Allah razı olsun canım ne kadar iyisin, inşallah o duaların hürmetine Rabbim senin yüzünü güldürürcanım umudunu yitirme..bence yüzün gülücek inan dün gece senin için dua ettim...
evet hakkımızda hayırlısı böyleymiş kan testinden falan umudum yok ya olsa çıkardı çünkü şuana kadar pozitif çıkanların hepsinin 10.gün idrarda silik çıkmış ben umudumu kestimmerseray canım üzülme ve kan testini bekle unutma hep hayırlısını istiyoruz hayırlı olan olacaktır
Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.
merseray canım nasılsın cok umutsuz cevapların ne olur üzülme
tatlım daha lucrindeyim adet olmadım gonal f geçmedim daha ama çok gerginim...benim adetlerim çok düzenliydi sanırım cuma yada cumt bekliyorum adet olunca başlıcam gonal f e...yasemın merhaba canım senın gonalda kacıncı gunun
Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.
günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim
Toplandı canım sağolasın
Ama kaçı olgun aramadılar daha
Hayırlısı bakalım:)
gonal f geçmedim tatlım daha lucrin deyim 10.günüm dü bugün.yasemın merhaba canım senın gonalda kacıncı gunun
Canım hiç sıkma canını moralini yüksek tut ''ne büyük sıkıntım var deme ne büyük Allahım var ''de bak bu aşamalara gelmek için bile ne çileler çekiyoruz Allaha emanet ol dualarım çocuk özlemi çeken tüm kader arkadaşlarıma ve bu gün ayrıca sana Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
tatlım allah yardımcın olsun inan dün gece nurtopu ve merserayın yüzünüde güldür allahım dedim sonrada güldüm eşim ne oldu dedi:) adınızı bilmiyorum ya o komiğime gitti ama dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?