protokol tercihini doktor bize bırakabiliyor mu?
hepinize hayırlı tedaviler
canım beniiiiiiiiiiiimmmm, bak ne güzel dediğin gibi bebeğine ilk adımı attın annesi hadi Allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile3slmmmmm ilk iğnemi az önce yaptırdım.önce bayağı kötü oldum sağlık ocağına girince gözlerim doldu ağlayacaktım. mafoldumben ama sonra hemşire göbüşümü tutmaya çalışıyo ben huylanıp geri çekiyorum bayağı güldük : ))) bebişime bir adım daha attım bugün inşallah oda üzmez artık bizi :Saruboceq:
kızlar hergün okuyorum yazdıklarınızı.sanki kendi yaşadıklarımmışta başkasının ağzından dinliyormuşum gibi.çocuk sahibi olamamak,bunun için ağlamak,yıpranmak ve tedavi sürecinden geçmek gibi şeyleri bizden başkaları anlayamaz.çevrenizdekileri çok kafanıza takmayın ve sakın bu yüzden üzülmeyin.Allah bize böyle bir sınav uygun gördü ve bizim elimzde olan birşey yokki.her kadın gibi bizlerde anne olmayı çok istiyorduk ama biraz uzun zaman alıyor, bu kadar.ben 4 yıllık evliyim ve bu süreçte neler duydum neler...bizden sonra evlenenlerin çocukları 2-3 yaşına girdi.şimdi biliyorsunuz hamileyim,bu seferede ikiz olduğu için bazı kişiler imalı imalı tüp bebek mi diye konuşuyor.onlara neyse.
canım dediğim gibi e2 değerime hiç bakmadım ben sadece yumoşların mm leriyle ilgilendim hepmerseray btransfer öncesi en son e2 kaçtı
ben de yarın kontrole gidicem heyecanlıyım
yarın usg ile bakacaklar
bugün e2 599
canım önemli olan çok yumurta olması değil kaliteli olması bir daha ki gidişinde sor , ben hiç sormuyordum bile dr hemşireye söylüyorsa ya hemşire dosyamıza not alıyor , ben o arada drun dediklerinden takip ettip hepyumurta var mı acaba yeterince
hayırlısı bakalım
sorma suens, yani adet olacakmışım gibi değil olmuşum gibi bazen çok ağrım oluyor, bir de yumurta toplama işlaminden sonra göğüs uçlarımda acı vardı çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı oluyor diye okudum 7 gün sonra geçer diyorlar başka topiclerde, benim şimdi göğüsleri çok dolgunlaştı ve sadece uçları değil tamamı ağrıyor ve acıyor, bakalım hayra alamettir inşallahmerseraycım sen nasılsın ağrın falan var mı canım rapor almıştın değil mi?
songülcüm tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim bunu vesile kılar sana diğerlerini unut canım bu tedavine odaklan Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın anneliği inşallahslm arkadaslar pazartesi hakan hoca ile görüşmem var muayene edecek ve durum hakkında bilgi verecek.
bu anatolıada 2ci denemem olacak daha öncede hakan hoca ilgilenmişti bakalım bukez nasıl olacak cok canım sıkılıyor cok. toplamda bu 3cü denemem oluyor.
inşaallah hepimiz mutlu sona ulaşırız dualrımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
slm kızlar uyuyamıyorum bu komşunun dedikleri beynime kazınmış gibi..düşünün bana dediki kızım bebeğin olmazsa kardeşin bile çocuğunu kıskanır senden doğur biran önce..nasıl ağlıyorum nasıl sinirim bozuk nasıl kötüyüm bilemezsinizzzzzzzzzzz.........
slm arkadaslar pazartesi hakan hoca ile görüşmem var muayene edecek ve durum hakkında bilgi verecek.
bu anatolıada 2ci denemem olacak daha öncede hakan hoca ilgilenmişti bakalım bukez nasıl olacak cok canım sıkılıyor cok. toplamda bu 3cü denemem oluyor.
inşaallah hepimiz mutlu sona ulaşırız dualrımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
acaba bu iğneler ağlama hissi yapabilirmi sizde de oldumu bu duygusallık
Kızlar hadi gelin bi şeyler söyleyin ben çok heyecan yapmaya başladımmm
slm kızlar uyuyamıyorum bu komşunun dedikleri beynime kazınmış gibi..düşünün bana dediki kızım bebeğin olmazsa kardeşin bile çocuğunu kıskanır senden doğur biran önce..nasıl ağlıyorum nasıl sinirim bozuk nasıl kötüyüm bilemezsinizzzzzzzzzzz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?