Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

bu aradaaaaa asıl haber geliyor.....kan degerim 138 çıktıııııı.....cok güzel dedilerrr....yani hamileyimmmmmmmmmm......ama carsamba tekrar gidicem sonra bi daha gidicem asıl sonuç o zaman belli olacak inşallah bi aksilik olmazsaa hamileyim arkadaslar....
Allah hepinize bu duyguyu yasatsınnn......bu güzel duyguyu sizlerle paylasmak cok güzel,iyi dileklriniz için cok tesekkür ederim..inşallah bende sizinkileri paylaşıcam yakında.....

ebicim inşallah seninde güzel haberlerin gelecek yakında..merakla bekliyorummm..valla eşin ne derse yap,benimkide zabıta müdürü gibi her dakika tepemdeydi,dediğin gibi bilgisayarı bile kucagıma aldırmıyodu ama sonucu güzel oluyor bakk inşallah seninde öyle olacak canım.....
ayyy arkadaslar inşallah hepimiz sırayla güzel haberlerimizi yazarız buraya...öncelik sende ebicim 8 gün kaldı hemencecik gececek...kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt bademcim çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bende bu perşembe veya cuma başlıcam Allah kısmet ederse duanı eksik etmekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.

Canım çok sevindim.Ay hadi darısı başımıza kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canımm cok sevindim super degerın.belkı senın kı ıkızdır 138 ıyı ve 2 den fazla katlamıs dıılmı cok cok cok sevındım moral oluyo bana gercı zaten mutlu maymun gıbı gezıorum ama ıyı oluyo bu haberler.badem sana öle oldumu bılmıorum ama transferden berı ben hıc tutmadıgını dusunmedım sankı ıkısıde tutundu bana acaba kendımı mı kandırıorum neyse tekrar tebrıkler sımdı sızınev bayram yerıdır :teytey: esın naptı cok sevındımı benımkıde soru delırmıstır adamcagız saglıklı bı hamılelık gecır ıns

hayırlı olsun inan msjları okudukca içim kıpır kıpır biran önce bende yazmak istiyorum umut oldunuz kızlar içime...ben hergün gidemem eskişehirdeki dr sanırım tedavimi takip edicekçok stresteyim bu konuda...sıra ebi 26 da oda yazıcak hamileyimmmmmmmm diye inşallah bizde yazıcazz

inşallah

arkadaşlar sizlerin uzun protokol mü kısa mı?
onu neye göre belirliyorlar bilen var mı?

merhaba arkadaslar....merseray,nergis,yasmin,nurtopu hepinizin iyi dilekleri için cok tesekkür ederim...içinizi ferah tutun yeni yıl bana bebeğimle geldi, inşallah sizede bebeğinizi getirecek...inanın hep dualarımdasınız, cok mutluyum ama birazda korkuyorum bişey olacak diye ama olmayacak inşallahh sizde benim için dua edin...
tedavilerinizin asamalarını bize yazın arkadaslar belki bazı konularda yardımcı olabiliriz.. ben tüm bilgilerimi paylasmaya calışıyorum..
nurtopu protokolü neye göre belirliyorlar ben bilmiyorum..zaten tedaviye basladıgımda böyle bikaç çesit protokol oldugunuda bilmiyordum..bana uzun protokol vermişler ama niye bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmedi valla acemilikten...

canım inşallah ikizdir,hiç bilmiyorum ki bu degerler nasıl ifade ediliyor...daha doktorlada görüşemedim önce kan artışına bakacaklarmış,sonra doktor...valla moral verdiğime cok seviniyorum canım... bende aynen ilk günden beri tuttugunu düşündüm hep içimdelermiş gibi düşündüm..hatta eşimle dalga geçiyordum sürekli,3 tane embriyo yapıldı ya...aşkım biz 4 kişiyiz sen baska yatakta yat sıgmayız diye:)) sende böyle düşün bu anın tadını çıkar inşallah sonuda güzel olcak...eşim inanılmaz mutlu,her aksam eve gelip bana diyorki bi test yapsana (( şu idrar testlerinden )) ama cok belli etmemeyede calışıyor kan sonuçları cıkana kadar,hani olaki bi aksilik olursa ben çok fazla yıkılmayım diye güya sakin durmaya calışıyor ama içi içine sığmıyor ben biliyorum..... saglıklı olsunda dediğin gibi canım hepimize inşallahhhhhhhh........opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

herkese günaydın...bende anatollıada tedavı gordum 3 tup bebek denemesınden sonra hazıran 2009 da pozıtıfı gorduk..su an da 30 haftalık hamıleyım subatta oglum gelecek ınsallah...dr um bulent beydı..allah razı olsun cok memnun kaldım...cok agladım ısyan ettıgım umutsuzluga kapıldıgım zamanlar oldu..bu sureç cok zor ama sabır ve dua mutlu sona ulastırıyor inancınızı yıtırmeyın...rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun..hepınıze bol şans...

ada67 cok sevındım.sen artık yolun sonuna gelmıssın allah kurtarsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns.
bademcim benim iki gundur belim agrımaya basladı hafıf hafıf hanı adet olmadan önce agrır ya öle.kötü düsünmemeye calısıorum ama acaba nıye?bıde esım cok kaptırma dıo bana olmazsa üzülürsün dıo ya bugun 6.gun.yarın test yapsammı?cıkarmı?hadı testte cıktı kımyasalmı falan ne bılcez ayyy cıldırcam bugun bı tuhaflık var üzerimde neyse sen sımdı tadını cıkar bebgının yada bebeklerının opuyorumnanaktan

Kızlar bişey soaracağım.Bizde problem eşimde.Spermlerinin morfolojisi düşük.Yani spermlerde yapısal olarak bozukluk var.Anatoliada spermler nasıl seçiliyor.Mikroskop kaç kat büyütüyor.Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

Merhaba arkadaslarrr hemen yazayım..bugün ki test sonucum 428 çıktıııı...:)))))))) darısı basınıza:))))))
ebicim canım hiç kötü düşünme bence çünkü agrıların cok normal benim karnım belim heryerim agrıyordu,suan bile sanki 1 saat sonra adet olacakmışım gibi karnım agrıyo....o yüzden kafana takma...bak dedim ya benim eşimde öyle,oda kaptırma diyo,biz cok yıkılmayalım diye onlar daha mantıklı yaklasmaya calışıyorlar ama eminimki bizden daha heyecenlılar:)))bu arada bence 8.gün yap idrar testini ben 6.gün yaptım kafama takmıycam dedim ama negatif cıkıncada üzüldüm..acaba tutmadımı diye..2 gün daha sabret kendini bosuna üzme benim 9.gün çok silik bi çizgi çıktı biliyosun...ama istiyorsan yap fakat biliyosun 12.gün bile idrarda cıkmayabilir negatif cıkarsa sakın üzülme oldumu...bide bende cok korkuyorum kimyasal falan olurmu diye ama bunları düşündükçe insan içinden cıkamıyor hemde boşuna üzülüp bebişlerimize zarar veriyoruz...canım biz elimizden geleni yapalım gerisini düşünmeyelim bence..şun bebişlerinin içinde oldugunu düşün ve tadını cıkarrrrrrrrrr........delikafadulden delikafadulden :sm_cool::sm_cool:

ArkadaŞlar allah hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr ınŞallah...3 gÜndÜr dr hakan bey hsg fılmı ıstedı uyuyamıyorum korkudan ankarada anestezı ıle Çektıren varmı aranızda Çooook korkuyorum((

inşallah

arkadaşlar sizlerin uzun protokol mü kısa mı?
onu neye göre belirliyorlar bilen var mı?

merhaba nurtopu canım bende henüz başlamadım ama arastırdıgım kadarıyla genc ve yumurta rezervi ıyı olan hastalara uzun protokol uyguluyorlar.senın sorunun yumurtalıklarda degılse uzun protokol uygularlar.allah hayırlısını nasip etsin hepimize insallah
:Saruboceq:

canım bende hsg cektırdım.cok korkuyordum
abim anestezyen vucuduma o ılacları almama karsı cıktı.cok agrılı gectı hayatımın en kötü agrısıydı cünkü benım tüplerim kapalıydı.10 dakıka bıle sürmedi cok acı cktım ama daha sonra ıyıkı anestezi almamısım dıye düsündüm.
amelıyattan sonra bıopsi icin parca alındı anestezi uygulandı cok rahattı.karar senin halamın kızıda cektırdı hıcbır sey hıssetmedım dedi cunku tuplerı acıktı.anlayacagın tupler acıksa acı yok demektır cok uzattım umarım yardımcı olabılmısımdır

canım cok sevındım darısı basımıza gözlerım doldu okurken allah tamamına erdırsın.senınle basladık ınsallah hepimiz hamileyim çıglıklarını paylasırız burada:Saruboceq:

sağol tatlım içim rahatladı 1 aydır hsg hakkında tüm yorumları okudum ben jinekolojik muayneden de çok korkuyorum ...komik olan hemşire yim ve kadın doğum hastanesinde:)) ama çalıştığım hastanede tüp bebek tedavisi gördüğümü söyleyemiyorum malummm laflar sözler moralimi bozuyor off ne zormuş bu işler ama olsun bebeğim için değer...

canım cok sevındım darısı basımıza gözlerım doldu okurken allah tamamına erdırsın.senınle basladık ınsallah hepimiz hamileyim çıglıklarını paylasırız burada:Saruboceq:

inşallah canım hepinizin heyecanına bende böyle ortak olmak istiyorum en kısa zamanda...başlangıç benden devamı sizden innşalllahhhhhh.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…