Eki Görüntüle 767104
kızlar bu benm 22 yıllık burnum ve artııkk onadan iyice nefret ediyorum
kaç gündür bakıyorum okuyorum buraları ama benm bi sorum olacak bu güzelim burnu ben devlette veya araştırmada uyguna amelyiyat yaptırabilrmiym? foksyon olarak bi sorunum yok yani estetik olacak sadce. et fln da yok bildiğim kadarıyla, cünkü öyle olnca devlet karşılyomuş sanırsam ama bende hic bi sorun yok sadce (HALİYLE) şeklini begenmiyorum piskolojim iyice bozuldu..
malesf öyle 3-4 bin vereck param da yok yardımcı olun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
Genelleme yapmak dogru olurmu bilmem ama kbb uzmani burnun estetiginden anlamaz bi rahatsizliginda yokmus o kadar kotu burnunda yok biraz sakin sakin sitede arastirmaya devam et iyi bir plastik cerrah bulabilirsin uygun ve duzgun yapan.. burnunda bi rahatsizlik varsada kbb ve plastik cerahla beraber girerler.
canım ben ankara ataturk arastrma hastanesıne gıtmıstım ama yapmıcaklarını soyledıler ve benı ozele yonlendrdıler ben ondan sonra doktor arayısına gırdım mecburenve arastrma yaparken hastaların tecrubelerınden faydalan mutlaka ancak o sekılde en ıyı dktru secebılırsın canım umarım ck gzel olr hersey senın adına
Sincandaki olduğuna eminim.Bir onu biliyorum zaten.Sincanda Lokman Hekim demişti hoca.Ayrıca estetik cerrah değil KBB uzmanı olacak.Ben netten baktım biraz.Bu doktorlardan biri ama hangisi bilmiyorum.Umarım işine yarar.Bol şans.[h=3]Kulak Burun Boğaz Hastalıkları[/h]
ya seninkini neden yapmamışlarkı atatürk a.h. de yani anlamış değilim?? sen yaptırabildinmi burnunu peki??
iyi dileklerin için tsk cnm....
canım mayısta bı karar alınmıs kbb bolumune de gttım estetık blumune de ıkı trftakı doktr da yapmıcagnı syledı oysakı burnumda saglık problemım vardıbelkı de hayrlısı oldu arastrdım butun dktrları amelıyatımı oldum canım bugun 13 gun oluyo amlyt olalı allaha sukur her sey yolunda :)
Bir de ben olsaydım :/
yaaaa ben zaten görmüştüm şimdi aklıma geldi yaptırdıgını. okadar cok araştırıyorum ki cnm inanki hepsi birbirine karışıt
oooof ama böyle çok değişik bi heycan içerisindeyim. doğru diyosun hayırlısı olmuş bencede sağlıkla mutlulukla kullan burnunu tatlm
Bir de ben olsaydım :/
Uzmanlik alani estetik degil onu belirttim burnunda da saglik problemi yokken gel seni ameliyat edelim diyen kbb nin iyi bi doktor olduguna da inanmam ben. Bu sebepten burnunu sadece duzelttirmek sekil verdirmek icin ameliyat olacaksa biri. Plastik cerraha yaptirmali.. benim fikrim yaptiraninda dusuncesi ona da saygi duyarimcanım kbb uzmanı burun estetıgınden anlamaz demıssın ama bence o sekılde soylemen yanlıs asıl kbb uzmanları en alasını yapıyolar hemde saglıgı bozmadan benım doktrumda kbb uzmanı ve estetık olarak da on numara yapar
"Kbb en alasini yapiyor" derken uzmanligi plastik cerrahi olanlari biraz yerme olmus gibi buda farkli bi yaklasim.. ama 13. Gununde bunkadar net cumleler kurman yanlis. Umarim alti ay sonra da mutlu olursun bi plastik cerrah arayisina girmemezsin.. gecmis olsun
Ne demek canım lafı bile olmaz keşke doktoru da öğrenebilseydim.Ama hocanın telefonun 7/24 kapalı anlamadım.Yine de aklımdasın eğer bir şekilde haber alırsam sana ulaştırıcam yani.ya benimde zaten ordaki plastik cerrahı hic içime sinmemişti cnm. google adamın adını yazınca doktorlugu hariç herşey çıkıyodu tam bir siyasetcio olmadığına çok sevindim ya benm için böyle bakıp yazmışsın çoook tskrler ozmn ankaraya gidince ilk işim kkb ye gidcem burda
Bu arada Akay Hastahanesi var özel.KBB uzmanı var orada.Sağlık sorunum nedeniyle gitmiştim.Septorinolplasti yapabiliriz demişti.Yani hem sağlık sorunlarını düzeltip hem de biraz şekil veriyorlar.İki bin iki yüz elli tl demişti.Biraz belki konuşunca indirim de yaparlar belki.Ona da bak istersen sana uyarsa.ya benimde zaten ordaki plastik cerrahı hic içime sinmemişti cnm. google adamın adını yazınca doktorlugu hariç herşey çıkıyodu tam bir siyasetcio olmadığına çok sevindim ya benm için böyle bakıp yazmışsın çoook tskrler ozmn ankaraya gidince ilk işim kkb ye gidcem burda
Bu arada Akay Hastahanesi var özel.KBB uzmanı var orada.Sağlık sorunum nedeniyle gitmiştim.Septorinolplasti yapabiliriz demişti.Yani hem sağlık sorunlarını düzeltip hem de biraz şekil veriyorlar.İki bin iki yüz elli tl demişti.Biraz belki konuşunca indirim de yaparlar belki.Ona da bak istersen sana uyarsa.
Nefes alamıyorum de sen debildigim kadarıyla sağlık sorunu olmayınc çook daha fazla oluyo ücretler malesefilgin için tskler ben ankaraya bi gidim hergün hastanelere gitcem gezcem :))
Nefes alamıyorum de sen de
Dur bakalım bulcaz sana uygun bir doktor.yaaa aramızda kalsn aklıma gelmedi değil yani ama anlamasal valla öyle derdim şu paranın gözü cıksın ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?