bu aradaaaaa asıl haber geliyor.....kan degerim 138 çıktıııııı.....cok güzel dedilerrr....yani hamileyimmmmmmmmmm......ama carsamba tekrar gidicem sonra bi daha gidicem asıl sonuç o zaman belli olacak inşallah bi aksilik olmazsaa hamileyim arkadaslar....
Allah hepinize bu duyguyu yasatsınnn......bu güzel duyguyu sizlerle paylasmak cok güzel,iyi dileklriniz için cok tesekkür ederim..inşallah bende sizinkileri paylaşıcam yakında.....
ebicim inşallah seninde güzel haberlerin gelecek yakında..merakla bekliyorummm..valla eşin ne derse yap,benimkide zabıta müdürü gibi her dakika tepemdeydi,dediğin gibi bilgisayarı bile kucagıma aldırmıyodu ama sonucu güzel oluyor bakk inşallah seninde öyle olacak canım.....
ayyy arkadaslar inşallah hepimiz sırayla güzel haberlerimizi yazarız buraya...öncelik sende ebicim 8 gün kaldı hemencecik gececek...kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canımm cok sevindim super degerın.belkı senın kı ıkızdır 138 ıyı ve 2 den fazla katlamıs dıılmı cok cok cok sevındım moral oluyo bana gercı zaten mutlu maymun gıbı gezıorum ama ıyı oluyo bu haberler.badem sana öle oldumu bılmıorum ama transferden berı ben hıc tutmadıgını dusunmedım sankı ıkısıde tutundu bana acaba kendımı mı kandırıorum neyse tekrar tebrıkler sımdı sızınev bayram yerıdır :teytey: esın naptı cok sevındımı benımkıde soru delırmıstır adamcagız saglıklı bı hamılelık gecır ıns
ada67 cok sevındım.sen artık yolun sonuna gelmıssın allah kurtarsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns.
bademcim benim iki gundur belim agrımaya basladı hafıf hafıf hanı adet olmadan önce agrır ya öle.kötü düsünmemeye calısıorum ama acaba nıye?bıde esım cok kaptırma dıo bana olmazsa üzülürsün dıo ya bugun 6.gun.yarın test yapsammı?cıkarmı?hadı testte cıktı kımyasalmı falan ne bılcez ayyy cıldırcam bugun bı tuhaflık var üzerimde neyse sen sımdı tadını cıkar bebgının yada bebeklerının opuyorumnanaktan
inşallah
arkadaşlar sizlerin uzun protokol mü kısa mı?
onu neye göre belirliyorlar bilen var mı?
canım bende hsg cektırdım.cok korkuyordumArkadaŞlar allah hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr İnŞallah...3 gÜndÜr dr hakan bey hsg fİlmİ İstedİ uyuyamıyorum korkudan ankarada anestezİ İle Çektİren varmı aranızda Çooook korkuyorum((
bu aradaaaaa asıl haber geliyor.....kan degerim 138 çıktıııııı.....cok güzel dedilerrr....yani hamileyimmmmmmmmmm......ama carsamba tekrar gidicem sonra bi daha gidicem asıl sonuç o zaman belli olacak inşallah bi aksilik olmazsaa hamileyim arkadaslar....
Allah hepinize bu duyguyu yasatsınnn......bu güzel duyguyu sizlerle paylasmak cok güzel,iyi dileklriniz için cok tesekkür ederim..inşallah bende sizinkileri paylaşıcam yakında.....
canım cok sevındım darısı basımıza gözlerım doldu okurken allah tamamına erdırsın.senınle basladık ınsallah hepimiz hamileyim çıglıklarını paylasırız burada:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?