ya belirti yaşaya arkadaşlar nerdesiniz? benim bütün belirtilerim geçti bugün 9.günüm Lütfeeeeeeennnnnn bişey söyleyin belirtileri geçip te hamile olduğunu öğrenen varmııııııııııııııııı?
merseray artık kızmaya başlıyorum sana.belirti arama lütfen,bu şekilde işin içinden çıkamazsın.benimde göğüs ağrım yoktu hiç,hamileliğimin 6.haftasında başladı ağrılarım.onun dışında adet ağrılarımın hepsi vardı.sadece adet olacağım zaman koltuk altlarım çok terlerdi.o belirtiyi yaşamadım sadece.eğer kendine bu kadar çok stres yapacaksan idrar ya da kan testi yaptır bence yoksa 12.güne kadar böyle geçmez zaman.
canım sana kızmamın tek sebebi kendini yıpratıyor olman.eğer hamileysen ki İnşallah öylesindir bu stresle bebğini çok üzersin.aslında gerçekten bir test yapsana,en azından biraz rahatlamış olursyn.artık idrarda da çıkar zaten.bende 12.günü çok zor beklemiştim ama hiç umutlu olmadığım için pek dert etmemiştim belirtileri ve 12.güne kadar beklemiştim.ama arada bir aynanın karşısına geçip göğüslerime öyle bir bastırıyodum ki acıyorlar mı diye:kedi:.zaten 9 ay hep stresli geçiyor ama bunu en aza indirgemek bizim elimizde.azıcık sakin olmaya çalış canım bak az kaldı zaten.kaydirigubbakcemile5
kızlarr yumurta toplama çarşamba
hayırlısı bakalım Allah'tan
kaç yumurta olacak acaba?
merseray o gün belli olur mu kaç yumurta toplandığı
ne zaman söylerler?
bi de döllenip döllenmediğini ne zaman söylüyorlar?
Merhaba yasmin, benim bir sorum var, benim transfer sirasinda cok canim yandi bu normal birsey mi? Buradan okudugum kadariyla herkesin transferi cok sorunsuz gecmis, hissetmemisler bile. Cok gerildim, kendimi kastim biraz onunla mi alakali bilemiyorum. Sonucum da negatif oldu haliyle. Simdi Hakan beyle randevu gunumu bekliyorum, o zamana kadar bana bir cevap yazarsan cok sevinirim yasmin. Bu arada once tesekkur ediyorum, sonra da en iyi dileklerimi gonderiyorum sana. Hakkimizda en hayirlisi olsun.
tedavinin hangi aşamasındasın canım
detaylı yazar mısın
seni de listeye yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?