benim burnum daha kotu durumda seninkinden kucukken dusup kirdigim icin burnumu.ameliyat olcam bende.ama sana tavsiyem sigorta karsilasa bile sakin olma.burun bu sakaya gelmez.cok iyi bi doktora yaptirmazsan belki bu halini bile ararsin burnunun...
işte bende bundan korkuyorum ama sigortasız yapamam yani imkansız gercekten cok istiyorum senin burnunu sgk muhtemeln karşılyo heralde kırıldığı için?? şitaan dioki....neseeeeof cok kötü durmdayım ya herkes burnuma bakyo sanıyorum
Canım maalesef estetiği devlet karşılamıyor.Ben hem estetik oldum hem et aldırdım.Paşa paşa ödedim valla.Ama mesela üniversite hastanesinde doktorlar var daha uyguna yapıyormuş.Hangi şehirdesin sen?Eki Görüntüle 767104
kızlar bu benm 22 yıllık burnum ve artııkk onadan iyice nefret ediyorum
kaç gündür bakıyorum okuyorum buraları ama benm bi sorum olacak bu güzelim burnu ben devlette veya araştırmada uyguna amelyiyat yaptırabilrmiym? foksyon olarak bi sorunum yok yani estetik olacak sadce. et fln da yok bildiğim kadarıyla, cünkü öyle olnca devlet karşılyomuş sanırsam ama bende hic bi sorun yok sadce (HALİYLE) şeklini begenmiyorum piskolojim iyice bozuldu..
malesf öyle 3-4 bin vereck param da yok yardımcı olun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
Canım maalesef estetiği devlet karşılamıyor.Ben hem estetik oldum hem et aldırdım.Paşa paşa ödedim valla.Ama mesela üniversite hastanesinde doktorlar var daha uyguna yapıyormuş.Hangi şehirdesin sen?
Cnm Ankara'da Lokman Hekim diye bir yer varmış.Orada bir arkadaşın eşi olmuş ameliyat çok memnun kalmış.Ben görmedim ama çok hoş oldu diyor arkadaşım.Bir bak istersen.Fiyatı da uygunmuş.ankarada cnm?? ya böyle okuyorum burda yok 400 e yook 800 tl ye burun estetiği olanları nasıl yapyolar anlam veremyorum??
Cnm Ankara'da Lokman Hekim diye bir yer varmış.Orada bir arkadaşın eşi olmuş ameliyat çok memnun kalmış.Ben görmedim ama çok hoş oldu diyor arkadaşım.Bir bak istersen.Fiyatı da uygunmuş.
Bak bakalım. :) Hatta doktorun ismini de öğrenmeye çalışırım düşünürsen.hemeeen bakıyorum
Bak bakalım. :) Hatta doktorun ismini de öğrenmeye çalışırım düşünürsen.
Şimdi şöyle bir durum var arkadaşım dediğim aynı serviste gidip geldiğimiz bir öğretmen arkadaş.Samimiyetim yok adını bile bilmiyorum.Ama bugün geç oldu da yarın bir kaç telefon açıp bulurum kendisini istersen?Fiyat 1000 ya da 1250 mi dedi sanki ama emin değilim. :/ankarada bi kactane var sanırsam. bana en yakın olanına baktm da sincan da. mesut türker acaba arkadaşının eşi ona mı ameliyat oldu?? tabiki düşünyorummmm:44::44: umarım kendi keseme gördir
Şimdi şöyle bir durum var arkadaşım dediğim aynı serviste gidip geldiğimiz bir öğretmen arkadaş.Samimiyetim yok adını bile bilmiyorum.Ama bugün geç oldu da yarın bir kaç telefon açıp bulurum kendisini istersen?Fiyat 1000 ya da 1250 mi dedi sanki ama emin değilim. :/
Yarın ilgileniyorum o zaman tatlım.Sen bana yarın buradan hatırlatmak için bir mesaj atsan süper olur.Unutursam filan diye.yaniii seni çok uğraştırtmak istemem aslında ama gercekten düşünyorum bu ameliyatı o yüzden yani ögreniverirsen coooook sevinirm gercekten... en azından gidip görüşmeye deger mi onu ögrenirim. ankaraya gider gitmez aynı gün giderm valla eger 1000-1200 fln ise
Yarın ilgileniyorum o zaman tatlım.Sen bana yarın buradan hatırlatmak için bir mesaj atsan süper olur.Unutursam filan diye.
Yok cnm estağfurullah.Umarım ismini bile bilmediğim öğretmen hanıma ulaşırım. =) Yeter ki senin işin görülsün.tamamdııır cnm :)))) ok inş fazla ugrastırmam yarın mutlaka burdan hatırlatrm cok tsk
Yok cnm estağfurullah.Umarım ismini bile bilmediğim öğretmen hanıma ulaşırım. =) Yeter ki senin işin görülsün.
Tatlım kadının numarasına birkaç aramadan sonra ulaşabildim.Arıyorum sürekli ulaşılamıyor mesajı veriyor.Arkadaşa sordum o da günlerdir arıyormuş ulaşamıyormuş.Kusura bakma yardımcı olamadım.naptın cnm sorabildinmi??
Tatlım kadının numarasına birkaç aramadan sonra ulaşabildim.Arıyorum sürekli ulaşılamıyor mesajı veriyor.Arkadaşa sordum o da günlerdir arıyormuş ulaşamıyormuş.Kusura bakma yardımcı olamadım.
Sincandaki olduğuna eminim.Bir onu biliyorum zaten.Sincanda Lokman Hekim demişti hoca.Ayrıca estetik cerrah değil KBB uzmanı olacak.Ben netten baktım biraz.Bu doktorlardan biri ama hangisi bilmiyorum.Umarım işine yarar.yinede cok tsk...ben hastaneden gidince bakarm zaten o hastaneden bi etlikte varmış bide sincanda ikisine de bakcam cok tskrleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?