Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım umudunu yitirme..bence yüzün gülücek inan dün gece senin için dua ettim...
Allah razı olsun canım ne kadar iyisin, inşallah o duaların hürmetine Rabbim senin yüzünü güldürür
merseray canım üzülme ve kan testini bekle unutma hep hayırlısını istiyoruz hayırlı olan olacaktır
evet hakkımızda hayırlısı böyleymiş kan testinden falan umudum yok ya olsa çıkardı çünkü şuana kadar pozitif çıkanların hepsinin 10.gün idrarda silik çıkmış ben umudumu kestim
Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.

canım çok rahat ol zaten bişey hissetmiceksin stres yapma ki daha rahat geçsin Allah seninle olsun

merseray canım nasılsın cok umutsuz cevapların ne olur üzülme

iyiym canım sağol, yok üzülmüyorum geçti, Allaha hep hakkımda hayırlı olanı nasip etmesi için dua ettim demekki hayırlısı böyleymiş ki böyle nasip etti, hamile kalıp kötü şeyler yaşamayı da nasip edebilirdi belkide beni bunlardan korudu Rabbim benim için iyi olanı benden daha iyi bilir O na sığınıyorum

yasemın merhaba canım senın gonalda kacıncı gunun
tatlım daha lucrindeyim adet olmadım gonal f geçmedim daha ama çok gerginim...benim adetlerim çok düzenliydi sanırım cuma yada cumt bekliyorum adet olunca başlıcam gonal f e...

Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.

tatlım allah yardımcın olsun inan dün gece nurtopu ve merserayın yüzünüde güldür allahım dedim sonrada güldüm eşim ne oldu dedi:) adınızı bilmiyorum ya o komiğime gitti ama dualarım sizinle

günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim

merhaba kızlar,nasılsınız.Nurtopu yumurtaların sanırım toplanmıştır,hadi Hayırlısı Olsun canım.Merseray ınşallah kan testinde bir sürprizle karşılaşırız canım.bende gelecek salı Ankaraya geliyorum,Melih Beyde ayrıtılı ultrasonum var.

Toplandı canım sağolasın
Ama kaçı olgun aramadılar daha
Hayırlısı bakalım:)

slm arkadaşlar pazartesi bende anatolidaydım hakan beyle görüşmek için geldik bikez denedik ama yumurtalarımız döllenmedi benim yumurta sayım az hakan bey olumlu konuşmadı ama ben de umt yoksa uğraşmayalım dedim ama bu seferde tek yumurtası olan bi diş hkimine denedik oldu dedi her şeyinle kendim ilgilenirim dedi ama umutsuz konuştu yumurtalar döllense bile transfer yapılınca yüzde 10 şans verdi ne yapacağımı bilemiyorum bana yazın lütfen yumurta sayısı az olan varmı veya döllenmeyen konuşmaya çok ihtiyacım var alllah herkezin yardımcısı olsun

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim

Canım benim kendine çok iyi bak .Hem demiyormuyuz hep Alaah istedikten sonra olmicak bişey yok.bundada bir hayır vardır önce can sağlığı umudunu yitirme. bü gün terziye gittim iğneden sonra ,çantamdan pantolonumu verirken anneme gonal f sende dimi diye sorunca terzi tedavimi oluyorsun dedi .şaşırdım .onunda eşi tüp bebek tedavisi olmuş ilkinde devlet hastanesi onları dinlemeyip ultrason çektiği için bebecik düşmüş ama yılmamışlar bida denemişler eşi şimdi 3.5 haftalık hamiş.baksan çok yaşlılar ama bak neler oluyor bende umutlandım olacağına..üzülme noolur :1hug:

Toplandı canım sağolasın
Ama kaçı olgun aramadılar daha
Hayırlısı bakalım:)

canım hadi hayırlı olsun ben hala adet olmadım artık 2.aşamaya geçsem diyorum bekliyorum bakalım..nasıl geçti anlatsana eğer sakıncası yoksa..

Nurtopu kaç yumurtan çıktı,yazsana buraya bilgilerini.merak ediyoruz.

slm arkadaşlar pazartesi bende anatolidaydım hakan beyle görüşmek için geldik bikez denedik ama yumurtalarımız döllenmedi benim yumurta sayım az hakan bey olumlu konuşmadı ama ben de umt yoksa uğraşmayalım dedim ama bu seferde tek yumurtası olan bi diş hkimine denedik oldu dedi her şeyinle kendim ilgilenirim dedi ama umutsuz konuştu yumurtalar döllense bile transfer yapılınca yüzde 10 şans verdi ne yapacağımı bilemiyorum bana yazın lütfen yumurta sayısı az olan varmı veya döllenmeyen konuşmaya çok ihtiyacım var alllah herkezin yardımcısı olsun

Yasmin sana super bir haberim var, dun doktorumla konustum hic bosuna gerilmemize gerek yokmus, anestezi ile de transfer yapilabiliyormus. Ben oyle yaptirmaya karar verdim. Tutmazsa eger cok uzuluyorsun, insan ister istemez kendini suclamaya basliyor. Eger sen de benim kadar hassassan bu konuda, anesteziyi dusunmeni tavsiye ederim. Umarim hepimiz icin en iyisi olur canim.

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

HAMıLELERıMıZ
1. Firdos (Yaş-26, Dr.u Bülent Tıraş)
2. Badem (Yaş-28, Dr.u Hakan Yaralı)
3. Ebi (Yaş-27, Dr.u Hakan Yaralı)

HAMıLE ADAYLARIMIZ
1. Merseray(Yaş-28)---Kısa protokol---ığne başlama tarihi--->1 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş )-OPU--->14 Ocak-Yumurta sayısı--->7-Transfer Tarihi(3 embryo)--->17 Ocak-Test Tarihi--->28 Ocak ınşallah
2. Moon_Sunn(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->6 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)???
3. Nurtopu(Yaş-30)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->7 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)-OPU--->27 Ocak-Yumurta sayısı--->7-Transfer Tarihi--->30 Ocak-Test Tarihi--->10 Şubat ınşallah
4. Hannemehtap(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->12 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
5. Yaseminesk(Yaş-24)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->18 Ocak (Dr.u Hakan Yaralı)
6. Suens(Yaş-29)---Uzun protokol---Lucrin başlama tarihi--->21 Ocak (Dr.u Bülent Tıraş)
7. Aristo(Yaş-?)---???protokol---Lucrin başlama tarihi--->???(Dr.u ??)

Allah razı olsun canım
Çok sağol

tatlım allah yardımcın olsun inan dün gece nurtopu ve merserayın yüzünüde güldür allahım dedim sonrada güldüm eşim ne oldu dedi:) adınızı bilmiyorum ya o komiğime gitti ama dualarım sizinle

yasemincim çok sağol
Ne alemdesin neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…