Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

yasemın sende ankara dısındanmısın nerde kalacaksın ben hava muhalefetınden cook korkuyorum cünkü catlatma ığnesını burda yapacaz

canım evet eskişehirdeyim ve adetime 4 gün kaldı eşimde izin alamıyor inş.cumartesi yada pazara gelirse eşimle gidicez kontrole gidince kalmıcaz ama transfer sonrası kalıcam ordanın misafirhanesinde 3 gün .

iyiym canım ya tekrar adet ağrılarım başladı yarın 10.gün ben tahlil yaptıralım diyorum eşim 12.günü bekleyelim diyor sabah idrar tahlili yaparım heralde

tatlım hiç sinirini bozma adet falan olmıcaksın bebeğin sana tutunuyor.. :) az kaldı bebiş haberini almamıza...

günaydın kızlar.sabah sabah merserayı merak ettim hemen koştum bilgisayarın başına:bbo:.canım idrarda negatif çıkabiliyor buna çok takılma.şimdi daha çok stres yaparsın sen,hemen bir kan testi yaptır bence.ınşallah pozitif haberini alıcazhihoyyyt

Canım idrar testine takılma
kan testine bak

sağolun kızlar hayırlısı olsun bakalım perşembe günü adet yerini bulsun diye kan tahlili yapcam tabi, ama hamile olan pek çok arkadaşın bu günlerde pozitif çıkıyor zaten göğüslerimin acısı ne kasıklaımın ağrısı kaldı hayırlısı olsunben sonucumu aldığımı düşünüyorum adet yerini bulsun diye 12.gün kan tahlili de yaparım ve konu kapanır yapacak bişey yok hayırlısıüzülmüyorum galiba şuanda buzdolabı gibi ruhsuzum ne ümitliyim ne ümitsiz boşlukta gibiyim

canım umudunu yitirme..bence yüzün gülücek inan dün gece senin için dua ettim...

Tesekkur ederim yasmin. Bende bir terslik var galiba:)) Bugun doktorumla randevum var ona da sorup sana yazarim neden oldugunu. Ben cok geriliyorum Yasmin, bu isi nasil cozeriz bilmiyorum, umarim senin transferin cok rahat gecer ve iyi haberlerini aliriz.

canım istersen transfer sırasında vajinal rahatlatıcı çok hafif anestezi veriliyormuş sanırım ben yaptırıcam çünkü hiç rahat muayne olamıyorum

kızlar transfer sırasında rahat olmak tutma olasılığını artırırmı şimdi kaygılanmaya başladım ya muaynede olduğu gibi kasarsam kendimi diye

merhaba nurtopu 19 ocakta ilk iğnemi yaptırdım femara yumurta hassaslaştırıcı protokoldayım cetroditeye başlsdım yarın kontrol var sen neler yaptın merak ediyorum yerimseniben

aristos mrb hoşgeldin topiğe:) tedavin hayırlı olsun..bende 18 ocakta lucrine başladım..sanırım ilaçlalarımız farklı özel olmazsa eğer sizin problem neydi ??

aristos mrb hoşgeldin topiğe:) tedavin hayırlı olsun..bende 18 ocakta lucrine başladım..sanırım ilaçlalarımız farklı özel olmazsa eğer sizin problem neydi ??

Merhaba yaseminesk26 teşekkür ederim hoşbulduk.dr bülent tıraş ben gonal f ve menagon ile başladım rezerv azlığı var şimdi cetrodite kullanıyorum ama bende başlangıçtan buyana yumurta sayısında artış olmadı ama okuduğum forumlarda artış oluyor yazıyordu acaba kısa protokol olduğundan mı yada vb.bilmiyorum 2 folikül var ayağa bile kalkasım gelmiyor akannehir Sizin probleminiz nedir neler yaptınız Nasılsın.işte böyle yerimseniben

canım bizim problemimiz sperm azlığı yani eşimde problem bizim uzun protokol ve microenjeksiyon allah hpimizin yüzünü güldürsün inş

merseray canım üzülme ve kan testini bekle unutma hep hayırlısını istiyoruz hayırlı olan olacaktır

Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.

Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.
Canım hiç sıkma canını moralini yüksek tut ''ne büyük sıkıntım var deme ne büyük Allahım var ''de bak bu aşamalara gelmek için bile ne çileler çekiyoruz Allaha emanet ol dualarım çocuk özlemi çeken tüm kader arkadaşlarıma ve bu gün ayrıca sana Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…