Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

nurtopu mrb ben yasmin kullanmadım ki.. lucrinde 4.günüm:)

hmm
seninki de lucrin protokolü ama benimki long lucrin galiba
neye göre bunu belirliyorlar acaba
nasılsın
nasıl gidiyor

burda ne güzel sohbet ediyorduk
artık pek bi kimse gelmiyor
moonu merak ediyorum
günlerimiz birbirine çok yakındı ama ne oldu acaba

iyii canım ya sadece beklemek kötü...benim kuzenimin 19 subatta düğünü var eğer bu tarihlerde transferim olursa herkeze ne bahane bulurumda gitmem acaba diyorum kimse bilmediği için...bütün endişem bu yüzden hastayım desem aynı apartmandayız düğüne gelen acaba ne oldu diye bana da uğrayacak..düğünü bırakıp ankaraya nasıl gidicem ...allahım hayırlısı artık

sen hangi aşamaya geldin tedavide sen nasılsın...

olmadı şimdilik iyiim sadece iğne sonrası yanma oluyor zaten işler çok yoğun kendimi dinleyemiyorum ki...

yumurtalık kist rüptürü falan de
ben de olmuştu yatmıştım 1 hafta, 3 günü hastanede
corpus hemorajikum kist rüptürü
ben lucrinin 15. , merionalin 5. günündeyim
yarın sabah 8de kontrolüm var
yumurta sayısını ve büyüklüğünü söylerler yarın sanırım
bugün sabah karın içi basıcımı biraz artırınca kasık ağrım oldu
yumurtalar büyüdüğünden heralde diye düşündüm ama bilmiyorum
bakalım hayırlısı

bende de lucrinden sonra iğne bölgesinde kızarıklık va kaşıntı olmuştu

bi de biraz başağrısı oluyor
Normalde pek başım ağrımazdı bu ara hep hafif bi başağrım oluyor

bişeyler diyeceğim artık eşim diyorki:) domuz gribi yanına girmek görüşmek yasak derim sen kafana takma diyor...yumurtaların ne zaman toplanıcak allah yardımcın olsun artık sona doğru gidiyorsun

ben daha 4 .iğnedeyim ya pek sıkıntım yok kşıntı falan da olmadı adetin 2.günü kontrole gittiğinde ne yaptılar eşimin gelmesine gerek varmı

benim eşim geldi ama o sadece bekledi
kan alıp e2 baktılar, bi de usgde folikülleri saydılar

ayy hadii bakalım inşallah listede hamile sınıfına dahil oluruz...hepimiz rabbim hepimize nasip etsin..dün annemim bir arkadaşı öyle moralimi bozduki hala içim sızlıyor sözlerine böyle bilmeden etmeden laf konuşan insanlardan nefret ediyorummmmm

tedaviden haberi yok tabii yok 18 ay oldu evleneli çocuk al artık tembelsin bu zamana kadar doğardı bak kardeşin hamile sen bekle böyle..yerin içine girmek daha iyi gelirdi o anda sanki ben istemiyorum gibi dünden beri ağlıyorum yaa bu insanlara ne anlamıyorum tedavi bitene kadar kimseyle görüşmicem karar aldım allahım ne olur aratma daha fazla millete düştü artık tasası...

Canım ya boşver böyle tipleri
hı hı de geç ben öyle yapıyorum
onlara ne ki belki istemiyosun, belki olmuyo
insanlar bunları düşünmüyo
kimiside zarf atıyo
içinden acaba olmuyo mu niye olmuyo diye merak ediyo
bakalım ne diyecek ayağına
bizim millet çok meraklı:)
boş veeeer

canım Allah bağışlasın ne güzel bu haberleri duymak bizi çok sevindiriyor, darısı başımıza inşallah
Arkadaşlar bugün ilk defa kasık ağrısı hissettim
merseray sen de yumurta geliştiricileri kulanırken böyle bi şey oldu mu?
son zamanlarda olmuştu yumurtalar büyüyünce baskı yapıyolar haliyle endişe etme kötü bişey değildir

aaaahhhhhhhhhh aaaaaahhhhhhh bazen insanlar o kadar densiz oluyolarki gerçekten, 18 aylık evliymişsin güzelim ben o sözleri 3,5 senedir duyuyorum, artık alıştım sorana, çocuk olunca geri dönüşü yok biraz rahat yaşayım çocuk olunca bir sürü sıkıntım olcak nasılsa diyorum. sen onların lafına niye ağlıyosun sakın ha lmaz: sen moralini yüksek tut ve tedavine odaklan canım bak yumoşları strese sokuyosun sakın haklava:

çok kötüyüm kızlar çokkk bu insanlardan uzak durucam bebeğim için sankii ben istemiyorum densiz gereksiz insan bunlar..

canım ya lütfen bu insanları düşüncendem de uzak tut
yumoşların için lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…