Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

merseray artık kızmaya başlıyorum sana.belirti arama lütfen,bu şekilde işin içinden çıkamazsın.benimde göğüs ağrım yoktu hiç,hamileliğimin 6.haftasında başladı ağrılarım.onun dışında adet ağrılarımın hepsi vardı.sadece adet olacağım zaman koltuk altlarım çok terlerdi.o belirtiyi yaşamadım sadece.eğer kendine bu kadar çok stres yapacaksan idrar ya da kan testi yaptır bence yoksa 12.güne kadar böyle geçmez zaman.

Arkadaşlar yumurta toplandıktan sonra da istirahat gerekiyor mu?
yoksa işe gidebilir miyiz?

haklısın ne diyim, aslında belirtilere çok takılan biri değildim olursa da ilaçlarda olur diyordum, adet ağrılarım göğüs acılarım vardı umursamıyordum ama dünden beri bunlar kayboldu o yüzden düşünmeye başladım kızma bana ohaoldumsmile

canım sana kızmamın tek sebebi kendini yıpratıyor olman.eğer hamileysen ki ınşallah öylesindir bu stresle bebğini çok üzersin.aslında gerçekten bir test yapsana,en azından biraz rahatlamış olursyn.artık idrarda da çıkar zaten.bende 12.günü çok zor beklemiştim ama hiç umutlu olmadığım için pek dert etmemiştim belirtileri ve 12.güne kadar beklemiştim.ama arada bir aynanın karşısına geçip göğüslerime öyle bir bastırıyodum ki acıyorlar mı diye:kedi:.zaten 9 ay hep stresli geçiyor ama bunu en aza indirgemek bizim elimizde.azıcık sakin olmaya çalış canım bak az kaldı zaten.kaydirigubbakcemile5

sağol canım benim belki yarın yaparım testkaydirigubbakcemile

kızlar anatolianın misafirhansinde kalan varsa bilgi verebılır mı. ben bıraz faztedbırcıyım de aman sunu dusunmedım bunu duşünmedım dıye stres yapmıym sonra boshayallersmile

kızlarr yumurta toplama çarşamba
hayırlısı bakalım Allah'tan
kaç yumurta olacak acaba?
merseray o gün belli olur mu kaç yumurta toplandığı
ne zaman söylerler?
bi de döllenip döllenmediğini ne zaman söylüyorlar?

evet canım yumurtaların toplanınca seni orda yatıracaklar biraz o sıerada sana bi kağıt geitrecekler ve söyleyecekler,akşam da kaç tanesinin işleme alındığını ertesi gün kaçının döllendiğini ertesi gün de kaçının gelişmeye devam ettiğini söyleyecekler tlfnla merak etme

merhaba arkadaşlar.bende anatolıa tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.forumları takip ediyordum bende katılmak istedim deneyimlerimizi paylaşırız diye Allah hepimizin yardımcıısı olsun

tedavinin hangi aşamasındasın canım
detaylı yazar mısın
seni de listeye yazayım

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

HAMıLELERıMıZ
1. Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem (Yaş-28, Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7-Transfer(3 embryo)--->17 Ocak-Test Tarihi--->28 Ocak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)-OPU--->27 Ocak-Yumurta sayısı--->
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
7. Aristo(Yaş-?)---???protokol---Lucrin başlama tarihi--->???(Dr.u ??)

Son düzenleme:

canım mrb ben soruna cevap vermek isterdim ama benim daha transferim olmadı lucrin iğne kullanıyorum bugün 8.iğnemdi.ama şunu söyliyim bende kendimi kasıyorum muaynede hatta bu tüp bebek tedavisi vajinismuz hastalarına bile yapılan bir tedavi bence kendini kasmanla alakalı değil nasip inş bu defa olumlu sonucu alırsın...

yasemın sende ankara dısındanmısın nerde kalacaksın ben hava muhalefetınden cook korkuyorum cünkü catlatma ığnesını burda yapacaz

tedavinin hangi aşamasındasın canım
detaylı yazar mısın
seni de listeye yazayım

merhaba nurtopu 19 ocakta ilk iğnemi yaptırdım femara yumurta hassaslaştırıcı protokoldayım cetroditeye başlsdım yarın kontrol var sen neler yaptın merak ediyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…