bugun transferım yapıldı yatıorum 2embrıom var ıkısıde 8 hucrelı kalıtelerı ıyı bakalım bız ustumuze dusenı yaptık gerısı allaha kalmıs bekleme zamanı artık sagoll canım benımde sen hep aklımdasın ıns guzel sonuclarınla sevıncez hepberaber.senın test 29 u dımı ayyy ben sabredemem.ben sımdıden dusunuorum 5ocak benımkı ben 1ındenıtıbaren testler alıp yaparım :kedi:
ebicim canım cokkk sevindim hayırlı olsun bence 2si de tutacak içime doguyor...ama lütfen kendine cok dikkat et yogurt süt et tüket bol bol meyve ye dinlen....ve hiç bir seye canını sıkma hep mutlu ol.....
bu arada benim test günüm 28 i yani pazartesi...amaaaaaa ben bugun cokkkk mutluyum nedeni ise idrar testi yaptım ve hafif acık renk ama baya görülebilecek sekilde ikinci çizgi cıktııııııııııııııııı........inşallah devamı gelir ebi cok mutluyum darısı basına canımmmm....:CüvCüv: :kedi: kaydirigubbakcemile2 :1hug: :teytey:
cok sagol canım ıns guzel haberlerle dönücem size :Saruboceq:canım hayırlı olsun inşallah güzel bir süreç geçirirsin ve güzel haberler alırsın :Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba.Bizde anatoliada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla.Tedavide olanlar inşallah başarıyla sonuçlanır tedaviniz.Böylece banada umut olursunuz.
merhaba nergis..inşallah tedavin hayırlı olur..ben şimdilik memnunum.birebir devamlı seninle ugrasmıyorlar ki her yer öyle,ama takipleri cok düzenli..gerektiği zaman günlük bilgilendirmeleride gayet iyi..hocalar zaten profesyonel,para için boş umut veren insanlar degiller..durumun neyse onu acıkça sunuyorlar..denemeni tavsiye ederimmm...kaydirigubbakcemile
Ebicim ve bademcim daha önce hiç yazmadım ama sizleri heyecanla takip ediyorum. Bademcim bence değerin çok güzel katlana katlana büyür inşallah.
Ben de anatoliayı düşünüyorum. Orda ücret baştan peşin ödeniyormuş. Merak ettiğim şu: Yağılacak tüm kan testleri ,ultrasonlar ve muayeneler bu ücrete dahil mi? Tetkiklerimiz hep anatoliada yapılıyor değil mi? Birde embryo dondurma işleminin ne kadarlık bi ücreti var? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dondurma yaptınız mı?
Ebicim ve bademcim daha önce hiç yazmadım ama sizleri heyecanla takip ediyorum. Bademcim bence değerin çok güzel katlana katlana büyür inşallah.
Ben de anatoliayı düşünüyorum. Orda ücret baştan peşin ödeniyormuş. Merak ettiğim şu: Yağılacak tüm kan testleri ,ultrasonlar ve muayeneler bu ücrete dahil mi? Tetkiklerimiz hep anatoliada yapılıyor değil mi? Birde embryo dondurma işleminin ne kadarlık bi ücreti var? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dondurma yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?