inşallah canım bugun transfer yapıldı 3 embriyo yaptılar inşallah beni bırakmaz bebişlerim:)) canım yavas olsun ama gec olsun güç olmasın inşallah hayırlı haberlerini alalımda...hem senin yumoşlar yavaş ya nazlılar demekki,, bebeklerinde pek nazlı olacak galiba:)))
canım cok sevındıııım sımdı buyuk gun beklıcen 29unda bakcan.ayyyy cok heyecanlı tabı sen bana bakma sakın ol dıkkatlı ol.ya yumoslarımda bana benzıosa ısımız var.ya bugunde gıttım sol dakıler 14.8 olmus ama sag hala kucuk 10.5 falan endometrıum 8.5 cok ıyı dedı ama bu yumosları nasıl daha cabuk buyuturuz kı bılmıom.neyse sen artık anne adayısın kendıne dahada ıyıy bak ananas falan yenıomus galıba.öle seyler yap ok? opuyorumnanaktan
canım senı hıc bırakmasınlar buyusunler kocaman olsunlarrr ıns saglıkla dıkkat et sen kendıne.bugun benımkıler 16 yı gecmısler ben 2gundur gazi oluyorum dun sagdan ıgne vururken damara geldı sıstı sertlestı ve suan mosmor dun cok agladım ve uyumusum öle sabah da kan verırken kan vermekten sertlesmıs damar zor gırdıler ıcım gectı bayılıodum.bugunde sola ıgnemı yaptık hemsıre bana catlatma ıgnenı al dedı o dolapta saklanıomus bıde galıba yarında ultrasonum var.ayyy cok uzattım.ya zahmet olmazsa bana toplama ıslemını anlatırmısın nasıl oluyo nerde yapıolar hakan beymı yapıo amelıyat gbı full soyunuomusun nekadar suruo ne cok sordum dımı kusura bakma :kedi:
en bugun ulrasona gıttım ve super buyumusler 20mm olan var ve 18 17 16 olan asagı yukarı 6-7 tane bugun catlatma ıgnemı vurcak esım 20:45 de ve salı saat 8de orda olmalıymısım.cok heyecanlandım bıraz korkuyorum tabııı ıste böle.cok sagol benı bılgılendırdıgın ıcın canım sana ıyı dınlenmeler dıkkat et kendıne ve bebıslere opuyorumnanaktan
en bugun ulrasona gıttım ve super buyumusler 20mm olan var ve 18 17 16 olan asagı yukarı 6-7 tane bugun catlatma ıgnemı vurcak esım 20:45 de ve salı saat 8de orda olmalıymısım.cok heyecanlandım bıraz korkuyorum tabııı ıste böle.cok sagol benı bılgılendırdıgın ıcın canım sana ıyı dınlenmeler dıkkat et kendıne ve bebıslere opuyorumnanaktan
sagol merseray güzel dileklerin icin.ya su ameliyathane tarzı beni korkutuyo.biran önce büyüsünler die gün sayıyodum sımdı korkuyorum.ben daha önce genel anestezi falan da almadım ondan bi ileri iki geri yapıorum.neyse anneme ve kayınvalideme söledim onlarda gelcekler cıkınca aptallık olursa onlar beni toplar artık kaydirigubbakcemile3 cok sagolun ıns yarın guzel haberlerle sıze dönerim
benım yumoslarım toplandı.7taneler yarında döllenme durumunu bıldırcekler.cumayada transfer ıns bakalım hayırlısı...bıraz sancım var oyuzden yatıorum.sımdı ıstırahat zamanı...opuyorumnanaktan
badem bugun haber geldı 7 taneden 4 u ıslem gormus ve 4ude döllenmıs.yarın da ne durumda olduklarını sölicekler cuma transfer ıns. transferıde toplamayı yaptıkları yerdemı yapıolar.nasıl oluyo?ya bana bı tok gelıosun bı ac gelıosun dedıler hangısı?bıde benım hala sancım var hafıf gecer ıns cumaya.cok merak edıorum yumoslarımı ne olcak bakalım :1rolleyes:
senın ne guzel az kalmıs azıcık daha sabretcen sonra mutlu haber ıns :Saruboceq: bana hemsıre test gununuz 5 ocak dedı nasıl gelcek ogun kafamçokkarıştı
badem bugun uzun bı bekleyısten sonra sonunda ardılar ve 4ude buyuyomus kalıtelerı iyıymis.yarın sabah transferım var yanı 7:30 da gel dedıler bakalım ne olcak acayıp heyecanlıyım.ya senın test gunune de az kaldı :lepi::lepi:
bugun transferım yapıldı yatıorum 2embrıom var ıkısıde 8 hucrelı kalıtelerı ıyı bakalım bız ustumuze dusenı yaptık gerısı allaha kalmıs bekleme zamanı artık sagoll canım benımde sen hep aklımdasın ıns guzel sonuclarınla sevıncez hepberaber.senın test 29 u dımı ayyy ben sabredemem.ben sımdıden dusunuorum 5ocak benımkı ben 1ındenıtıbaren testler alıp yaparım :kedi:
ebicim hadi gözün aydın bekleme sürecine geçiyosun artık
badem senin test gününe kaç gün kaldı?
ebicim canım cokkk sevindim hayırlı olsun bence 2si de tutacak içime doguyor...ama lütfen kendine cok dikkat et yogurt süt et tüket bol bol meyve ye dinlen....ve hiç bir seye canını sıkma hep mutlu ol.....
bu arada benim test günüm 28 i yani pazartesi...amaaaaaa ben bugun cokkkk mutluyum nedeni ise idrar testi yaptım ve hafif acık renk ama baya görülebilecek sekilde ikinci çizgi cıktııııııııııııııııı........inşallah devamı gelir ebi cok mutluyum darısı basına canımmmm....:CüvCüv: :kedi: kaydirigubbakcemile2 :1hug: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?