Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım cok sevındıııım sımdı buyuk gun beklıcen 29unda bakcan.ayyyy cok heyecanlı tabı sen bana bakma sakın ol dıkkatlı ol.ya yumoslarımda bana benzıosa ısımız var.ya bugunde gıttım sol dakıler 14.8 olmus ama sag hala kucuk 10.5 falan endometrıum 8.5 cok ıyı dedı ama bu yumosları nasıl daha cabuk buyuturuz kı bılmıom.neyse sen artık anne adayısın kendıne dahada ıyıy bak ananas falan yenıomus galıba.öle seyler yap ok? opuyorumnanaktan

:
evet canım cok heyecanlı,ben dayanamam idrar testi yaparım utanmasam bugun bile yapıcam:)))) bebişlerin içimde oldugunu biliyorum ya sanki hamileymişim teste falan gerek yokmuş gibi geliyor...yumoşlar genelde 1 günde 2mm büyüyormuş ama dedimya seninkiler nazlı..biraz daha sabır..bu solda 14.8 olanlar kaç tane ki ???galiba senin bi 4güne falan ihtiyacın olacak canım ama cabuk geçiyo biliyosun canını sıkma sakın beraber sabredicez:)) hımmm bak ananası ilk defa duyuyorum bi araştırayım bakalım...:1hug:

canım senı hıc bırakmasınlar buyusunler kocaman olsunlarrr ıns saglıkla dıkkat et sen kendıne.bugun benımkıler 16 yı gecmısler ben 2gundur gazi oluyorum dun sagdan ıgne vururken damara geldı sıstı sertlestı ve suan mosmor dun cok agladım ve uyumusum öle sabah da kan verırken kan vermekten sertlesmıs damar zor gırdıler ıcım gectı bayılıodum.bugunde sola ıgnemı yaptık hemsıre bana catlatma ıgnenı al dedı o dolapta saklanıomus bıde galıba yarında ultrasonum var.ayyy cok uzattım.ya zahmet olmazsa bana toplama ıslemını anlatırmısın nasıl oluyo nerde yapıolar hakan beymı yapıo amelıyat gbı full soyunuomusun nekadar suruo ne cok sordum dımı kusura bakma :kedi:

yok canım benim istediğin kadar sorabilirsin..bu arada cok sevindim bak 16yı gecmiş hadi hayırlısı..ya aynı zamanda çok üzüldüm dün baya canın yanmış iğneler zaten mahvediyo insanı bide böyle talihsizlikler neyse az daha sabır gecmiş olsun..iğneyi buz dolabının normal gözünde sakla kullanmadan 1 saat öncede çıkar ben öyle yaptım..canım toplama işlemi ameliyathanede yapılıyor genel anestezi altında..hakan hoca yapıyor yada bülent hoca ama hakan hocanın hastası olduguna göre o yapar benimkini o yaptı..komple soyunuyorsun canım ameliyat gibi..gece 12den sonra hiçbişey yemiyorsun içmiyorsun,kağıt veriyorlar orda yazıyor takı takmayın makyaj yapmayın aç gelin diye...en fazla 20 dk sürüyor benimki 15 dk ya yakın sürmüş..sonra hemen uyanıyorsun zaten..ya benim cok agrım oldu işlemden sonra cok fena adet sancısından beter,ağrı kesici verdiler gecti ama bi kaç gün hafif ağrıdı..bi bayanda dediki benim hiç agrım falan olmadı?? inşallah seninde olmaz canım seni korkutmayım ben biraz sıkıntılı atlattım ya ondan ama cok basit bi işlem korkma yani..yarın ultrasona gidersen yaz yine canım ayrıca kusura bakmıyorum tabiki istediğini sor))))opuyorumnanaktan

en bugun ulrasona gıttım ve super buyumusler 20mm olan var ve 18 17 16 olan asagı yukarı 6-7 tane bugun catlatma ıgnemı vurcak esım 20:45 de ve salı saat 8de orda olmalıymısım.cok heyecanlandım bıraz korkuyorum tabııı ıste böle.cok sagol benı bılgılendırdıgın ıcın canım sana ıyı dınlenmeler dıkkat et kendıne ve bebıslere opuyorumnanaktan

ebicim inşallah tutar, bebişine yada bebişlerine bir an önce kavuşursun :Saruboceq:

aa canım cok sevindim mükemmel büyümüşler..hadi bakalım hayırlı olsun iğnelerdende kurtuldun..sakın korkma inşallah çok güzel olacak hersey..bende gün sayıyorum evdeyim hiç cıkmıyorum dinleniyorum valla..sende kendine dikkat et canım haberlesmeye devam bebişlerimiz bizi bekliyooooorrr....a.s.

sagol merseray güzel dileklerin icin.ya su ameliyathane tarzı beni korkutuyo.biran önce büyüsünler die gün sayıyodum sımdı korkuyorum.ben daha önce genel anestezi falan da almadım ondan bi ileri iki geri yapıorum.neyse anneme ve kayınvalideme söledim onlarda gelcekler cıkınca aptallık olursa onlar beni toplar artık kaydirigubbakcemile3 cok sagolun ıns yarın guzel haberlerle sıze dönerim

canım hiç korkma hiçbirşey duymayacaksın anesteziyle, 15dk uyuyacaksın uyandığında herşey bitmiş olcak, inşallah yarın hayırlı haberlerinle gelirsin..

benım yumoslarım toplandı.7taneler yarında döllenme durumunu bıldırcekler.cumayada transfer ıns bakalım hayırlısı...bıraz sancım var oyuzden yatıorum.sımdı ıstırahat zamanı...opuyorumnanaktan

canım çok sevindim hadi bakalım hayırlısı,bundan sonrası sabır canım ben çatlamak üzereyim 6gün kaldı..ama çabuk geçiyor aslında inşallah sonumuz hayırlı olur iyice dinlen..çok ağrın olursa parol iç hemşireler söylemiştir zaten...bebişlerin durumlarınıda yaz cok merak ediyorum valla bugun kaç kez aklıma geldin ne yaptın diye ama evdeki bilgsyar bozuldu mecbur aksam eşimi bekliyorum geç yazabiliyorum..iyice dinlen bakalım canım...a.s.

badem bugun haber geldı 7 taneden 4 u ıslem gormus ve 4ude döllenmıs.yarın da ne durumda olduklarını sölicekler cuma transfer ıns. transferıde toplamayı yaptıkları yerdemı yapıolar.nasıl oluyo?ya bana bı tok gelıosun bı ac gelıosun dedıler hangısı?bıde benım hala sancım var hafıf gecer ıns cumaya.cok merak edıorum yumoslarımı ne olcak bakalım :1rolleyes:
senın ne guzel az kalmıs azıcık daha sabretcen sonra mutlu haber ıns :Saruboceq: bana hemsıre test gununuz 5 ocak dedı nasıl gelcek ogun kafamçokkarıştı

ebicim hayırlı olsun cumaya kadar embriyolar kesin hale gelir..transferde aynı yerde yapılıyor 5dk sürüyor..karnından ultrasonla bakarken rahimden transferi yapıyorlar ince bi boruyla hissetmiyorsun zaten.. idrara sıkışıklık durumuna göre sırayla alıyorlar..ben cok sıkısık degildim rahattım çok fena sıkısıklar vardı onları alın dedim ben en son girdim bekledim baya..canım aç olmana gerek yok hafif bir kahvaltı yap fazlada yeme..hastaneye gidene kadarda yavas yavas su iç hatta sabah uyanınca idarara cıkmamaya calışın diyorlar..eger dayanamayıp cıkarsanda bol su iç...ayrıca benim sancılarım daha yeni gecti 2 gündür rahatım merak etme gecer..
kafan karışmasın canım ya cabuk geçiyor ben bugn dayanamadım idrar testi yaptım ama tabiki bişey çıkmadı..ama cok üzülmedim erken daha hayırlısı....sabır sabır sabırkaydirigubbakcemile2

badem bugun uzun bı bekleyısten sonra sonunda ardılar ve 4ude buyuyomus kalıtelerı iyıymis.yarın sabah transferım var yanı 7:30 da gel dedıler bakalım ne olcak acayıp heyecanlıyım.ya senın test gunune de az kaldı :lepi::lepi:

valla canım cok az kaldı ama bendede sabır bitmek üzere belki yarın dayanamayıp kan testi yaptırırım :)))) canım dualarım seninle hersey cok güzel olacak inşallah..çoğu gitti azı kaldı,transfer sonrası kendine cok dikkat et iyice yat dinlen...alkisalkisalkis hihoyyyt :CüvCüv:

ebicim hadi gözün aydın bekleme sürecine geçiyosun artık

badem senin test gününe kaç gün kaldı?

bugun transferım yapıldı yatıorum 2embrıom var ıkısıde 8 hucrelı kalıtelerı ıyı bakalım bız ustumuze dusenı yaptık gerısı allaha kalmıs bekleme zamanı artık sagoll canım benımde sen hep aklımdasın ıns guzel sonuclarınla sevıncez hepberaber.senın test 29 u dımı ayyy ben sabredemem.ben sımdıden dusunuorum 5ocak benımkı ben 1ındenıtıbaren testler alıp yaparım :kedi:

ebicim canım cokkk sevindim hayırlı olsun bence 2si de tutacak içime doguyor...ama lütfen kendine cok dikkat et yogurt süt et tüket bol bol meyve ye dinlen....ve hiç bir seye canını sıkma hep mutlu ol.....
bu arada benim test günüm 28 i yani pazartesi...amaaaaaa ben bugun cokkkk mutluyum nedeni ise idrar testi yaptım ve hafif acık renk ama baya görülebilecek sekilde ikinci çizgi cıktııııııııııııııııı........inşallah devamı gelir ebi cok mutluyum darısı basına canımmmm....:CüvCüv: :kedi: kaydirigubbakcemile2 :1hug: :teytey:

ebicim hadi gözün aydın bekleme sürecine geçiyosun artık

badem senin test gününe kaç gün kaldı?

merseray 2 gün kaldı pazartesi ama ben idrar testi yaptım bugun biraz cıktı gibi agzım kulaklarımda,2gün önce yapmıştım hiç cıkmamıştı...allahım hepimize bu anı yasatsın cok mutluyum bu çizgiyi görmek ne güzel......hepimize bu mutlulugu verir inşallah....:sm_cool:

AAAaaaaaaaaaaaaa harika bir haber daha bugünden silik çıktıysa kesin hamilesin canım yaa çok sevindim hadi Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir bebişin ya da bebişlerin olsun inşallah,, badem bu kadar erkenden idrarda çıktıysa bhcg değerin baya yüksek demektir yani ikiz olmasın sakınkaydirigubbakcemile3 ayy harika olurzemuszemus
bende 31 aralıkta regl olcam inşallah ve tedaviye başlıcam dualarında beni de unutma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…