Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

evet canım başlıyorum bakalım düne kadar çok heyecanlıydım bugün hiç his kalmadı.sen nasılsın?

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

HAMıLELERıMıZ
1. Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem (Yaş-28, Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7-Transfer(2 embryo)--->17 Ocak-Test Tarihi--->28 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)

ya saat kaçta yaptırıyorsunuz iğneyi.akşam yaptırmak daha ii diye duymuştum 7de yaptırcam ben.bide kendiniz mi yapıyorsunuz?ben kendim yapmak istiyorum ama annem korkarsın gücüne gider etkilenirsin dedi tırstım biraz...

canımben lucrini önceleri 18de yapıyodum, merionale başlayınca lucrini 17de, merionali 19da yapmaya başladım. kolay oluyo merak etme her gün başkasına yaptırmak daha zor bence
Ben her yapışımda önce flakonun üst kısmını kolonyalı pamukla temizliyorum
Sonra kaç ünite ise enjektöre o kadar hava çekiyorum önce
Sonra flakona saplayıp havayı içeri veriyorum
Flakonu ters çevirip kaç ünite çekeceksem o kadar çekiyorum (iğnenin ilacın içinde olmasına dikkat ederek) Böylece enjektöre pek hava gelmiyor.
Sonra karnımı başka bi kolonyalı pamukla siliyorum.
Karnımın cildini baş ve işaret parmağımla gerip iğneyi hızlıca saplıyorum. Böylelikle hiç acımıyor. Yavaş yaparsan ve karın cildini germezsen acır.
Sonra enjektörün pistonunu geri gelip kan geliyor mu diye bakıyorum. Kan gelmemesi lazım. Gelirse damara gelmiş demek ki benim başıma hiç gelmedi. Gelirse iğneyi hafifçe geri çek damardan çıkar.
En sonda kanda gelmiyorsa ilacı verip, pamuğu bastırarak iğneyi çıkarıyorum.
Hafif bi kızarıklık ve kaşıntı olabiliyor. Merak etme.

canım sağolasın çok güzel anlatmışsın...bakalım bugün sağlık ocağına yaptırayım ondan sonra güvenim gelirse yaparım.((

sağol tatlım öyle yapıcam zaten kimse umrumda değillll

kızlar ben lucrin i hergün öğlen 12 de yapıyorum belli bir saati yok lucrinin sadece gonal f in var diye söyledi hakan bey...

tatlım hiç korkma inan sağlık ocağı yada hastaneye gitmen daha zahmetli bende iğnelerimi kendim yapıyorum hissetmiyorum bile acı falan yok hayırlı olsun tedavin bende bugün 4.lucrinimi yaptım...

merhaba kızlar.. ben de hakan beyden salı gününe randevu aldım.. ilk kez tedavi göreceğim.. ilk muayene ve tedavi için bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
uzun ya da kısa protokol tercihini doktor bize bırakabiliyor mu?
hepinize hayırlı tedaviler

tedavin hayırlı olsun sonunda yüzünü güldürsün inşallah...hakan bey karar veriyor sürece önerim yok ama soruların varsa cevaplaya bilirim listeye senide ekleriz tedavi günün belli olsunda

canım muayeneye giderken yapman gereken özel bi şey yok
ben bülent bey hangi protokol derse ona uydum
durumumuza göre karar veriyorlar

canım öğlen işyerinde zor olmuyor mu?

yok olmuyor canım zaten zor durdum iğne günü biran önce başlıyım diye :) öğle tatiline denk getireyim en azından ayakta kalmam diye düşünmüştüm 12 başladım oyüzden..

slmmmmm ilk iğnemi az önce yaptırdım.önce bayağı kötü oldum sağlık ocağına girince gözlerim doldu ağlayacaktım. mafoldumben ama sonra hemşire göbüşümü tutmaya çalışıyo ben huylanıp geri çekiyorum bayağı güldük : ))) bebişime bir adım daha attım bugün inşallah oda üzmez artık bizi :Saruboceq:

canım tedavin hayırlı olsun.arkadaşların dediği gibi yapman gereken bişi yok.öenemli olan rahat olabilmek.tekraradan hayırlı olsun

canım hayırlı olsun birbirine yakın tedavilerimiz güzel haberlerimizde 4 gün arayla olsun inşallah...:CüvCüv:

kızlar hergün okuyorum yazdıklarınızı.sanki kendi yaşadıklarımmışta başkasının ağzından dinliyormuşum gibi.çocuk sahibi olamamak,bunun için ağlamak,yıpranmak ve tedavi sürecinden geçmek gibi şeyleri bizden başkaları anlayamaz.çevrenizdekileri çok kafanıza takmayın ve sakın bu yüzden üzülmeyin.Allah bize böyle bir sınav uygun gördü ve bizim elimzde olan birşey yokki.her kadın gibi bizlerde anne olmayı çok istiyorduk ama biraz uzun zaman alıyor, bu kadar.ben 4 yıllık evliyim ve bu süreçte neler duydum neler...bizden sonra evlenenlerin çocukları 2-3 yaşına girdi.şimdi biliyorsunuz hamileyim,bu seferede ikiz olduğu için bazı kişiler imalı imalı tüp bebek mi diye konuşuyor.onlara neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…