Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

milletin derdi neyse hep laff ama ben artık söz verdim kendime kafama takmıcam...ikiz mii ayyy ne güzel ben kaçırmışım bu haberii inşallah sonuna kadar seninle olsun bebişlerin..

canım tedavin hayırlı olsun
canım beniiiiiiiiiiiimmmm, bak ne güzel dediğin gibi bebeğine ilk adımı attın annesi hadi Allah tamamına erdirsin kaydirigubbakcemile3

ayyy evet ya bana öyle dicekler kesin eğer ikiz olursa, ama benim bi kurtulma şansım eşimin abisinin ve kuzeninin de ikizleri var doğal yoldan tabi onlar o yüzden bizde genetik deriz heralde:sinifsinif:

merseray btransfer öncesi en son e2 kaçtı
ben de yarın kontrole gidicem heyecanlıyım
yarın usg ile bakacaklar
bugün e2 599

merseraycım sen nasılsın ağrın falan var mı canım rapor almıştın değil mi?

kızlar teşekkürler desteğiniz için, bakalım ilk muayeneyi heyecanla bekliyorum.. .hepimizi için hayırlı tedaviler..
Allaha emanet olun

slm arkadaslar pazartesi hakan hoca ile görüşmem var muayene edecek ve durum hakkında bilgi verecek.
bu anatolıada 2ci denemem olacak daha öncede hakan hoca ilgilenmişti bakalım bukez nasıl olacak cok canım sıkılıyor cok. toplamda bu 3cü denemem oluyor.
inşaallah hepimiz mutlu sona ulaşırız dualrımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

slm kızlar uyuyamıyorum bu komşunun dedikleri beynime kazınmış gibi..düşünün bana dediki kızım bebeğin olmazsa kardeşin bile çocuğunu kıskanır senden doğur biran önce..nasıl ağlıyorum nasıl sinirim bozuk nasıl kötüyüm bilemezsinizzzzzzzzzzz.........

acaba bu iğneler ağlama hissi yapabilirmi sizde de oldumu bu duygusallık

merseray btransfer öncesi en son e2 kaçtı
ben de yarın kontrole gidicem heyecanlıyım
yarın usg ile bakacaklar
bugün e2 599
canım dediğim gibi e2 değerime hiç bakmadım ben sadece yumoşların mm leriyle ilgilendim hep
yumurta var mı acaba yeterince
hayırlısı bakalım
canım önemli olan çok yumurta olması değil kaliteli olması bir daha ki gidişinde sor , ben hiç sormuyordum bile dr hemşireye söylüyorsa ya hemşire dosyamıza not alıyor , ben o arada drun dediklerinden takip ettip hep
merseraycım sen nasılsın ağrın falan var mı canım rapor almıştın değil mi?
sorma suens, yani adet olacakmışım gibi değil olmuşum gibi bazen çok ağrım oluyor, bir de yumurta toplama işlaminden sonra göğüs uçlarımda acı vardı çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı oluyor diye okudum 7 gün sonra geçer diyorlar başka topiclerde, benim şimdi göğüsleri çok dolgunlaştı ve sadece uçları değil tamamı ağrıyor ve acıyor, bakalım hayra alamettir inşallah
songülcüm tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim bunu vesile kılar sana diğerlerini unut canım bu tedavine odaklan Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın anneliği inşallah

ayyyyyyyy sana inanamıyorum ya böyle aptal insanların böyle aptal yorumları yüzünden uyuyamıyormusun bu ne cahillik ya kardeşin senden çocuğunu kıskanır ne demek Allahım bunlar hiç insanlıktan nasibni almamışlar benim de 2 ablamın da çocuğu var bırak kıskanmayı en ufak bir şeyde yiğenlerimi bana göndedirler, bu ne ya yasemin lütfen şu insanla mümkün olduğu kadar az görüş hatta hiç görüşme bu nasıl bir zihniyet
sende kalkmış bunu kafana takıyosun yumurtalarını strese sokmaaaaaaaaaaaaklava:

İnşallah canım
Burada beraber olup birbirimize dua ediyoruz
Allah kabul etsin inşallah

Arkadaşlar bugün kontrole gittim
sağda ve solda 3er tane yumurtam var
ama kaliteli mi bilmiyorum
kalitesi nerden belli oluyor
öğleden sonra beni arayacaklar

Kızlar hadi gelin bi şeyler söyleyin ben çok heyecan yapmaya başladımmm

Kızlar hadi gelin bi şeyler söyleyin ben çok heyecan yapmaya başladımmm

komşum biraz sakin ol canım kalitesi şimdi belli olmaz toplandıktan sonra belli oluyor, bak çok stres yaparsan geç gelişir yumurtaların çok heyecan yapma , mmlerini öğrenemedinmi?
bugün iğnelerin kaçıncı günündesin;?

merseray bana dua et..
bu arada sen nasılsın bugün bakalım güzel anne adayımız?:)

canım böyle şeylere üzülme ve kendini bu tip insanlar yüzünden strese sokma nolur.şu anda en son ihtiyacın olan şey üzüntü.bu tip kötü kalpli insanlar hep olacak çevremizde.hepimiz duyduk bu lafları,daha beterlerinide duyduk.Allah'ın verdiği birşey bu ne yapabiliriz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…