merhaba kızlar.. ben de hakan beyden salı gününe randevu aldım.. ilk kez tedavi göreceğim.. ilk muayene ve tedavi için bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
uzun ya da kısa protokol tercihini doktor bize bırakabiliyor mu?
hepinize hayırlı tedaviler
canım sağolasın çok güzel anlatmışsın...bakalım bugün sağlık ocağına yaptırayım ondan sonra güvenim gelirse yaparım.((
kızlar ben lucrin i hergün öğlen 12 de yapıyorum belli bir saati yok lucrinin sadece gonal f in var diye söyledi hakan bey...
merhaba kızlar.. ben de hakan beyden salı gününe randevu aldım.. ilk kez tedavi göreceğim.. ilk muayene ve tedavi için bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
canım öğlen işyerinde zor olmuyor mu?
slmmmmm ilk iğnemi az önce yaptırdım.önce bayağı kötü oldum sağlık ocağına girince gözlerim doldu ağlayacaktım. mafoldumben ama sonra hemşire göbüşümü tutmaya çalışıyo ben huylanıp geri çekiyorum bayağı güldük : ))) bebişime bir adım daha attım bugün inşallah oda üzmez artık bizi :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?