iyii canım ya sadece beklemek kötü...benim kuzenimin 19 subatta düğünü var eğer bu tarihlerde transferim olursa herkeze ne bahane bulurumda gitmem acaba diyorum kimse bilmediği için...bütün endişem bu yüzden hastayım desem aynı apartmandayız düğüne gelen acaba ne oldu diye bana da uğrayacak..düğünü bırakıp ankaraya nasıl gidicem ...allahım hayırlısı artık
canım Allah bağışlasın ne güzel bu haberleri duymak bizi çok sevindiriyor, darısı başımıza inşallahmerhaba kızlar öncelikle allahım hepinize kolaylık versin sonunda yüzünüzü güldürsün inşallah. benim anatolia da bir asılama ve üç mikro deneyimim var üçüncüde bebeğime kavustum sonunda.hakan beyin hastasıydım kendinden de bütün ekiptende cok memmun kaldım. kızım simdi iki yaşında teyzeleri sizin yazıları okurken kendimi hatırladım. tuttuğunu öğrendikten sonraki günleri ne kadar büyük bi mutluluk,heyecan,endişe,korku ve daha neler neler.şimdi ona kardeş istiyoruz ama sanırım bizi yine zorlu günler bekliyo.neyse fazla uzadı herhalde ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN AAAAAAAAMMMMMMMİİİİİİİİİNNNNNNNNN.........
son zamanlarda olmuştu yumurtalar büyüyünce baskı yapıyolar haliyle endişe etme kötü bişey değildirArkadaşlar bugün ilk defa kasık ağrısı hissettim
merseray sen de yumurta geliştiricileri kulanırken böyle bi şey oldu mu?
tedaviden haberi yok tabii yok 18 ay oldu evleneli çocuk al artık tembelsin bu zamana kadar doğardı bak kardeşin hamile sen bekle böyle..yerin içine girmek daha iyi gelirdi o anda sanki ben istemiyorum gibi dünden beri ağlıyorum yaa bu insanlara ne anlamıyorum tedavi bitene kadar kimseyle görüşmicem karar aldım allahım ne olur aratma daha fazla millete düştü artık tasası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?