Aşılama Ankara Aşılama/doktor/muayene

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

boniiboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
977
346
18
Kızlar merhaba
2 yıl devlet hastanesinde 2 aşılama tedavısı gördüm sanırım yoğunluktan hep birşeyler eksik ilerledi aşılamam da tutmadı
Simdi Ankara da iyi bi doktor arıyorum
Yonlendırme açısından
Belki tekrar aşılama yaptırmak için ya da başka bir tedavi için

Bende önerileri bekliyorum 🙌🏻

Kızlar merhaba
2 yıl devlet hastanesinde 2 aşılama tedavısı gördüm sanırım yoğunluktan hep birşeyler eksik ilerledi aşılamam da tutmadı
Simdi Ankara da iyi bi doktor arıyorum
Yonlendırme açısından
Belki tekrar aşılama yaptırmak için ya da başka bir tedavi için
Devlette nerde denediniz? Sizdeki sorun neydi peki? Aşilama sebepsiz infertilide de daha ideal bir tedavi yöntemi.

Ankara şehir hastanesi
Aynen tedavi yontemi olarak çok uygun bir işlem fakat sebepsiz bir şekilde tutmadı
Yanı bence eksik olan seyler vardı tedavi de
Tutmama nedenlerinin araştırılması gerek. Histereskopi, genetik test yaptirip bir sonrakine o sekilde baslamanizi tavsiye ederim.

Ankara şehir hastanesi
Aynen tedavi yontemi olarak çok uygun bir işlem fakat sebepsiz bir şekilde tutmadı
Yanı bence eksik olan seyler vardı tedavi de
Kesinlikle ayni seyi dusunuyorum iki asi oldum orda ikiside tutmadi ve sebebsiz infertelite. Bende artik baska hastane arayisima girdim. Yumurta takibi ve tedavi sekilleri iyi degildi

Ben de Ankara şehir hastanesinde denemek istiyorum aşılama henüz gitmedim randevu aldım ama nesinden memnun kalmadınız
Eğer olmazsa Gürgan klinik var orayı methediyorlar
Bence sehir hastanesi zaman kaybi olur iki asi yaptirdim orda ikisinde de bir ton eksiklik vardi iyi dusunun emin olun cunku ciddi anlamda guclu sabir be psikoloji istiyor yumurtalarim cok guzel buyudu hersey iyi ama asiyla tutmadi. Bir cok eksiklik gordum hastanede

Bence sehir hastanesi zaman kaybi olur iki asi yaptirdim orda ikisinde de bir ton eksiklik vardi iyi dusunun emin olun cunku ciddi anlamda guclu sabir be psikoloji istiyor yumurtalarim cok guzel buyudu hersey iyi ama asiyla tutmadi. Bir cok eksiklik gordum hastanede
Biraz ayrıntı verir misiniz ne gibi eksiklikler vardı sizce? :) Ben de ona göre karar vereyim

Ben de Ankara şehir hastanesinde denemek istiyorum aşılama henüz gitmedim randevu aldım ama nesinden memnun kalmadınız
Eğer olmazsa Gürgan klinik var orayı methediyorlar
Bir kere sistemli ilerlenmiyor yumurtayı çatlatmak için iğne yapıyorlar ama yumurta çatladımı diye kanı veriyorsunuz sonrasında hemen aşılama yapılıyor kan sonucu sonrasında çıkmış oluyor yanı yumurta çatlamamışsa bile o aşılama dedikleri gun yapılıyor
Ikı kez gittim progesteron degerine göre yumurtam çatlamamıştı ama bana aşılama yapıldı

Bir kere sistemli ilerlenmiyor yumurtayı çatlatmak için iğne yapıyorlar ama yumurta çatladımı diye kanı veriyorsunuz sonrasında hemen aşılama yapılıyor kan sonucu sonrasında çıkmış oluyor yanı yumurta çatlamamışsa bile o aşılama dedikleri gun yapılıyor
Ikı kez gittim progesteron degerine göre yumurtam çatlamamıştı ama bana aşılama yapıldı
Boşuna ilaç kullandıgıma mı yanayım aşılama sonrası gördüğüm sonuca göre tutmayacagını bile bile hevesle adet zamanını bekledıgıme mi yanayım

Kesinlikle ayni seyi dusunuyorum iki asi oldum orda ikiside tutmadi ve sebebsiz infertelite. Bende artik baska hastane arayisima girdim. Yumurta takibi ve tedavi sekilleri iyi degildi
Çok doğru canım burdan anlatınca belki tam anlaşılmıyor ama yaşayan bilir işte bak sende ıkı kez yaptırmışsın bende öyle ıkı kez yaptırdım
Bide aşılamayı geçtim bir dış gebelık geçirdim kanamam var bana ultrasonla bakıldı kese gorunmuyor ama progestan verdıler duşuk olmasın diye gorunmeyen kesenın neyı tutunacak
Sonrasında detaylı ultrasonda çıktı bu durum yanı bilmiyorum her türlü olumsuzluğu yaşadım ben orda

Kizlar ben Zübeyde hanıma gidiyorum bu ay aşılama için başlamıştım ama yumurta biturlu büyümedi o yüzden iptal edildi yarın tekrar gidip yeniden baslicam aşılama için ama bilgidim kadarıyla ozellerin bı kısmı da çatlatma iğnesinden snra son bı kontrol yapmadan aşılamayı yapiyo diye biliyorum

Kizlar ben Zübeyde hanıma gidiyorum bu ay aşılama için başlamıştım ama yumurta biturlu büyümedi o yüzden iptal edildi yarın tekrar gidip yeniden baslicam aşılama için ama bilgidim kadarıyla ozellerin bı kısmı da çatlatma iğnesinden snra son bı kontrol yapmadan aşılamayı yapiyo diye biliyorum
Kontrol yapılmıyor aynen o zaman benden aşılama oncesı neden kan alınıp progesteron bakılıyor ben onu anlamadım

Yumurtanızı klomenle mı iğneyle mi büyüttüler

Back
X