Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

canım hayırlı olsun inşallah güzel bir süreç geçirirsin ve güzel haberler alırsın :Saruboceq:

canım cok sevındım bıraz önce anneme sölüyodum ben yerınde olsam test yapardım dıye.cok sevındım yaaa.bısey sölimmi benim icimdede ikisi tutcakmıs gibi bi his var :kedi: ay hadı senın guzel haberını aldım ya artık daha guzell dınlenıp heyecanla gun gecırırm :teytey: hihoyyyt :CüvCüv: delikafadulden

Arkadaşlar merhaba.Bizde anatoliada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla.Tedavide olanlar inşallah başarıyla sonuçlanır tedaviniz.Böylece banada umut olursunuz.

:ecrin_bebek:ebi 26 o kadar sevindimki....yazılanları okurken gülümseyişimdn eşim bile merak etti ne okuyorsun diye.bana bı turlu nasip olmadı başlamak bu ay da kist oluşmuş insallah ocakta baslarız.umarım artık bır engel cıkmaz ekımden bu yana hep bi şeyler oluyor.dua edin lütfen:teselli:

kızlarrr merhaba ben bugun tabiki dayanamayıp burdaki bi tıp merkezine kan testi yaptırdım ve 44.96 cıktı....sizce nasıl ?? inşallah düşmez...
merseray cok heyecanlıyım inşallah ikizdir bende cok istiyorumm...dualarımda emin olun varsınız inşallah sizde bu anı yasarsınız bende devamında bi aksilik olmadan yasarım...
ebi sen nasılsın agrın sızın varmı...bakarsın arka arkaya bebişlerimizin haberini alırız...hemde çifter çifter olsa ahhhhh ne güzel olur...allah saglık versinde tek olsun çift olsun bizim olsun yeterki demi....test sonucum 44.96 cıktı pazartesi asıl test günüm inşallah yükselir...

Arkadaşlar merhaba.Bizde anatoliada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla.Tedavide olanlar inşallah başarıyla sonuçlanır tedaviniz.Böylece banada umut olursunuz.

merhaba nergis..inşallah tedavin hayırlı olur..ben şimdilik memnunum.birebir devamlı seninle ugrasmıyorlar ki her yer öyle,ama takipleri cok düzenli..gerektiği zaman günlük bilgilendirmeleride gayet iyi..hocalar zaten profesyonel,para için boş umut veren insanlar degiller..durumun neyse onu acıkça sunuyorlar..denemeni tavsiye ederimmm...kaydirigubbakcemile

sağol canım benim için önemli olan işlerini iyi yapmaları.Sende hamilesin galiba çok sevindim.İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebişini.

Ebicim ve bademcim daha önce hiç yazmadım ama sizleri heyecanla takip ediyorum. Bademcim bence değerin çok güzel katlana katlana büyür inşallah.
Ben de anatoliayı düşünüyorum. Orda ücret baştan peşin ödeniyormuş. Merak ettiğim şu: Yağılacak tüm kan testleri ,ultrasonlar ve muayeneler bu ücrete dahil mi? Tetkiklerimiz hep anatoliada yapılıyor değil mi? Birde embryo dondurma işleminin ne kadarlık bi ücreti var? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dondurma yaptınız mı?

Canım benim 3 denemem yarın transfer olacam cok güzel hastane zaten ben ankarada yaşıyorum ben 3 kez tüp bebek yaptırdım hepsi bu hastanede

Evet bende merak ediyorum toplam ne kadara mal oluyor?

nurtopu cok sagol galiba iyi gidiyor bebişim sabah test günüm sonucu yazarım,darısı basınıza...canım ücreti nakit para olarak alıyorlar ve peşin istiyorlar,kredi kartı taksit vs yok.. ama biz konuştuk transfer gününe kadar tamamladık,1000 pesin verdik arada bi verdik transfer günü kapattık..ben bide histeroskopi ye falan girdim o yüzden biz 5500 falan ödedik sanırım toplamda...tüp bebek parasının içinde hersey var,kan testleri ultrason fakat girişte 200 lira muayene ücreti var dahil degil...basta sperm sayımı isterse onada 50 lira alıyorlar ama onun dışında tüp bebek süresince ekstra para yok..tabi ameliyat vs baska bişey çıkmazsa...inşallah çıkmaz tabi..hersey anatolia da yapılıyor temiz biyer..ben dondurma yaptırmadım dondurma için 500 lira alıyorlarmış.sonraki her sene için 150 lira..ama bunu senesi dolunca tabi...bide çözdürürken 1000 lira alıyorlarmış..zaten dondurulacak embriyon kalırsa bilgilendiriyorlar..ben istedim ama embriyo kalmadı...inşallah hersey istediğin gibi olur,hayırlı olsun....kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:

canım ıyıyım cok sukur pek agrım yok bıraz gaz problemım var arada hafıf agrı oluyo gıbı ama ayıramıorum gaz sancısıyla cok sıs karnım yaa.degerın super yaa bakalım bugun ne cıkcak ya bende sonuc almak ıstıorum.esım basımın etını yıyo oturtmuyo bıle benı.daraldım yatmaktan.bilgısyar zararlı dıo cok ugrasma dıo napim baska yattıgım yerden.neyse bugunde 2ye katlasın degerınde nesemızı bulalım hihoyyyt :teytey:
kızlar sagolun ben anantolıayı tavsıye ederım tedavılerınız hayırlı olur.hannemehtap ıns en kısa surede baslarsın ama canını sıkma belkı böle bekledıkten sona ılkınde tutucak unutma bızım hayır gorduklerımızde ser ser gorduklerımızde hayır vardır....

bademim ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın
Çok teşekkür ederim
Hayırlısı bakalım

arkadaşlar mrb.bende anatolia da hakan bey ile tedaviye başıyorum eskişehirdeki dr oraya yönlendirdi ama baştan bütün msj okudum hergün çağırıyorlarmı nasıl gidicem bilmiyorum size ne kadara mal oldu ücreti nakit mi alıyorlar şimdiden allah hepinizin kucağını doldursun çabalarımızın karşılığını alırız inşallah...

ebi 26 bütün msj okudum umarım tedavi sonucunda allah yüzünü güldürür :))2010 da hepimiz anatolia annesi oluruz inşallahhhhhhh.....

arkadaslar anatolia daki maddiyatla ilgili kısmı ben yukarda detaylı anlattım..ilk görüşmede alacaklar diye bişey yok ama transfer gününe kadar tamamlayın diyorlar...
yasmin yumurta toplama gününe 10 gün kala falan her sabah cagırıp kan ve ultrasona bakıyorlar...gidince detaylı konuşursun zaten..tedavin hayırlı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…